Reklama

Reklama

Lucifer - Série 1

(série)
Trailer 1
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, 2016, 9 h 12 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Scarlett Estevez, Rachael Harris, AnnaLynne McCord, Bailey Chase, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Charismatický, šarmantní a tak trochu ďábel. Lucifera nebavilo tvrdnout věčně v pekle, a tak se usídlil mezi námi smrtelníky. Jednoho dne se připlete do vraždy své známé a rozhodne se to vyřešit za pomoci detektivy Chloe. Jenže ještě netuší, co ho vlastně čeká... (Varan)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (52)

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

VAAAUUUU !!!...Konečně seriál, který je zárověň vynikající krimi...Zároveň "poučný" co se týče bible... ALE TA JE PRÁVĚ VYPRÁVĚNA NAOPAK, Z POHLEDU LUCIFERA, ANDĚLŮ A JEJICH MATKY...Ti mají úplně stejné problémy v manželství a v rodině jako každá jiná lidská domácnost...No a samozřejmě klasické vztahy mezi mužem a ženou...Ať je to ďábel, anděl nebo démon, policajt nebo psycholožka...JÁ TO PROSTĚ ŽERUUUU...Za mě 99% ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím se přiznat, že jsem od Lucifera čekala trochu něco jiného a tak jsem prostě zklamaná. Je to komerční oddechová věc, která by se vyjímala po 22h třeba na Nově. Má to trochu z Buffy, trochu z kanadských kriminálek, trochu že soap opery. Hlavní hrdinka je tak dobrá a dokonalá (až teda na "Vířivku", že jo), až je z toho jeden otrávenej. Pokud čekáte, že Lucifer bude pořádnej ďábel, tak věřte, že se dočkáte jen velmi light verze, která bude pořád sladší a sladší. Mnohem víc se mi líbily vedlejší postavy - Maze, terapeutka a Luciferův brácha. Ale i u těch pak zpatlali kde co a vůbec celkově jsem měla pocit, že tvůrci moc nehledí na logiku a dělají si s dějem a postavami prakticky co chtějí (třeba v jednom dílu Maze zachraňuje zničeho nic Luciferovi zadek, ale v žádným jiným se to už neopakuje. Proč?). Občas mě u slovních přestřelek hlavních postav (nebo vůbec když se člověk zaposlouchá do textů postav) napadá, že to fakt není vůbec špatně napsaný a pak se zamýšlím, jaký by to asi bylo s někým jiným než dvojkou Ellis a German. ()

Reklama

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele

Pilot zábavný, pak už se začaly nápady opakovat. Občas dobré průpovídky. Líbil se mi charismatický herec Tom Ellis, jenž má opravdu ďábelské charisma. Jinak nenáročný seriál, kterému jsem dala slabší počet už kvůli tomu, že satana si tak svým způsobem zranitelného, lidského a spravedlivého (baví ho trestat jen viníky) nepředstavuji. Kouknout se na to dá. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned zkraje musím poznamenat, že Lucifera jsem si z komiksů opravdu nepředstavoval jako sarkastického, samolibého (to jo), ukňouraného, zranitelného a nejistého frajírka, který navštěvuje psychologa, nemůže překonat "daddy issues" a chce spravedlivě trestat hříšníky. Jinak byl Tom Ellis dostatečně charizmatický, to né že ne. Atraktivní nadpřirozeno nicméně zas a znovu rozmělňovaly průměrné až slabé epizodické vraždy ve standardním "buddy" balení s mašlí ze vztahového trojúhelníku. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, je to jen lehce na motivy a předloha je někde úplně jinde, ale určitě jsem u pilotu netrpěla. A konečně tu člověk má Lesley-Ann Brandt v roli, na kterou čekala od odchodu ze Spartaca. Bohužel ale přes všechny klady jsou tu všechny mínusy, které se váží k fenoménu case of the week. Takže seriál je to příjemný, ale vždycky je nutné odignorovat +- 20 minut nutné krimi, aby to celé drželo pohromadě. ()

Galerie (172)

Zajímavosti (11)

  • Když Lucifer (Tom Ellis) zmíní Jediho, odkazuje tím na filmy a seriály o Star Wars. (SONY_)

Reklama

Reklama