Reklama

Reklama

T2 Trainspotting

  • Velká Británie T2 Trainspotting (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Na počátku byla příležitost... a pak přišla zrada. Uplynulo dvacet let. Mnohé se změnilo, ale stejně tak zůstalo mnohé při starém. Mark Renton (Ewan McGregor) se vrací na jediné místo, které mu kdy bylo domovem. Čekají tu na něj: Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller) a Begbie (Robert Carlyle). Očekávají ho i další staří známí: smutek, ztráta, radost, pomsta, nenávist, přátelství, láska, touha, strach, výčitky, heroin, sebedestrukce a smrtelné nebezpečí, ti všichni stojí ve frontě, aby ho uvítali a společně to všichni naplno rozjeli. (Falcon)

(více)

Recenze (725)

ciapok 

všechny recenze uživatele

bez skúsenosti s pôvodným Trainspotting je to sotva použiteľné, no čo sa podarilo Dannymu Boyleovi je neuveriteľné ... ()

alKalda 

všechny recenze uživatele

Nelibilo. Podle me nedustojne pokracovani takoveho kultovniho snimku jako byl puvodni Trainspotting. Jedna se v tomto pripade o film, ktery ve me nezanechal zadnou stopu a vim, ze uz se na nej nikdy nepodivam. Zadny dej, nic.V mem pocitu se jednalo jen o zdimani penez ze zname znacky....Nuda ()

Coumway 

všechny recenze uživatele

Presny obraz kamaratov pred a po.Pri sledování filmu som mal zvlastny pocit ktory sa podobal smutku a nie len za jednotkou ale hlavne za mojimi starými casmi.Pretoze iba tie staré časy sú tie ozajstne časy.Najprv pride příležitost ... ... ... A potom pride zrada. ()

serbero 

všechny recenze uživatele

prvý film bol o niečom, toto je bez nápadu, príde si chlapik vyrovnať dlhy z pred 20 rokov a už čo bude to bude. Rozpačite, chaoticke ani zďaleka sa to nepriblížilo filmu z pred 20 rokov. ()

lenoch 

všechny recenze uživatele

Jako není to špatný film... když člověk vezme v úvahu, že je to pokračování po dvaceti letech, tak je to až překvapivě zdařilé... Ale je to jako jít punkový koncert dneska vs. v dobách, kdy se punk zrodil. 3,5. ()

PaKo1980 

všechny recenze uživatele

No co napsat.. Možná stačí na jedničku nemá.. asi se o to ani nepokouší a v tom bude ten problém.. Člověk kouká a říká si, kam se kurňa podělo.. ()

Mrliš 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se na T2 těšil, ale nebylo to tak dobré, jak jsem očekával. Hodně se vzpomíná na starý život z předchozího dílu. Nic moc nového ani nedostaneme. Škoda promrhané šance. ()

Beliel 

všechny recenze uživatele

Bohužel, na mě to nefungovalo. Snad jen z nostalgie a hudby dám dvě hvězdy. Od začátku do konce příběh o ničem. Je to nuda, nuda a zase nuda. Tvůrci šli zjevně zcela jednoduše. Byl to kult a tak nám zaplní kina. Ovšem je poté nutno něco divákovi nabídnout a to tady není. Tohle se nepovedlo. ()

failik 

všechny recenze uživatele

Danny Boyle natočil pokračování svého kultovního filmu a po zkouknutí bych čekal, že za kamerou bude sedět někdo mladší (to samé u posledního Maxe nebo Vlka z Wall street). Skvělá atmosféra, spolu podmanivým soundtrackem a hereckým ansámblem, který za ty roky neztratil ani kousek charisma, spíš naopak ho nabrali navíc. Jak ja zbožňuju skotský přízvuk a šílenýho Begbiho. S kamerou si tu stejně jako v předchozím snímku vyhráli a v žádném případě neudělali ostudu prvnímu dílu. Po dlouhý době tu máme sequel, který se vyrovná svému předchůdci. No more catholics. ()

Tempter 

všechny recenze uživatele

Ani záblesk naděje, prostě není cesty ven. Není to o depresi, je to jenom o beznaději a zbytečnosti žití. A někdy to zbytečně tlačí na pilu, až tak, že to ztrácí věrohodnost. Nic jiného už mne nenapadá, škoda. ()

Denzen 

všechny recenze uživatele

V podstate to isté, čo som vytkol minulému filmu. Žiadny poriadny príbeh, žiadna pointa, len sa stretli a všetci začali nadávať na Rentona o tom, ako ich okradol. To je celé. Jedine, v čom nastal z môjho pohľadu upgrade, boli pekné zábery na prírodu a mesto spolu so zaujímavou hudbou. ()

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Trainspotting 2 potvrzen

Trainspotting 2 potvrzen

06.12.2015

Danny Boyle (Sunshine) vypustil do kin Stevea Jobse a začíná se soustředit na svůj další projekt, pokračování Trainspottingu. Dlouho se předpokládalo, že půjde o adaptaci knižního sequelu od Irvinea… (více)

Čeká nás Trainspotting 2?

Čeká nás Trainspotting 2?

08.09.2015

O pokračování kultovního Trainspottingu se mluví už mnoho let. Irvine Welsh, autor románové předlohy, sepsal už v roce 2002 sequel nazvaný Porno. A režisér Danny Boyle (Sunshine) je od té doby… (více)

Reklama

Reklama