Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Válka

  • USA Justice League: War
Trailer

Mimozemšťané útočí na Zemi, a tak se partička těch největších superhrdinů - Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lanterna, Flash, Shazam a Cyborg - rozhodne spojit své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. Mimozemšťané útočí na Zemi a hrozí katastrofickou likvidací celého světa. Ve filmu Justice League: War se poprvé v historii schází partička těch největších hrdinů planety, kteří jsou odhodlaní bojovat za její záchranu. Když mocný Darkseid napadne se svou obří a nezdolnou armádou Zemi, skupina vykořeněných superhrdinů dříve narážejících na nepochopení a - v některých případech - i na pronásledování úřady, spatřuje jediný způsob, jak mimozemské invazi zabránit, v sestavení jednotného týmu. Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Shazam a Cyborg spojí své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

dragon94 

všechny recenze uživatele

Další výborný animák... sice není lepší než předchozí díl (Flashpoint paradox) i tak si, ale tento snímek zaslouží vaši plnou pozornost. A to ať už díky skvělé hudbě, tak výborné animaci, střihu, vtipným hláškám či skvěle zvládnutým soubojů a nebo výborným epickým scénám, jenž jich je tam opravdu spoustu. 85% 5* ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Domácí kino dostalo hlavně co se audia týče pekelně zabrat, z tohohle se budou sousedi vzpamatovávat ještě hodně dlouho. Páni - pochopitelně se dalo čekat, že bude animák... ehm... "epičtější" než poslední hraný DCčko, stejně na mě ale ty desítky popadanejch mrakodrapů byly jednoduše moc. Jako výlet do dalšího novýho universa to ale funguje parádně, týmovky sou príma. P.S. Příště si dabing zjistím dopředu, takle jsem měl ze Seana a Michelle velký kulový. ()

Reklama

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

"Sleduj tohle Smrtaku, nebo jak si rikas ve World of Warcraft!" :-))) Dejove ani myslenkou nijak vyjimecny prispevek do serie JLA, coz je zvlastni u rezisera skveleho "Flashpoint Paradox" nebo "DKR" (2013). Ale co teda musim uznat, je to asi nejvtipnejsi dil, co zatim Warneri vyrobili :) Jedna se o uplny zrod Justice League, hrdinove se jeste vubec neznaji a potkavaji se casto poprve. Vpodstate uz tento "origin" toci Warneri podruhe - poprve to bylo ve velmi slusne "New Frontier" (2008), ktera byla zajimava svym retro prostredim. "War" cerpa graficky i postavami (novy hrdina Cyborg) ze zcela predelane serie "New 52", coz je od r. 2011 absolutni relaunch veskereho DC universa - predloha pro tento film od autoru Johns/Lee byla u nas vydana nakl. BB Art pod nazvem "Liga Spravedlnosti - Pocatek". Proti knize je zde rozdil v postave Shazama (ktery je tu misto Aquamana). Styl tvari (hl. Batmana a Supermana) mi uplne nesedi, ale da se na nej zvyknout. Co me ale fakt dostalo - jak uz jsem zminil - ty vtipne hlasky. Predevsim popichovani Green Lanterna a Batmana bylo jak ze skvele komedie. A i kdyz prvni pulka byla trochu prazdna - dokonce i hudba v akcnich scenach mi tu prisla mdla - druha polovina je opravdu jednou dlouhou "valecnou" vravou...a musim rict, ze se mi to libilo. Spousta efektu, vybuchu - ono taky tezke vybrat nejakeho vhodneho padoucha, ktery by byl rovnocennym protivnikem JLA, takze Darkseid byl celkem dobrou volbou. I kdyz jsem v samem zaveru nejak nechapal tu "zachranu" rukojmich, kterou si mohli uplne odpustit, za ty hlasky a napaditou akci tu ctvrtou hvezdu dam. P.S. Je to myslim prvni DC animak, ktery ma v titulcich dotacku - odkaz na prime pokracovani: "Throne of Atlantis" (2015). ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Obrovský offtopic, ale stejně to napíšu: Doufám, že někdo někdy napíše nebo natočí komiks, který bude něco jako Marvels (Zázraky) sledovat superhrdiny z pohledu obyčejných lidí. Jedním z těchto lidí by měl být nějaký stavař, třeba rovnou majitel stavební firmy. Vždyť on ty superhrdiny musí milovat! V každém filmu, hraném nebo animovaném, superhrdinové zničí obrovskou část (v tom lepším případě jenom) města. Ta destrukce je sama o sobě už skoro až vtipná... kdy se dostaneme do stavu, že už destrukce nebude moct být balast/výplň/odraz ničivé síly hrdinů a jejich protivníků? Ne, že bych chtěl, aby Flash probíhal mezi kytkami na zahradě, aby nějakou omylem nezašlápl, ale všeho moc škodí. ()

Liznic 

všechny recenze uživatele

Kupodivu zde platí, čím je ve scéně méně akce, tím líp. A to je u film s názvem WAR je trochu problém. Nejedná se však o špatný film. Ve zkratce je to něco mezi The Flashpoint Paradox (*4) a Zánikem (*3). Do invaze film šlape výborně, je tam skvělá akce, vtipné gagy i dialogy a celé se to velmi zajímavě rozbíhá, ale postupně se dostaneme do takové rutiny, která už tolik nebaví. Film má JENOM 79 minut a soubojů s Darkseidem je tam několik a všechny jsou prakticky stejné a svým opakováním nezajímavé. PS: Batman rulles! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Film je prvním počinem DC Animated, který využívá universum a kontinuitu nastolenou komiksem "New 52". (Caszidy)
  • V čase 45:30 se Shazam představí a řekne svoje jméno Shazam, ale přitom se nepromění zpět na Billyho. (nedvva)
  • Cyborg je spíše znám jako zakládající člen Teen Titans v předchozím universu. Naproti tomu v komiksu "New 52" je zakládajícím členem Justice League a nahradil tak Martian Manhuntera, který byl sedmým zakládajícím členem v předchozím příběhu o vzniku Ligy spravedlivých. (Caszidy)

Reklama

Reklama