Reklama

Reklama

Kurňa, co to je?

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2013, 45 min

Scénář:

Jiří Bláha

Účinkují:

Pavel Zedníček, Jakub Zedníček, Martin Trnavský, Tereza Bebarová, Bára Munzarová, Marcela Mikysková, Olga Blechová-Matušková, Jakub Smolík (více)

Obsahy(1)

Páni Zedníčci v akci. Strejda Pavel, synovec Kuba. Jaké tajemné předměty s nimi odhalíme v novém zábavném pořadu? (oficiální text distributora)

Recenze (90)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kurňa, co to je, Čmaňo? Soutěžící se dobře baví, moderátor přitom dostává záchvaty smíchu a i to publikum se na pokyn dokáže zasmát, tak proč já nic? Pokoušel jsem se naladit na tento pořad, ale vlnová délka mého smyslu pro humor se v žádném bodě neprotnula s tím, co jsem viděl a slyšel. To je škoda, protože já se bavím rád. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Já se tedy musím ptát stejně jako Zedník. Kurňa, co to je? Jen moje slušnost mi velí, abych slovo ,,kurňa" nenahradil sprostším synonymem. Podobné hry jsme hrávali na prvním stupni ZŠ, tam si myslím, že je také jejich jediné místo. S tímhle pořadem se tvůrci hrubě netrefili do současné doby. Viděl jsem úplnou náhodou část jednoho dílu, kde jsem z hostů neznal vůbec nikoho. Humor není v pořadu vůbec žádný. Věřím, že tento pořad z obrazovek velmi rychle zmizí. I po tom málu, co jsem viděl si troufnu zahrát na proroka. ODPAD! ()

Reklama

PECHY15 

všechny recenze uživatele

Krutopřísná zábavná show s maníkem, co za zvuků rytmických bubnů nabíhá ke kameře, aby Vám oznámil o čem bude další soutěž. Obohacená o největší klenot českého šoubyznysu, Jaaaaakuba Zeeeeeedníčka, nevyužitého prince do dětských pohádek a věrnou kalkulačkou na sčítání bodů soutěžících. Babrandov už by měl ten svůj "Kufr" rádoby pořadů radši zaklapnout ;-) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nová podoba Kufru proč né! Byl jsem příjemně překvapen, když jsem na to náhodou narazil. Zedníček je stále stejný a jak mu kdysi napsala jedna divačka lítá tam jak utržený plakát. Jen aby ten pořad byl života schopný a Železný ho brzo nezrušil stejně tak Videostop já jsem rád, že tyhle staré pořady mají "comeback". Je jen málo pořadů, který mají svůj smysl i dnes. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když staří herci asi už nemají prachy a potřebujou si vydělat. Vznikne recyklace oldschoolovýho Kufru, kterej nebyl špatnej, ale nebyl ani přímo skvělej. No a co asi tak může vzniknout, když se reinkarnuje něco takovýho. Má to debilní název, je to na béčkové TV, P. Zedníček se snaží být stejně vtipnej jako před 30 lety a celkově se to tváří jako ohromující zábava. Ne, není. Takže je potřeba si položit otázku: "Kurň(v)a, co to je?" ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama