Reklama

Reklama

X-Men: Apokalypsa

  • USA X-Men: Apocalypse (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Od počátku civilizace byl uctíván jako bůh. Apocalypse, první a nejsilnější z mutantů marvelovského světa X-Menů načerpal sílu ostatních mutantů a stal se tak nesmrtelným a neporazitelným. Probudil se po tisíci letech a je rozčarovaný ze světa, který nachází. Rekrutuje tým mutantů včetně zklamaného Magneta (Michael Fassbender) s cílem očistit lidstvo a nastolit nový světový řád, kterému chce vládnout. Osud Země tak visí na vlásku. Raven (Jennifer Lawrencová) s pomocí profesora X (James McAvoy) stane v čele týmu mladých X-Menů, aby společně zastavili svého největšího nepřítele a zachránili lidstvo před úplným zánikem. (CinemArt)

(více)

Recenze (960)

L.O.T.R 

všechny recenze uživatele

Je to fajn, ale rozhodne to nesiaha na Prvú triedu alebo Budúcu minulosť. Postavy sa len hrnú a ja som zvedavý, kam to až zájde. Určite by som rád videl pokračovanie tejto partie, ktorá už nepotrebuje moc predstavovať, no neviem ako budú chcieť tvorcovia nadviazať na pôvodnú trilógiu aby sa kruh uzavrel. A hlavne koľko toho ešte Magneto bude musieť pretrpieť, aby sa stal tým kým je,respektíve bol. Z tej lepšej stránky, má to výbornú opening scene, Quicksilver si opäť ukradol scénu pre seba a Flash to teda bude mať sakra ťažké, pretože táto scéna bola naozaj zábavná, zatiaľ čo scéna z Justice League traileru tak nevyzerala. Netuším ale prečo všetci hejtovali hlavného záporáka a to, že nemá dôvod robiť to čo robí. Mne príde dôvod zrejmý a napríklad scény, kde si verbuje svojich jazdcov sú priam delikatesa. Čo sa týka starej trojice Magneto, Mystik a Charles, stále to dobre ťahajú. Nové postavy na strane "dobra" sú fajn, vôbec mi nevadila Jean Grey, ktorú hrala Sophie Turner. To ale nemôžem povedať o trojici jazdcov, tam bol výber hercov fakt zlý. Suma sumárum, je to dobrá zábava, ktorú asi dlho nebudem musieť vidieť a radšej si dám výbornú pôvodnú trilógiu alebo Prvú triedu. 60% ()

jarkametelka 

všechny recenze uživatele

Singer se ukazuje jako nejlepsi reziser serie.Jeho posledni pocin dokazuje to,ze je dobrym reziserem dramatickych situacich ve kterych nemusi bojovat tisicovka mutantu a litat pulka zemekoule do vzduchu.I kdyz to tam taky lita,tak to nevidi jako nejdulezitejsi formu vypraveni.Jeho prednosti je zaujmout divaka i bez okazalych efektu.Ja osobne jsem sledoval film bez dechu,hlavne od doby,kdy se na scene objevil a zahy zmizel Wolverine.Je to nejlepsi soucasna marvelovka,i kdyz nejsem nejaky fanousek techto filmu,je to rozhodne pozitivni filmovy zazitek. ()

Killy 

všechny recenze uživatele

Hodnotim dle mého názoru dost ubohé speciální efekty, nedomyslenost některých scén a celkově na to jak apokalyptické to celé bylo, nevyužitost a nedomyslenost potencialu. Pár výborných scén ale jinak slabší díl ... ()

Farao607 

všechny recenze uživatele

Vizuální pojetí je opravdu na špičkové úrovni, ale příběhem je stíle to samé. Bohůžel už opakující se nuda ()

pedruska.n 

všechny recenze uživatele

Klasická synopsa reštartnutých X-menov: Magnetovi ublížia, Magneto sa hnevá, Magneto sa chce pomstiť, Magneto sa pomstí, Magneto sa po dojemnom príhovore uvedomí a Magneto zachraňuje svet.. a do toho "všemohúci" modrý záporák, ktorý okrem toho, že na začiatku naverbuje Neymara Jr., Xenu a ošklbaného holuba a cestuje s nimi po celom svete v guli, dokáže napodobniť Hulka, ale aj tak má problémy poraziť jedného invalidu, toho zase až toľko nevie a je v konečnom dôsledku porazený bandou deciek. Do toho nelogickosti ako drzeweny polski šíp, ktorý by dokázal prestreliť asi aj sekvoju a protipožiarne drevené dvere na školskom WC.. Vychudnutý Wolverine a Quicksilver hrajú tradične v najlepších scénach filmu (len aby sa z Quicksilvera časom nestala veverička z Doby ľadovej). V konečnom dôsledku to nie je zlý film, ale nevidím na ňom nič, čo by sériu posúvalo vpred, skôr naopak. ()

kratajirka 

všechny recenze uživatele

A já se bál, že to spadne kvalitou dolů tempem jako když Contador sjíždí MontBlanc na bicyklu. Nespadlo to ani trochu. Je pravda, že nepřijde nic nového. Klasický styl - nic nic nic, akce akce akce, nic nic konec. Vypněte mozky a kochejte se sexappealem Jennifer a Rose. X Men nezklamali! Snad ani nezklamou dále!! PS: Hrozně mě bavil tuten záporák. Mít high skill a vládnout světu to už tu bylo, ale mít high skill a nechat se ovládnout SansouStarkovou? Milé překvapení!! :D ()

movie_freak 

všechny recenze uživatele

Perfektní jízda od začátku do konce. Kousek filmu mi malinko připomínal útržky z filmu Mumie, ale podobnost je čistě náhodná. Jinak paráda! Nejvíc se mi líbila scéna, kdy "Rychlík" zachraňuje ostatní z campusu. To si při ňákým dlouhým zimním večeru musím pustit znova :-) ()

AlicaFox 

všechny recenze uživatele

musim povedat ze odkedy rolu mystique obsadila jennifer lawrence tak je to bieda. nielenze je odvtedy mystique uplne dementna postava navyse aj dej ako taky pada do sraciek a ani sophie turner to nezachrani. mcavoy a fassbender boli ako vzdy dobri ale ani to nepomohlo a pri najlepsej voli to mozem zhodnotit maximalne na 3 hviezdy. postava storm bola maximalne odflaknuta a premarnena... takto by sa dalo pokracovat este dlho. ()

eexDon 

všechny recenze uživatele

Für mich - 65%, - /děj o ničem, záporák nevýrazný a to neustále létaní kdečeho ve vzduchu, včetně části Osvětimi mě už ke konci dost unavovalo/, + /občas to bylo docela vtipné a scéna s Quicksilverem a Sweet Dreams nejlepší v celém filmu/, hodnocení - průměrná podívaná, která mě moc neuchvátila, nic moc, sotva průměr, horší než Days of Future Past a o dost horší než výborná retro First Class ()

Denzen 

všechny recenze uživatele

Po budúcej minulosti veľké sklamanie. Prvá polovica je veľmi dobrá, pracuje sa s postavami a nájde sa tu pár výborných momentov. Potom príde ta druhá polovica, kde nastúpi digitálny bordel v ktorom mladí, nezaujímaví hrdinovia idú do bitky proti rovnako nezaujímavému záporákovi. Najlepšia scéna je s Quicksilverom aj keď kopíruje tú z minula. A Fassbender stále vedie. ()

PsenickaR 

všechny recenze uživatele

Tak X-meni opět omladili a já už se v tom tak tak stíhám orientovat. V tom různém prolínání dá trochu zabrat v jaké časové linii vlastně jsme. I když ono je to vlastně jedno. Omlazení prospělo, má to docela spád i akci, dobře se na to kouká a docela to uteklo. Takže za 75%. Ale za ten trailer by si měl někdo namlátit. Čekám nejmocnějšího mutanta, jaký kdy po světě chodil a jako upřímně tedy mi zase tak nejmocnější nepřišel. Jo, měl vlastností, ale veškerou tu apokalypsu měl na svědomí někdo úplně jiný a navíc mám pocit, že se mu spíše povedlo probudit sílu v mutantovi, který je nejmocnější a stane se ničitelem vesmírů ( tedy podle komiksů ) - zatím známé jako Jean Grey....Ale jo, dal jim šmoula pěkně zabrat, tak uvidíme, kam to pojede dál. Pokud neklesnou na úroveň X-men 3, tak to bude dobré. ()

Matt91 

všechny recenze uživatele

Vôbec nie tak zlé ako to vykresľujú tunajšie komentáre. Singer si dokázal udržať kvalitu. Akurát to nie je tak prepracované ako predošlé dva diely, ale trochu povrchnejšie. Postavy sú stále skvelé a vzťahy fungujú. Príbeh rýchlo odsýpa a nuda nehrozí. Záporák je solídny. Je to príjemná komiksová jazda, ktorá stále baví. ()

Související novinky

Noví X-Meni se odsouvají na příští rok

Noví X-Meni se odsouvají na příští rok

27.03.2018

V roce 2018 měly jít do kin tři marvelovky od 20th Century Fox - Deadpool 2, Noví mutanti a X-Men: Dark Phoenix. Nebojte se, s Deadpoolem se nic neděje a dorazí už 17. května. Zbylé dva filmy ale… (více)

Bohemian Rhapsody má nového režiséra

Bohemian Rhapsody má nového režiséra

09.12.2017

Bryan Singer se po comicsárně X-Men: Apokalypsa vrhnul na životopis Freddieho Mercuryho. Produkce nebyla z nejklidnějších, jelikož se na place hádal s představitelem hlavní role Ramim Malekem, nikoho… (více)

X-Meni vs. Jessica Chastain

X-Meni vs. Jessica Chastain

15.06.2017

Simonu Kinbergovi, dlouholetému producentovi a scenáristovi x-menovské série, se splnil velký sen. Po mnoha letech se totiž probil do režisérské sesle a dohlédne na X-Men: Dark Phoenix, přímé… (více)

X-Meni fasují nové mutantky

X-Meni fasují nové mutantky

12.05.2017

V červnu 2018 má premiéru druhý Deadpool a v listopadu 2018 se dočkáme pokračování hlavní x-menovské série, jež bude mít podtitul Dark Phoenix. Je to všechno? Kdepak. Už v dubnu 2018 jde totiž do kin… (více)

Reklama

Reklama