Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Brněnská pobočka velkoobchodu s papírem, kde se děj českého seriálu odehrává, řídí vedoucí Marek Chvála, neškodně sebestředný a k jakýmkoliv citům ignorantský šéf. Pod rouškou péče o své podřízené se snaží ve firemní struktuře přežít co nejdéle, a proto neustále vymýšlí nové kličky ve vztahu k vedení společnosti. Dokumentární kamera fiktivního štábu se zaměřuje i na osudy jeho kolegů, kteří si dlouhé chvíle v nudné práci snaží krátit každý svým originálním způsobem. (Česká televize)

(více)

Recenze (144)

GeusX 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu rozpaky. Je to takový ten opravdu hodně "suchý" humor, anglický předobraz se snaží úplně okopírovat. Jenže ani z toho původního anglického humoru jsem nebyl zas tak odvázanej, že bych se smíchy za břicho popadal... edit: po 3.díle: začínám 'objevovat', že se místy dobře bavím...tak trapné fóry až jsou vtipné :) ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Je to blbost. O tom není pochyb. Pokus o napodobení toho pravého kvalitního britského Kanclu se ale docela zdařil. A i přes to, že to byla hodně velká trapárna jsem si to nečekaně užil a je fakt, že jsem se bavil. Václav Kopta je hlavním tahounem a má nesmírný charakter. Narazil jsem na to zcela náhodou a byl jsem naprosto příjemně překvapen. 70% Uvidíme, jak se udrží dále. ()

Reklama

gemi 

všechny recenze uživatele

Na české poměry naprosto vynikající a překvapivě chytré. Těsně pod hranicí absolutního hodnocení. Jen škoda, že je pouhých šest dílů. Potenciál masového úspěchu to nemá právě proto, že je to moc chytré. Kéž by bylo víc takto chytrých českých seriálů a méně Růžovek. EDIT 30. 3. 2018: Zjistil jsem, že je to doslovná kopie britské verze seriálu... No, tak jsem ty Čechy zase trošku přechválil. To ale nic nemění na tom, že je to sranda. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Výrazne české. Čo netvrdím, že by bolo na škodu, len hlavný herec mi nesadol. Kopta je taká etnicky česká verzia Carella (miestami je to vyslovene imitovanie), inak český Office nemá z amerického vôbec nič. Jedná sa o prakticky odslova-doslova remake prvej série britského Officu (miestami prispôsobeného lokalite). A v tomto ohľade to funguje. Aj keď nerozumiem zmyslu doslovného remakovania. Zaujímavé je, jak odlišní sú Anna a Tomáš (českí Tim a Dawn, resp. Jim & Pam). On taký nervózny hubeňour, ona tiež typovo úplne iná, navyše s tetovaním. A chémia funguje, aj keď zamrzí minimum spoločných dialógových scén. A aj keď je to nedokončené,  po komediálnej stránke som sa aj po tretíkrát smial. Prostredné dve epizódy za 4*. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

"Menšík, Bolek ... Donutil" . Česká verze je velmi věrná předloze a tak si člověk znalý originálu připadá jak na divadle a zaměřuje se spíše na překlad a herecké výkony. Nutno dodat, že ty místy dodávají novou esenci trapnosti (nechtěně). Ale Kopta hraje hlavní roli Chvály velmi dobře, ovšem obávám se, že ten se své katarze na obrazovkách ČT nedožije (na rozdíl od Brenta). ()

Galerie (162)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v prenajatých priestoroch brnenského Spielberk Office Centre. (Tomizzi)

Reklama

Reklama