Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 2

(série)
Trailer 1
USA, 2016, 7 h 36 min (Minutáž: 42–49 min)

Kamera:

Arthur Albert

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando, Michael McKean, Ed Begley Jr., Kyle Bornheimer, Jessie Ennis, Juan Carlos Cantu (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Jimmy McGill je zpět s novým pohledem na svět a novými názory, které posunou jeho kariéru a vztahy do neprobádaných území. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (45)

mcb 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Antická tragédie televizních rozměrů a zároveň komorní dialogové drama, v němž se Vince Gilligan pomalu přibližuje vrcholným sezónám Perníkového táty. Dialogové výměny mezi Bobem Odenkirkem a jeho filmovým bratrem Michaelem McKeanem patří mezi právoplatné vrcholy loňské quality TV – Volejte Saulovi ale i nadále v druhé sezóně zůstává sice žánrově odlišným (právnické drama/černá komedie/rodinné drama), nicméně stejně komplexním zachycením rozkladu osobnosti jako v případě Waltera Whitea, na který je radost pohledět. ()

swamp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv se Jimmy místy i snaží jednat férově, začínáme pomalu sledovat jeho přerod v Saula Goodmana - a i když se děj přehrává v minimalistickém tempu, já se neskutečně bavil. Nemluvě o jeho vztahu s Kim, který nervózně sleduju a čekám, co dalšího se mezi nimi stane. I když vím, že Jimmy dělá vše pro Kim, často to bohužel dopadá opačně. A Mike? No, jsem zvědav, jak se Hector Salamanca dostane ke zvonečku... ;) ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po nemastné neslané první sérii se tvůrci opět dostávají do formy a stejně jako v BB koření svoje dílko v dokonale vyvážených dávkách. Saulův příběh mě teď už chytnul naplno a oceňuji, že jsme se opět dočkali dokonale promyšlených nečernobílých postav a divák si rozhodně nemůže stěžovat, že by příběh byl předvídatelný. Předvídat se tady dá jedině to, že známé postavy nemůžou umřít.:-)) Pro mě osobně je velmi zajímavý vztah Chucka a Jimiho a jsem zvědavá, proč Chuck na bráchu tak strašně žárlí a nenávidí ho. Přitom ten k němu svým zvláštním způsobem vzhlíží jako ke svatému obrázku. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

me to proste nebavi..nejaky pravnicky hovadiny s nesympatickou blondatou nanou a dementnima lidma s dementem co se porad prikrejva alobalem a chodi v noci...jedina zabavna cast je kde je Majk to je typek..nebavi me to..zacal sem 3serii 3dily uz to preskakuju nuda vole radsi bych se nechal znasilnit japonkama.,.asi se na to vyseru.. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako u seriálu Breaking Bad, tak i tady je další série lepší a propracovanější. Líbila se vám první série? Tak u té druhé není o čem mluvit. Vince Gilligan a spol. jsou zkrátka frajeři, kteří moc dobře vědí, jak pracovat s dějem a hlavně s postavami. Nejvíc mě bavil Mike, který se zapletl s Hectorem Salamancem. Jimmy, Kim a Chuck velmi dobrý, jsem zvědavý kam to Kim dotáhne. S tímhle seriálem jsem velmi spokojen, a vlastně očekávám to stejný, jako v případě Breaking Bad. Každou další sérií lepší a lepší show. Jen tak dál :) ()

Galerie (191)

Zajímavosti (5)

  • Řidič Ximenez Lecerda (Manuel Uriza) poslouchá za volantem nákladního Nissanu UD 1200 skladbu „Mi Cucu“ od skupiny La Sonora Dinamita. (ČSFD)
  • Jimmy (Bob Odenkirk) se setká v baru s člověkem jménem Ken Wins (Kyle Bornheimer). S touto postavou se setká i Walter White (Bryan Cranston) v epizodě seriálu Perníkový Táta (od r. 2008) s názvem Muž s rakovinou (2008). Nejdříve na parkovišti, kde mu Ken drze zaparkuje na jeho místě a později na benzínce, kde mu Walter oplatí jeho drzost tím, že mu stěrkou na mytí oken vyzkratuje autobaterii a tím mu zničí auto. (Zek)

Reklama

Reklama