Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlouhých šest let se v samoobsluhách staral o naše bezpečí a nyní se Paul Blart (Kevin James) konečně dočkal zasloužené dovolené. Proto se se svou dospívající dcerou vydává do Vegas, aby si s ní užil zábavu dřív, než se ona sama vydá studovat na vysokou. Zločin si ale dovolenou nevybírá. A když povinnost volá, Blart je vždy připraven. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (79)

rewoluce odpad!

všechny recenze uživatele

Túto intergalaktickú somarinu som nemohol hodnotiť inak než recyklovanými ľudskými sračkami. Vystihuje dokonale stav Americkej spoločnosti, nadupanej stupidity niekoho, kto nemá žiadne zábrany zo seba urobiť totálneho dementa! jedno plus tento "snímok" ale má.. Po jeho zhliadnutí získate taký odpor voči tejto krajine neobmedzených možností [najnovšie aj hlúpostí], že keď zazriete slovo AMERIKA budete prosiť boha aby vás ušetril.. Jednoducho ja len dúfam, že podobné exkrementy Hollywoodu sa do tejto časti sveta budú dostávať len sporadicky najlepšie vôbec, pretože inak budeme My Európania nútení zmeniť pojmy z komédie na tragédiu a naopak.. vivat Amerika! ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

První Policajt ze sámošky je obyčejná průměrná, přesto ale docela sympatická komedie, jejíž největší předností byl samotný Paul Blart, respektive jeho představitel Kevin James, a také hned několik povedených vtipných scén. Policajt ze sámošky 2 je v tomto ohledu víceméně stejný, opět zde řádí především sympaťák Kevin James, film má odlehčenou atmosféru a na nic velkého si nehraje. Bohužel je ale také mnohem hloupější, chybí mu větší tah na branku, ohledně humoru nepřichází absolutně s něčím novým, většinu času jen sází na jistotu a recykluje jedničku, až je to místy docela trapné. Chtělo by se napsat, že je to zkrátka klasická dvojka se vším všudy. Najde se pár podařených fórů, jinak je to ale těžce o ničem. Zbytečné pokračování. 3/10. ()

Reklama

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

v podstatě je to reciklace jedničky... akorát namísto zmrdů co jdou vašich kreditkách... jsou tu zmetci kteří jdou zase pro změnu po vzácných dílech které se jen tak mimoděk válí po chodbách jednoho prestižního hotelu. Kde se momentálně koná sraz strážců pořádků. Což by asi nebylo takové fiasko kdyby zde také netrávil dovolenou Paul ze svou rodinno. Katastrofa je tím pádem na spadnutí čímž se opět rozhýbá kolotoč vtipných i nevtipných gegů a nepravděpodobných situací za pravděpodobných okolností. :) Já teda nevim co tu všichni maj, ale mě se to líbilo.. No a co že se to hodně podobá Smrtonosné zbrani? Já se bavil. Pač jsem od toho dle hodnocení nic nečekal. O to víc jsem byl překvapenej. No a asi taky proto že jsem taky strážník a dokážu ze sví-my kolegy cítit. :D Proč film vidět? Páv to rád tvrdě, Robocop na dvou kolech, 96h v las Vegass. bitka nevyjmečných... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Meno režiséra síce nie je zárukou dobrej snímky, ale film má obrovský tromf v hlavnom predstaviteľovi. Kevin James je vtipný už len vďaka svojim telesným proporciám, ktoré z neho robia neohrabaného trkvasa a k tomu má ešte komediálny talent. Príbeh nie je nijako objavný a zo začiatku sa jedná o typickú komédiu, kedy pozorujeme život hlavného hrdinu, ktorý robí strážcu v obchodnom dome. Podľa môjho táto komédia s Kevinom Jamesom nie je až tak hrozne zlá, kto ho má v obľube myslím, že s jednoduchým príbehom nebude mať problém a pobaví sa tak ako som sa bavil ja. Síce už chápem prečo u nás film ide rovno na DVD samotný. Kevin nie je hold takým ťahúňom v hlavnej úlohe, ako keď robí niekomu parťáka. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Neviem čo sa stalo, ale zo sympaťáka Paula Blarta sa v druhom diely stal čistý dement čo sa v každej situácii chová ako totálny idiot bez kúska sebareflexie. Zápletka s hotelovými lupičmi je tiež extrémne slabá a nezaujímavá. Nevtipná trapárna v ktorej ma pobavila len jedna scéna (bitka na chodbe v ktorej ochrankári úplne náhodným spôsobom vytĺkli bandu zloduchov). 3/10 ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení začalo 21. dubna 2014 v Las Vegas. (Spidey3)
  • Dcera (Raini Rodriguez) po uvěznění vytáhne náhradní baterii do mobilu a přitom sama používá Sony Xperia, která má baterii integrovanou. (Danny F.)

Související novinky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Reklama

Reklama