Reklama

Reklama

Daredevil - Season 3

(série)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2018, 11 h 9 min (Minutáž: 46–55 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Vincent D'Onofrio, Joanne Whalley, Geoffrey Cantor, Jay Ali, Peter McRobbie, Danny Johnson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zatímco Wilson Fisk získává čím dál větší moc, zničený Matt Murdock se zvedá z životního dna a je připraven udělat pro ochranu Hell's Kitchen cokoli. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (86)

gogos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí serie Daredevila je jiná. Celé to pojetí závěrečné řady mi nepřijde uplně šťastné, nicméně si jednotlivé epizody stále drží vysokou kvalitu, ať už po stránce akce, tak po stránce napětí. Slabší je zápletka a v kontextu celého seriálu je třetí serie asi nejslabší. Ale stále osciluje kolem nadprůměrných 4 hvězdiček... ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti předchozím sériím méně akce, víc dialogů, některé epizody se trochu vlekly, ale druhá polovina série naprosto strhující, poslední dvě epizody bezchybné a celkový výsledek víc než dobrý. Zajímavě působily také nové postavy agenti Nadeem a Poindexter. Doufám, že pozrušení Iron Fista a Luka Cage se netflix nevykašle i na Daredevila, protože by to byla škoda. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, který si drží svůj luxusní standart ve všech svých řadách. To se často nevídá, notabene televizní série o hrdinovi z Marvelu. Vždy mě na Daredevilovi fascinovalo, že nesází na nějaké superschopnosti, které z hlavního hrdiny nedělají nějakou nepřemožitelnou osobu, prostě je to normální chlápek, co má vybroušené smysly kromě zraku. Rány ho bolí, musí se dávat dlouho dohromady, únava se po pár minutách boje projevuje. Celkově na mě seriál v tomto ohledu působí nesmírně lidsky, ne přehnaně. Návrat Fiska potěšil, jeden z nejlepších záporáků, co jsem kdy mohl vidět. A Bullseye také zafungoval, pokud se dostaví čtvrtá série, tak bych ocenil nějaký propracovanější origin o jeho minulém životě (dostal podle mě minimum prostoru). Akční sekvence opět bezkonkurenční, ta bitka ve věznici, no, v rámci televizní tvorby absolutní TOP. Ale za nelepší postavu stejně považuji agenta Raye Nadeema z FBI, tu postavu jsem si oblíbil :( Konec opět epicky vyhrocený, už to chce další sérii. Jinak budu mít absťák. Za mě dávám 93 % ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší, ze všech tří sérií. I když jsem vlastně všechny hodnotil stejně, tuhle řadím určitě nejvýš. Pozvolnější rozjezd, pár nových postav, výborné souboje a pak už jen stará, známá dvojka Murdock a Fisk, která si stále dokáže udržet divákovu pozornost i v tomhle dalším pokračování. Prostě komiksový seriál té skoro největší kvality, který ubral maličko akce a víc vykreslil charaktery jednotlivých postav. Pro mě jen a jen dobře. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat ke kořenům. Ninjové a Elektra byli fajn, ale konfrontace s Fiskem je pro Murdocka přece jen mnohem osobnější. Třetí série je hodně ponurá, plná ztráty, je o odhalování bolestivé pravdy. Psaní... skvělé, i přes pár zkratek perfektně zachycuje vývoj postav od sebevražedných depresivních stavů k vyrovnanosti a naopak. Spousta emocionálně vyhrocených scén. Představení Bullseye funguje (Bethel hraje výborně) i když se svému komiksovému předobrazu podobá jen trochu. Konfrontace obou protivníků jsou ukázkové a bitky znovu berou dech. Televizní špička. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (22)

  • První a jediná zmínka o postavě Jessicy Jones ze stejnojmenného seriálu ve všech třech sériích. (NiWi)
  • Postava Agenta Poindextera (Wilson Bethel) je seriálovou verzí komiksového Bullseye, nejnebezpečnějšího protivníka Daredevila. V celé sérii však slovo bullseye nezazní ani jednou. (NiWi)
  • Intro seriálu se objeví až ve 13. minutě. (orionn12)

Reklama

Reklama