Reklama

Reklama

Deadbeat

(seriál)
Trailer 1
USA, (2014–2016), 13 h 38 min (Minutáž: 22–24 min)

Hrají:

Tyler Labine, Brandon T. Jackson, Cat Deeley, Andrew Santino, Rick Glassman, Fajer Al-Kaisi, Danielle Dallacco, Christian Frazier, Samantha Bee (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

Obsahy(1)

Kevin Pacalioglu (Tyler Labine) je sice povaleč a švorc, ale zároveň umí komunikovat s mrtvými. Tváří v tvář neustálému přílivu tvrdohlavých duchů, se snaží poskytnout těmto rozpustilým duším zakončení jejich nedokončených záležitostí... (iTomas)

Recenze (7)

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Tyler Labine mi nevadí, ale pilot tohoto seriálu byl průser nad průsery. Amatérské, trapné, nezáživné. 10% [2. série BUDE] ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Tyler Labine je známý především tím, že seriály s ním bývají nemilosrdně zaříznuty. V Deadbeat mu to sice nehrozí, protože to je online serie Hulu, ale jinak své "fanoušky" rozhodně nezklame - jako obvykle se tu vyskytuje v podobě k uzoufání trapného losera, Přitom show je svým nápadem poměrně originální, a zápletky jednotlivých duchařských příběhů jsou patřičně crazy, ovšem Tyler... prostě ne, sorry. Celou první řadu jsem nakonec dal s velkým sebezapřením. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Typická looserovinka, s typickým looservským představitelem T. Labinem. Místy osvěžující humor a bláznivé zápletky a motivy. Bohužel daleko za hranicí jedinečnosti. Ale vadí mi, nerespektování, ba co víc nedefinice vlastního vesmíru. Celý projekt je pak jen blábolení a dává to scénáristům až moc volnou ruku, dělat co chtějí. Proto jen 69%. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Dost nevyvážené díly. Některé skvělé, jiné dost slabé. Ale celkově po první sérii jsem rád, že jsem se díval. Pobavilo a stopáž cca 20 min je snesitelná i pro ty slabé díly :-) Takové zábavné looserovské Ghost Busters. ()

JackKadlo 

všechny recenze uživatele

Famózní. Takovou bláznivinu jsem už dlouho neviděl. Každý další díl byl lepší než ten předešlý, a kdo má rád např. Ugly Americans, bude naprosto spokojený. ()

Reklama

Reklama