Reklama

Reklama

BoJack Horseman - Série 2

(série)
USA, 2015, 5 h 13 min (Minutáž: 26–27 min)

Hrají:

Will Arnett, Amy Sedaris, Alison Brie, Paul F. Tompkins, Aaron Paul, James Adomian, Maria Bamford, Jason Beghe, Kevin Bigley (a.z.), Raphael Bob-Waksberg (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Jeho paměti se staly bestsellerem a konečně má svoji roli snů. BoJack je připravený restartovat svoji kariéru a žít lepší život. Pokud tedy něco nezvrtá. (Netflix)

Recenze (23)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

93% je maximálně přestřelené číslo způsobené nedostatkem hodnocení, ale kdo zkrátka má tenhle humor a animáče pro starší rád, rozhodně se neztratí i v této řadě. 🐎 Na druhou stranu po několika měsících ve mně nezůstalo nic extra pamětihodného a vždycky budu mít oblíbenější, i animované, seriály. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na konci prvej série som si hovoril, že to nebude až také zlé ako sa mi to zo začiatku javilo. Zvyknúť si na tento fikčný svet, na charaktery a zároveň sledovať postupne ich vývoj vyžaduje trochu trpezlivosti a času. Ale akonáhle sa začnú charaktery rozvíjať a príbeh začne komplexne vysvetľovať nie len pocity postáv ale aj epizodky z ich životov, stáva sa z toho takmer masterpiece. Celé je to vlastne o tom - mať rád samého seba. A všetky tie veci okolo sú krásnym doplnením. Rovnako ako je pre mňa Rick and Morty seriál pri ktorom si poviem WTF a smejem sa, je Bojack seriálom pri ktorom si poviem - viem presne ako to myslíš, cítim sa rovnako. A dialógy typu : Čo sa s nami stalo? To čo obvykle. Nepoznala si ma a zaľúbila si sa do mňa. A potom si ma spoznala... sú dakedy pravdivejšie a smutnejšie než samotná realita. Druhá séria - 80% ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"There is no shame in dying for nothing. That's why most people die." _____________ O kus lepšie ako prvá séria! Postavy pôsobia komplexnejšie, príbeh je záživnejší a konečne som si začal uvedomovať skutočnú hĺbku a výpovednú hodnotu tohto seriálu (ktorá je oveľa väčšia, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať!), pri čom na mňa BoJack Horseman poprvýkrát zapôsobil aj po emocionálnej stránke (a zároveň som sa začal cítiť tak, že prežívam príbeh spolu s postavami!). Okrem toho mi príde úplne šialené, že divák sa môže stotožniť takmer s kýmkoľvek v tomto seriáli... Dávam 9 lodí z 10 a hneď idem pokračovať v pozeraní ďalšej série, ani nemôžem uveriť tomu, ako veľmi ma to chytilo! ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nespočet easter eggů, punch-linů a vtipného wordplaye. Svět LA v Bojackovi je živej, pestrej a není v něm ani chvilka nudy. Nechybí ani plno detailů, kdy jsem si kupříkladu dal pauzu, abych si přečetl internetový článek v seriálu, co se tam objeví na vteřinu a takovejch momentů bylo fakt hafo. Postavy jsou skvostně propracovaný, komplexní a i samotnej Bojack umí nadchnout, ale potom i solidně nasrat. Jeho život je dost nahnutý a ačkoliv tvůrci ještě moc netlačí na pilu, každej moment kdy něco podělá, ve mě vyvolal úzkosti. Co je nejlepší na tom všem, tak že je zde obří prostor pro vývoj příběhu, osudovost, charaktery a kariérní postupy, takže pochybuju, že se další série zacyklí do nudy. Bojack Horseman je absolutně nedoceněný skvost. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série - (7,5/10). Myslím si, že stejně jako v seriálu, tak i kvalitativně si BoJack Horseman drží pořád stejnou hladinku. Díly jsou po většinu času opravdu povedené a některé dokonce neobyčejně originální a hluboké. Moc se mi líbí, jak si seriál pořád drží stejnou tvář a neodbočuje od své vize. Je to pořád seriál, který není ani omylem pro malé děti. Je ideální pro dospělé, ale ne všechny. Ti, kteří mají rádi prvoplánový humor bez žádné pointy tady zapláčou a ostrouhají. Postavy divákovi už pomalu začínají přirůstat k srdci a to máme před sebou eště spoustu epizod. Jsem fakt zvědavý, jestli půjde BoJack Horseman pořád stejnou cestou a jeho kvalita bude setrvačná, nebo jestli budu svědkem nějaké změny. Zatím jsem s kvalitou velmi spokojen, ale pořád to samozřejmě není dokonalá záležitost, která by mě dostala do kolen. Ale pár dílům se to povedlo, takže i to považuju za známku kvalitního seriálu. Jako poslední bych zmínil camea známých herců, kteří se tady objevují. Většinou je mám problém díky hlasu poznat, ale například Daniel Radcliffe byl lahůdkou celé série. Nejlepší epizoda: Let's Find Out (S02E08) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první sérii BoJacka jsem si poměrně dlouho zvykal na ani ne tak bizarní propojení světa lidí a zvířat, jakožto spíše na chování všech přítomných a možná proto jsem se od zážitků vyhaslé hvězdy Horsin Around na delší dobu odmlčel. Ovšem stejně jako u Breaking Bad, i animák jako BoJack Horseman disponuje údajně enormně srdceryvnou závěrečnou řadou a to je pro mě dostatečným lákadlem dát nejznámějšímu kreslenému koni nadále šanci. [viděno na Netflixu] ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skvělém nakousnutí první série do postav a jejich příběhů došlo k velkému vylepšení. Cynickým sarkasmem protkaný humor přitvrzuje, over the top sekce je zeštíhlena na skvěle vyváženou úroveň, díky čemuž se satirický pohled na téma Hollywoodu, jeho hvězd a celkové administrace, stává přesnější, trefnější a mému vkusu na humor jde přímo na ruku. Charakterům se začínají vybrušovat zásadní rysy, kde veselost spadá do uvěřitelné deprese z důsledku většího zaoblení příběhových oblouků. To vše přidalo pro BoJacka chuť a zápach, jenž minule tak trochu postrádal a já si tuto sondu do lidských duší s dobře vyváženou porcí myšlenku nerušící nadsázky začínám vážně užívat už kvůli té snaze o vymamení se z určitých klišé a dobře pojaté serióznosti. Po všech stránkách lepší a dospělejší než zbytečně přeceňovaný Rick a Morty, jehož hype je způsoben lehčím humorem a diváckou přístupností, tedy tím, čemu se BoJack výborně vyhýbá a sedne mu to jak hrnec na prdel nebo jak prdel na hrnec, to už záleží na vkusu každého soudruha. 9/10 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát více klasičtější komedie / parodie na Hollywoo se obešla bez výrazného sjednocujícího tématu, jelikož natáčení filmu Sekretariát sice neprobíhalo podle plánu, jenže představovalo vedlejší epizodky. Infantilně situační vtípky v prvním i druhém plánu mě spíše míjely, i když nezodpovědný, bezprizorní, neustále chlastající BoJack mnohokrát zahlásil geniálně cynicky/trefně. Až na pár osobních předposledních dílů se však ve své depresivní bezradnosti dál/hloub neposunul. 7/10 ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zakomponovanie depresívnych prvkov a povestných faciek od života do tejto série mi pripadalo v menšej miere ako v tej predošlej, zato som sa však dočkal najsilnejšieho momentu celých dvoch sérií plného hanby, sebakritiky a nenávisti, ktorý v postavách zanechal otvorenú ranu (Escape from L.A.). Postavy sa rozvíjali, niektoré sa pohli, pre iné, ako to už často býva, bolo ich konanie len slepou uličkou, no každý niečo dosiahol, či už po kariérnej alebo emočnej stránke. Prekvapilo ma však komponovanie epizód z veľkej časti ako komédie, nie ako sebadeštruktívne drámy, ktoré vtipy používajú len ako cynické podčiarknutie situácie a tak zľahčovanie predošlého deja a pomyselný, malý odklon od originality seriálu. ()

Toka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 2. série – 95% Druhá série si najela do správných kolejí a vyšperkovala dramatičnost i komedii. Postavy dostávají větší prostor a velmi mě baví jejich komplexnost. Co ovšem tuto show posouvá na další level, je neuvěřitelná kontinualita a ucelenost. Zjevně drobné detaily jsou reflektovány i v samotném intru, které se díl od dílu mění. Tyto drobné detaily jsou postupně rozvinuty a následně využity. ()

Dejf4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BoJack i ve druhé sérii najíždí na stejně kvalitní laťku. Ba co více, v některých směrech je ještě lepší. Je to více ucelenější, postavy mají více prostoru, je zde plno malých, ale důležitých detailů, které celý příběh posouvají dále. Radost to celé sledovat. Jen ten závěr mi přišel trochu unavenější a začalo se mírně motat v kruhu. 8/10 ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O obrovské procenta depresivnější, s-ničím-se-neseroucí série, ve které se sice smějeme, ale dost kurva chápeme, jak napíču má BoJack život. Teda kromě toho sídla s bazénem (a teď už i s lodí). ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E1 - Parádní emotivní úvod do série, kdyby se ubrali nějaké trapné scény, bylo by to perfektní. E2 - Tak druhá epizoda byla ještě lepší než bych čekal. E3 - Opravdu zajímavá, a úžasná epizoda. E4 - Tenhle díl by mohl být perfektní, jenže dialogy Diane a pana Piškota jsou trošku moc dlouhé a po chvíli nudí, taktéž scény s mobily jsou divné a nevtipné, ale scény s Vincentem vážně dost vtipné. E5 - Bohužel musím říci že toto je zatím nejslabší díl seriálu, pár scén bylo vážně dobrých, ale jako celek mě to poprvé skoro vůbec nebavilo. E6 - Tak tahle epizoda už byla zase výtečná. E7 - Povedená epizoda, jen bych uvítal více BoJacka. Doufám že posledních pět epizod bude zase prvotřídních. E8 - Fantastický díl s výborným zakončením. E9 - Opět úžasně emotivní díl. E10 - Kvalitní díl, ale Tod je vážně extrémně otravná postava. E11 - Fakt síla... E12 - Skvělé finále. ()

BlondJames 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu to vysoké hodnocení, u první série jsem si kousala nehty, a doufala, že druhá série už bude lepší a vtáhne mě do děje, jak bylo slibováno v některých recenzích. Druhá série je úplně stejná jako ta první. plytký humor pro ty co teď začali hulit trávu a brát drogy.. Snažím se to brát s nadhledem a s oběma zavřenýma očima, jenže mě tohle prostě nic neříká. To už fakt jsou lepší i ty Griffinovi (tam taky pes šustí s lidmi), kde se orgiím neoddává hned celý zvěřinec (to by mi až tak nevadilo, ale ten humor...ten mi nic neříká no..) ()

Reklama

Reklama