Reklama

Reklama

Rychlovky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 15 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)

Recenze (79)

deLaFere

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti Láďovi Hruškovi, neznám ho a nemám na něj názor. Dalo se čekat, že spousta lidí si ho bude personifikovat a vytvoří si k němu nenávistný vztah jen na základě toho, co reprezentuje. Dělá to co mu nese peníze a přináší pozitiva, tak proč ho odsuzovat. Co se mi opravdu nelíbí je právě to, co reprezentuje, Absolutní neumětel se stane fenómenem dnešních dní a půlka národa ho zbožňuje. Otázka zní, proč??!! Šílený konzum TV Nova nastavený na začátku devadesátých let dosahuje dalšího ze svých vrcholů,ale znovu, proč kritizovat tu televizi, dělají ji diváci. Ve zralé společnosti by člověk, který vlastně nic neumí, nemohl uspět, ale tady? Nechci nikoho odsuzovat, ale jinak než permanentní zaplňování vnitřní prázdnoty nelze tyto pořady označit, Hruška je toho dalším důkazem. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Hvězda za nápady, které mě občas opravdu překvapí (a nejsou prasácké jako pečení moučníků v mikrovlnce či výroba "levné svíčkové" a podobně). Onu "sympatičnost" Láďi Hrušky, kterou se nám snaží moderátorské dvojice TV Nova vtlouct do hlavy, jsem však dosud neobjevila - pro mě je pan Ladislav "kšiltovka" Hruška silně nesympatický. ()

Reklama

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Ak ste prepitá socka s od čuča vypálenými chuťovými bunkami dva dni pred dávkami a o bankovkách sa vám už ani nesníva, zoberte posledné medenáky do Lidlu na nákup gáblikov, ktoré samé o sebe nie sú nič moc. Zmiešajte ich dokopy s poriadnou hrsťou soli a podávajte s plátkom uhorky. Ak vám to bude trvať cca 15 minút, skúste predať vašu techniku moderného varenia Nove. V každej normálnej telke by ste dostali priestor medzi reklamou na ultraabsorbčné vložky a monoskopom. Láďa to však vzal z iného konca. Presvedčil o tom, že vie variť nielen vedenie Novy, ale i samého seba. Dostal priestor na pravé poludnie, aby národu ukazoval, čo všetko sa ešte dá považovať za "jedlo". Zrazu i tie rozvarené špagety z kantíny, či ukradnutý obed od kolegu-vegetariána chutia ako od Oliviera. Takže myslíte si, že viete variť? Varte! Myslíte si, že viete operovať mozog? Režte! Nova vám na to priestor dá. ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Národ, kde ve sledovanosti vedou Babovřesky, ve čtenosti Blesk a kde Hruškovy sračky na talíři trhají rekordy prodeje si nezaslouží nic jiného, než ten marasmus, ve kterém se plácáme. A víte, co je na tom nejhorší? Že ty recepty mu prý posílají sami lidi. Ovšem možná je to celé jinak a jde jen o osvětovou přípravu na dobu, kdy budeme všichni žrát odpadky z popelnic. ()

Šimpy odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro úplný souhlas se Segrestorem, až na ten závěr. Mě to totiž nebaví, ale neuvěřiteně sere a u LH vždycky vzteky bělám do ruda. A hlavně, já si uvařit umim ;-). Jinak nejhorší na tom je, že tenhle pořad lidi chcou, milujou, sledujou a Láďu obdivujou...krásný obrázek a nastavené zrcadlo české společnosti 21. století...zlatej vožralej Babica! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama