Reklama

Reklama

Miliardy - Série 5

(série)
Trailer 3
USA, (2020–2021), 11 h 37 min (Minutáž: 53–61 min)

Hrají:

Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Toby Leonard Moore, David Costabile, Jeffrey DeMunn, Kelly AuCoin, Asia Kate Dillon, Dola Rashad, Comfort Clinton (více)
(další profese)

Epizody(12)

Recenze (10)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku k nasrání, že koule to začlo mít až od 9.dílů, do té doby jsem klidně mohl přepočítavat nový nakažený po jednotlivých státech a hovno by se stalo. Dvanáctka topová, ale samozřejmě zase poslední díl a teď čekání, čekání na další sérii, jestli teda strejda covid laskavě vůbec dovolí, protože u této série se mu už moc nechtělo. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pětka už ztrácí tempo a recykluje stále ty stejné komponenty zas a znova dokola. Jsou tu postavy které máme rádi i nad kterými kroutíme hlavou, ale pracovat stále se stejnými narativy a twisty už je na popáté i tak trochu divoké. Uprostřed je to jeden zacyklený kolotoč plků a nezáživných schůzek. Sice konec trochu zrychlí a zatraktivní tuhle divokou hru na kočku a na myš, ale některé motivace postav jsou přinejmenším diskutabilní a některé twisty z kategorie snů. Kýžený efekt to asi má, ale místy je z toho pěkné scifi. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chuck Rhodes a Bobby Axelrod rozjeli opět souboj na nože, i když zde nově uzurpuje hodně prostoru Mike Prince jako nový soupeř pro Axe Capital. O zábavné zvraty a cliffhangery není tradičně nouze a tvůrci svému řemeslu rozumí, nikdy to není nuda, neregistruji ani pokles kvality. Je to pořád nadprůměrná série, kde se postavy neustále vyvíjejí a vše tady rozhodně není předvídatelné, přesto nejsou zvraty násilné, nebo postavené na hlavu. Mocenská dynamika obou hlavních hrdinů diváky pořád táhne, protože sledovanost vysoká, 6. série nám začíná v lednu a bude se věru nač těšit. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono to bylo vždy přepálené, ale tahle řada už vaří z vody. A byť ke konci značně přihořívat, stejně to je převařený čaj. A romantická zápletka mezi hlavními postavami to celé sráží. Tak doufám, že tomu nová krev zatnula tipec. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná trochu slabší než první 4 série, ale mě tyhle intriky sedly i tentokrát. A když už to třeba někdy vypadá chvilkama na sterotypní šeď, vynoří se někdo jako Corey Stoll a seriál rázem zase chytá parádní tempo. Závěr geniální. 9.25/10 ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě Billions už od čtvrté série nekompromisně upadá a tahle série je toho důkazem. Seriál v současné podobě je totálně vytěžený a vyčpělý, tvůrcům už došli všechny nápady jak to někam posunout, a místo toho začaly vymýšlet úplné kraviny... ()

wege 

všechny recenze uživatele

On ten seriál je celkově v podstatě pořád stejný, bohužel co fungovalo v prvních sériích moc nefunguje na mě nyní. Tím netvrdím, že to není dobře natočené s pěkně vygradovaným dějem, ale prostě vás to ničím nešokuje a v podstatě to celé nudí. Co ale nedokážu vůbec pochopit, je změna v chování některých postav. V podstatě se několik sérií budují jejich vzorce chování, které se najednou opustí. Cíleno na vzájemný vztah dvou ze tří hlavních postav. Hlavně Wendy se prostě najednou chová jinak, co jí v prvních sériích vadilo a v podstatě se tomu vyhýbala, tady jí nedělá problém se toho aktivně účastnit. Nicméně velká pochvala za zakomponování pandemie a nových výzev, které přinesla. ()

bonovox 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5. séria už predsa len ukazuje náznaky opotrebovanosti neustáleho boja sveta financií a politiky. Stále je to cool ale predsa len už v tom chyba efekt prekvapenia. Veľkým plusom je začlenenie covidu do deja. Uvidíme čo prinesie ďalšia séria. 70% ()

Jan00 

všechny recenze uživatele

Kecy, blbé kecy... Od 8 epizody jsem to zabalil a dál přestal sledovat seriál. První tři série hodnotím jako vynikající seriál. Čtvrtá série už byla slabší, ale 5 série, dle mne, propadák. ()

Reklama

Reklama