Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Recenze (1 001)

bararich8 

všechny recenze uživatele

Všechno bude větší opravdu platí. Všechno výborně šlape a je vidět, jak si tvůrci užívají a na nic se nehrají, to je ostatně vidět už hned v úvodních a v závěrečných titulcích. Akce je opět fajn, vtípků jsou tu tuny, ale souhlasím s Tomem Hardym, že jednička fungovala lépe jako celek. Přesto však velice kvalitní počin a těším se na X-Force. 5* ()

Waldir 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ, podobný prípad ako to s pokračovaniami býva - všetkého pridať minimálne dvakrát viac. Takže v druhom diely Deadpoola môžme očakávať viac akcie, viac vtípkov a viac postáv, avšak ako sa hovorí všetkého veľa škodí a v konečnôm dôsledku tu zvíťazila kvantita nad kvalitou. Viem je to naozaj klišé to opäť raz pri pokračovaní úspešného filmu spomínať a naozaj som v tomto prípade nerád v pozícii diváka “ktorému nie je nikdy nič dobré”, Deadpool 2 je však pre mňa sklamanie. Obzvlášť v akčných sekvenciach, ktoré sú síce fajn, no na to že to točil režisér vynikajúceho Johna Wicka, je dosť blbé že sú jedndoucho “len fajn”. Celý záverečný súboj mi prišiel slabý a tak trochu som si už želal, aby daná akčná sekvencia skončila. Taktiež humorná stránka mi tu veľakrát príde extrémne “žmýkaná”. Mnoho scén je dlhších akoby si zaslúžili a mnoho ďalších vyšumí do prázdna. Samozrejme má to aj svoje výborné hlášky a narážky, kedy som sa schuti zasmial, no problém je vo frekventovanosti vtipov. Keď sa na vás každú chvíľu valí niečo čo sa snaží byť za každú cenu smiešne, tak to po chvíli diváka omrzí, no akceptujem, že to niekto naopak ocení. Aby som len nekritizoval, tak musím uznať že Deadpool si drží stále svojú tvár, disponuje so skvelými postavami, niektorými skvelými novými a chápem ak je niekto z pokračovania nadšený. Bohužiaľ ja som očakával väčší prínos oproti jednotke a vo výsledku tu dostávame opäť to isté, no v neprimerane veľkej miere čo je v závere kontraproduktívne. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Pán Pool mal pravdu, tento film je rodinný. No aspoň by bol, keby obmedzili „ rodinné ” slová na minimum a zredukovali aj tie litre krvi. Inak je tento sequel skoro po všetkých stránkach lepší ako prvý ( prvá Dead Pool = prehratá stávka ). Neviem či to niekto sleduje, no bol by som zvedavý, či sme neboli svedkami filmu s najvyšším počtom popkulturných odkazov a estereggov, aký kto kedy natočil. Budem asi opakovať iných, ale Ryan Reynolds sa naozaj do tejto role narodil. Joshovi Brolinovi vyšli tohto roku už dva komiksové kúsky a začína ma čím viac tým ďalej baviť. Dúfam, že X-Force uvidíme v rovnakom zložení, aké končilo tento film. Keby sa tam ešte objavil aj Wolverine, tak by som sa asi nesťažoval. 90 %. ()

Narayan 

všechny recenze uživatele

Opět jednou silně zavádějící zdejší hodnocení. Očekával jsem, že druhý Deadpool bude totální smršť cool hlášek a vtipnejch nekorektních scén. Že tam, kde jednička začínala nudit a byla zbytečně moc dojemná a korektní, tam mě další díl zasype smrští super hlášek a akce. Kdepak. Všeho dobrého z jedničky je překvapivě spíše méně, vyloženě povedené scény se dají spočítat na prstech jedné ruky slepého dřevorubce, a celé to je navíc podloženo extrémně vymaštěným a nezajímavým příběhem. Prostě prakticky jako první díl, akorát už bez toho momentu překvapení nad novým netradičním super hrdinou. ()

heiterez 

všechny recenze uživatele

U mě se projevil syndrom přehnaného očekávání. Na film jsem šla s tím, kolik má zde hodnocení a ve finále jsem byla trochu zklamaná :-) Přišlo mi, že se zde hooodně tlačilo na pilu tak, aby film byl co nejvíce vtipný, až to nakonec v několika případech vůbec vtipné nebylo. Ale samozřejmě se musí nechat, že celkově jsem se nad filmem zasmála a rozhodně jsem se nenudila. Na první díl to ale ani zdaleka nemá :-) ()

FanKalEl 

všechny recenze uživatele

Ten scenár bol niekedy fakt odfláknutý že už bolo únavné sa dívať na to ako si film robí neustále srandu zo seba. Mimo to, niektoré nápady boli tak megalonsky zábavné že Deadpool ako komédia roka ťažko stretne nejakú konkurenciu. Každopádne bola dobrá i tá vážnejšia prvá polovica filmu. Na 5 hviezd to ešte zatiaľ stále nie je. Chcem vidieť X-Force. (85%) ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

V porovnání s jedničkou vychází pokračování o něco líp. Vyšší rozpočet dovolil víc akčních scén (tentokrát se s nima nešetří ani v úvodu), lepší vizuál nebo herecký obsazení (sám teď koukám, kolik cameo roliček jsem pořádně nepostřeh:)). Deadpool je ale hlavně stále stejně sympatickej blbeček, propojení s X-Menovskym univerzem se povedlo stejně jako spoustu popkulturních vtípků nebo narážek a soundtrack je vzhledem ke scénám, kdy je použitej, geniální. Scéna "základní instinkt" se asi brzo stane kultovní. Přes všechny superlativy si však neodpustim poznámku ke scénáři, kterej mi přišel až příliš jednoduchej a taky mi v něm scházel nějakej pořádnej záporák. Jasně, nic hlubokomyslnýho asi těžko od postavy Deadpoola a celýho pojetí týhle značky čekat, ale nosnější příběh mi zkrátka scházel, čtyři jistý hvězdy. ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Klobouk dolů před tím, že dvojkový Deadpool drží laťku sebeparodické zábavy zatraceně vysoko a to tak, že překvapí kupa vsuvek, zvratů, natřískanejch hlášek a cameo rolí. Faktem ale je, že scénáristi si z nás, potažmo z filmu, dělají trhací kalendář, protože, ruku na srdce, příběh je tak strašně plytkej a povrchní, až je s podivem, jakej fame okolo toho je. OK, dobrá, bavíme se, řehtáme se, chřoupem u toho popcorn, ale i jen malinko hlubší pohled do děje prozradí, že film je opravdu jen snůškou nekonsistentních skečů a gagů, protože film popře, zvrátí, znehodnotí a změní úplně vše, co se v něm už odehrálo. Nadchází otázka, co s tím udělá trojka, protože výsledkem tady toho scénáristického bordelu je: "Můžem všechno a všechno pak můžem změnit." Ale co, vlastně to byla slušná prdel. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Ach jo, tvůrci by si měli ujasnit, zda chtěj točit parodii nebo ubrečenej doják. Chtěl jsem dát 5 hvězd, ale za poslední totálně zmrvenou půlhodinu á la Ordinace v růžové zahradě jednu hvězdu s brekem sundavám. ()

Critic 

všechny recenze uživatele

Deadpool mohl zůstat jako originální počin v rámci Marvel universu, ale druhý díl bohužel už působí poněkud trapně, obzvláště tím jak to celé je o jednotě rodiny, jak nějaký z dílů Fast and Furious.. A ještě hvězdu dolů musím za T.J. Millera, ta jeho postava už mě vysloveně iritovala. 70% ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Deadpool 2 si ide svoje, presne ako to bolo aj v jednotke. Tona popkultúrnych narážok, aj do vlastných radov, neuveriteľné vtipy, drsné scény hodné R-ka, tajné camea (Matt Damon (!) a Brad Pitt (!) a nepoužité zábery zo starého Wolverina!) a ešte aj slušný príbeh. Ryan Reynolds opäť best - tentokrát si zahral aj ďaľšiu postavu - záporáka Juggernauta. A k tomu skvelá hra s klišé. Bavili sme sa v kine brutálne, takže veľká spokojnosť a kľudne si radi počkáme na trojku alebo na teamovku X-Force. [#27/2018] ()

KOOHA 

všechny recenze uživatele

Druhej Deadpool byl smutek a zklamání. Takovej hrob jsem dlouho neviděl. Doufám, že trojka nebude. Nucenej humor, nereálný, panáky cucá z prstu a se zastydlým cameem Wolverina mě to už nebere. Sorry ale tohle byla ztráta času, nechápu jak mu to lidi žerou. “I know what you thinking...” bláboly Prostě mu to záhadným způsobem na poprvé vyšlo (nechápu proč tolik hype kolem toho) a tak si řekl: “ do druhýho dílu to samý, ale narvu tam toho třikrát tolik”, prostě další Michael Bay, co defacto pohřbil akční filmy, páč po jeho vzoru každý další film delší, efektnější, víc střílení, víc akce, a hlavně víc nesmyslnejch výbuchů převzali i ostatní, až se to stalo neůnosný a lidi to přestalo bavit. Vrcholem byl film Skála, kde nechal vybouchnout i tu tramvaj, která je tažená lanem a nemá tam co vybouchnout. Tak přesně takhle teď jede Reynolds a to je past. Hlášky přestanou bavit a ta akce co ta předvádí je šrot. PS. Třikrát jsem u toho zakáp a dokoukal až čtvrtý den. Tak si dovedete představit, jak mne to asi bavilo. Film mažu z kartotéky, nemusím už nikdy vidět...ztráta času ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Kolosálny úspech jednotky umožnil tvorcom sa v pokračovaní ešte viac odviazať a to možno nemali robiť. Dvojka pôsobí omnoho nekonzistentnejšie a z tých ton nekorektného humoru ide dobrá polovica mimo. Príbeh je do toho neustáleho hláškovania vložený akoby nasilu a nie je tak zaujímavý ako romantická línia z prvého dielu. Akákoľvek vážnejšia scéna navyše pôsobí kvôli zvrhlým gagom všade naokolo dosť nepatrične. Tempo filmu má výrazné problémy, rezervy sa nájdu aj v trikovej stránke a prítomnosť X-Menov na mňa opäť pôsobila silne nepatričným dojmom (DP býva v X-Men vile a stále stretáva len Colossusa a NTW, wtf). Kopa izolovaných scén je stále výborných (nástup X-Force na scénu ma spoľahlivo rozsekal), ale ako celok to už jednoducho tak dobre nefunguje. 7-/10 ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

No fuj, to bylo temné. Nepatří to náhodou do DC universa? Přesně takto si filmy dle superhrdinského komiksu představuju. Neberou se vážně, vždyť jinak to ani nejde, a zároveň jsou temné, kruté, vulgární. Drama zde funguje špatně, film si ale nehraje na to, aby byl vážný a seriózní, čímž se liší od ostatních komiksovek, které se až příliš často berou bez nadsázky, což je chyba. Zde je nadsázka povinnost hned vedle kbelíku popcornu a coly a tak si jde film užít na maximum i když je tam o poznání větší množství bullshitů, než v jedničce, která ale fungovala daleko líp. Není třeba zde vše vyjmenovat, možná stačí jen zmínit, že trapnějším záporákem se mnohdy nepochlubí ani MCU. Ale co už, třeba lidi Jug..něco..nauty žere přestože se chovají jako idioti a že vypadají jak idioti si schovávají pod idiotskou helmu. Ale čert to vem, komu to vadí, když je to přeci rodinný film a Deadpool na konci SPOILER nejen zemře, ale získá i vlastní rodinu. Jen je škoda Moreny Baccarin, protože ta je hned vedle Heatha Ledgera a Àstrid Bergès-Frisbey mojí novou platonickou láskou. Což snad bude trojka. Nebo nějaká lepší týmovka, než X-Force ve filmu, na kterou jsem se těšil nejméně a paradoxně mě proto nejvíce pobavila. Go home, sugarbear, go home. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Bude se opakovat jako v jedničce, víc mě to bavilo jako komedie než akčňák, i když i akční scény jsou udělaný perfektně. První díl se mi ale líbil o něco víc, bylo to o něco originálnější než pokračování. Ale i tak, na to, že fantasy podle komiksů fakt nemusím, tak na Deadpoola se klidně podívám někdy znova. ()

Jakubik 

všechny recenze uživatele

Nejlepší z celého DP2 jsou „potitulkové“ scény. Opravdu. Zbytek je neskutečná prča a jízda ale právě tyto scény byly to nej. DP2 je ještě víc ulítlejší (a uchylnější) než jednička ale bylo to naštěstí jen tak tak na hraně mezi akorát a trapností. Jinak je to prostě to samý co jednička… ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

Mŕtvy bazén, či ako to voľne preložiť to znova roztočil v druhom diele humorne naladeného člena X-menov v zácviku. Vtipmi a sebairóniu nahustená atmosféra príbehu a duchaplné postavy tváriace sa niekedy veľmi vážne doplňuje akcia s výbornými súbojmi na telo. Pár nudných miest, kde to drhne sa síce nájde, ale i tak je to trošku inak vymyslená plejáda superhrdinov, ktorý sa podľa všetkých indícii opäť stretnú už vo svojom vlastnom spoločnom filme s názvom X-force. Tak držím palčeky. ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama