Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 1
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (171)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo sa dopekla stalo s týmto seriálom?! Čím ďalej tým horšie. Už pri Freak show som sa dosť nudila ale verila, som, že Hotel prekvapí. Neprekvapil. Ani jedna postava, ktorú by som si obľúbila. Všetko tak predvídateľné, kto bol v šoku keď odhalili vraha desatora tak je totálny debil. Konanie postáv totálne primitívne. Samozrejme mojim očiam Hotel ulahodil. Čo sa týka zvráteností a nechutností, tento seriál ma asi nikdy nesklame. Bohužiaľ čo sa týka príbehu, ide to do sračiek. Tento seriál vlastne ťažil iba z toho, že vám môže ponúknuť holú riť Lady Gagy. Čo mi samozrejme neprekáža ale keď je príbeh oničom tak je smutné, že jedine čo vo mne vyvolalo dáke emócie boli iba sex scény. Navyše dej bol tak neskutočne deravý. A akože to, že mi z Finna spravili teplého nechutného modela, čo má rád kakaové venčeky a plešatých starcov, tak to mi akože veľmi ranilo srdce! A samozrejme pripájam sa k ostatným, pretože je to pravda. Jessica Lange tu chýbala. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě zatím nejhorší série ze všech. Marně tápám kam se podělo to kouzlo ostatních sérií, které měli vážnost a mystérii. Tahle série není o ničem jiném než o sexu, krvi, nechutnostech a vše se tam opakuje. Nejzajímavější dílem pro mě byl rozhodně Devil's Night, i když se tam Lily Rabe objevila jen na chvíli, tak byla prostě úžasná. A kdy tohle považuji za zatím nejhorší sérii z AHS, tak musím říct, že Denis O'Hare si zahrál svou nejlepší roli vůbec. I když jsem si Lady Gagu díky tomuto seriálu hodně oblíbila, tak Golden Globe, jak nominaci, tak cenu by si zasloužil právě Denis O'Hare. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Coven a Freak Show mě za srdce nevzali a dlouho jsem se rozmýšlel, jestli se do Hotelu vůbec pouštět, ale nakonac jsem byl rád, že jsem to udělal. Tvůrci najeli zpět do kolejí prvních dvou sérií a poslali na jídelní lístej mix z hororu, psychologického thrilleru, kriminálky a poněkud zvrácené romantiky, to všechno smíchané s koktejlem obskurních postaviček, podávané v prostorách pompézního ubytovacího zařízení z dvacátých let. Jediný problém bych tu viděl v tom, že některé díly se do temnoty nořily až moc a stávaly se nepřehlednými. K hercům nemám jedinou výhradu, každopádně zaujal mě Denis O'Hare a špatná překvapivě nebla ani Lady Gaga, ačkoliv na Zlatý glóbus to podle mě nebylo. Hotel u mě zabodoval, takže doufám, že to další řady potvrdí. 85% ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Seriál American Horror Story se mi rychle dostal pod kůži, a vlastně mě to dost bolí dávat této sérii tak nízké hodnocení, ale nemohu si pomoci. Naprosto mě sledování AHS touto sérií přestalo bavit. Moc jsem od této série neočekával abych nebyl právě zklamaný, ale ve finále je to pro mě stejně utrpení, které jsem při předchozích sérií nezažil. Jakoby se rozhodlo u kulatého stolu, že Hotel bude o nechutnostech, krvi, sexu, krev, sex, nechutnost, krev, sex... a tak stále dokola. Kde je ta atmosféra předchozích sérií? Ještě se mi nestalo abych zapomněl, že vlastně před pár dny se vysílal nový díl, nebo abych se do nějakého seriálu musel tak moc nutit jako do Hotelu. Takže se nutit přestávám. Počkám si, třeba se mi na Hotel nálada vrátí ale pro teď je pro mě Hotel u ledu a vlastně mě nezajímá (nebo je mi to fuk), co bude dál. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší série AHS a přitom měla takový potenciál. Neříkám, že je to průšvih, to skutečně ne, jen je možná až příliš dlouhá a snad v každém díle je ohromné množství scén naprosto o ničem. Přítom má tahle série jako již tradičně naprosto perfektní atmosféru, vizuál i herecké výkony (Gaga překvapila), ale kdyby se tahle upíří story trochu pokrátila, vůbec bych se nezlobil. Nicméně ohromně mě bavily flashbacky (asi všechny, navíc jich je fakt hodně) a propojení s minulými sériemi. Hotel se mi sledoval krásně, těšil jsem se na každou epizodu, bohužel to ale nebylo úplně to, co jsem čekal a ani to, co to možná být mohlo. A krom toho se tam opravdu skoro nic nedělo a jediné, co si z toho budete postupem času pamatovat, jsou ty nekonečné upíří orgie. A to, že to není "horror story" už snad nikoho nepřekvapí (ale to není zápor). Přesto přese všechno je ale AHS pořád velkou zárukou kvality, která fanoušky seriálu nezklame. 75%. ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • Činy sériového vraha, ktorý vraždí podľa kresťanského Desatora, sú inšpirované filmom Sedem (1995), v ktorom vrah vraždil podľa siedmych smrteľných hriechov. (BlackTom)
  • Finn Wittrock si v této sérii zahrál rovnou dvě postavy. Tristana Duffyho - mladého divokého modela, který Hraběnce (Lady Gaga) padne do oka na módní přehlídce a Rudolpha Valentina - italského herce a Hraběnčinu velkou a jedinou lásku. (KatyBitch)
  • Díky množství krvavých scén Lady Gagy (Hraběnky) si při natáčení jedné scény kompletně zašpinila šaty umělou krví. Díky tomu se muselo s Lady Gagou na celý den přerušit natáční a mohlo se pokračovat až druhý den, kdy byly šaty vyčištěny. (Quentin10)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama