Reklama

Reklama

Cardinal

(seriál)
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
Kanada, (2017–2020), 17 h 6 min (Minutáž: 42–43 min)

Předloha:

Giles Blunt (kniha)

Hudba:

Todor Kobakov

Hrají:

Billy Campbell, Karine Vanasse, Kristen Thomson, Alden Adair, James Downing, David Richmond-Peck, Brendan Fletcher, Allie MacDonald, Deborah Hay, Eric Hicks (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

V ledové pustině Ontaria je v opuštěném dole nalezeno v ledu zamrzlé tělo mladé dívky. Zdá se, že jde o již delší dobu pohřešovanou Katie Pineovou, jejíž případ vyšetřoval detektiv John Cardinal, který se s policií nerozešel v dobrém. Nyní ho ale jeho nadřízená Noelle Dysonová žádá, aby se případu ujal. Jako parťačku dostává jistou Lise Delormeovou, která  pracovala na finanční kriminálce a s vraždami nemá zkušenosti. To se Cardinalovi nelíbí a dává jí to nepokrytě znát. Předá jí své dosud nevyřešené případy vloupání a krádeží a sám se hodlá soustředit na mrtvou dívku … (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele DwayneJohnson k tomuto seriálu (1)

Cardinal (2017) 

Lehce nadprůměrný seriál, jehož největším kladem je bezesporu hlavní, herecké duo. Jak Billy Cambell, tak především, velmi přirozeně hrající Karine Vanasse jsou tím hlavním faktorem, kvůli kterým nakonec zvedám na čtyři. Nějaký propracovanější komentář napíšu (snad) až dokoukám druhou řadu. A IceQueen moc díky za tip. ()

Reklama

Reklama