Reklama

Reklama

Seal Team 6

(seriál)
  • USA Six
Trailer
USA, (2017–2018), 12 h 51 min (Minutáž: 42–48 min)

Hrají:

Barry Sloane, Kyle Schmid, Juan Pablo Raba, Edwin Hodge, Brianne Davis, Nadine Velazquez, Walton Goggins, Rus Blackwell, Donny Boaz, Angela Relucio (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Toto válečné akční drama, které napsal na Oscara nominovaný scenárista a veterán z vietnamské války William Broyles (Trosečník, Apollo 13, Mariňák) spolu se svým synem Davidem Broylesem, bývalým příslušníkem vojenské jednotky pro zvláštní operace, sleduje bratrstvo novodobých amerických válečníků z jednotky Námořnictva SEAL Team 6, ty nejlepší z nejlepších, jejichž mise s cílem zlikvidovat jistého talibanského lídra se zhatí, když odhalí amerického občana, který spolupracuje s teroristy coby džihádistický bojovník. Osmidílný seriál inspirovaný skutečnými událostmi zachycuje práci těchto příslušníků SEALu, složitost jejich soukromého života a jejich rozhodování v momentech, kdy jim jde o život. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele kenkaku k tomuto seriálu (8)

Pilot (2017) (S01E01) 

Velices lušný nástup střídá vlažnější "seznamovací" část. Pokud pilot má představovat koncept celého seriálu, bude to občas nuda... občas solidně natočená akce... a občas "jen průměr". ()

Jmenuje se Esther (2017) (S01E02) 

série začíná někam směřovat a začíná být jasné o čem to je. Koncept jsem (jak se obávám) trefil. tedy ze 45minut si užijeme 10 minut velmi solidní akce, bohužel i pasáže žvanivé nudy o ničem (prohlubujeme charaktery postav), pak tu máme dějovou linku, která je zajímavá a hromadu flashbacků (abychom se dozvěděli proč se vše vlastně zvrtlo). ()

Volání povinnosti (2017) (S01E03) 

méně se něco děje a více "prohlubuje". Flashbacků je čím dál víc (což není na škodu i když se v nich jen žvaní, protože člověk alespoň chápe "proč"). Pak je tu linka v Africe... tak nějak nevím co si o ní myslet. Zvedá úroveň "něco se děje", nicméně je tak trochu debilní... :/ ()

Zásah (2017) (S01E04) 

30 minut jsem čekal abych se dozvěděl o em bude celá série (a pravděpodobně jak bude končit každá další epizoda). Upřímně jsem to mohl tušit. Půl hodiny nudy částečně zachraňuje závěr i když s pobaveným úsměvem na rtech. Vidět elitního vojáka jak se kreje za sudem bylo k smíchu ;). ()

Vedlejší ztráty (2017) (S01E05) 

Nejnudnější a nejotravnější epizoda série (zatím). To že předchozí se jmenuje "man down" bylo varování, které se naplnil. Naprosto žádná akce se nekoná a jen se plká, truchlí a zpytuje svědomí nad minulostí. ()

Doznání (2017) (S01E06) 

"Nuda v Brně" pokračuje. Z celé epizody si užijeme "Seal Six" v akci na méně než deset minut a zbytek je o filozofování a žvanění. Děj si hraje na hrozně procítěnou záležitost a herci podávají úžasné výkony... Přesně proto na ten seriál koukám, že? K čemu je, že jeto dobře natočené (filmařské řemeslo umí), když série o elitní jednotce je vyplňována nudnou a nezajímavou vatou. Kdyby alespoň to co se řeší bylo nějak napínavé nebo propracované... :/ ()

Pokrevní bratři (2017) (S01E07) 

Blížící se finále je cítit, protože děj nabírá na rychlosti. Celkem příjemně působí i vývoj děje a "zvraty" (nebo jak nazvat nečekaný vývoj situace). Občas je sice cítit křečovitá snaha o vyhrocení situace (což moc nefunguje, respektive vyznívá trapně). I tak jde o jeden z lepších dílů. ()

Koncovka (2017) (S01E08) 

Série se snaží dohnat proflákaný čas a POLOVINA celé epizody je o non-stop akci. Jeden by řekl, že v této epizodě je více akce než ve zbytku celé série dohromady. O to kontrastněji působí polovina druhá, kde se opět řeší a plká a filozofuje. A to je otravné... A navíc ten závěr... jako klasická telenovela :) ()

Reklama

Reklama