Reklama

Reklama

Santa Clarita Diet

(seriál)
  • USA Santa Clarita Diet
Trailer
USA, (2017–2019), 14 h 37 min (Minutáž: 26–36 min)

Tvůrci:

Victor Fresco

Hrají:

Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Liv Hewson, Skyler Gisondo, Natalie Morales, Kaylee Bryant, Ricardo Chavira, Mary Elizabeth Ellis, Richard T. Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Bývali to obyčejní manželé, realiťáci, dokud se ona nezměnila a nezavedla je na cestu zkázy a smrti. V dobrém slova smyslu. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (93)

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Tohle je opět jedem z těch seriálů na který rád vzpomínám a na který se určitě kdokoliv koho to chytne nepodívá jen jednou za život. Příběh tady není zrovna nejefektivnější ale byl dobře natočený. Hlavně si to jede opravdu krásné tempo, humor a herecké obsazeni? To tady je do posledního, více než skvělé. První dvě série by jsem ohodnotil klidně i na 85-90% , poslední série už mírně upadala, skoro jakoby nevěděli jak to celé co nejrychleji ukončit. Pamatuji si že tam dokonce v průběhu dotočení byli nějaké komplikace. Stopky nebo tak něco ... Každopádně třetí sérii dávám 75-80% ... Ten příběh tam nevěděl jakým směrem se dostat k zdárnému finiši. Nebo aspoň tak jsem to cítil já. Jako celek? Doporučuji, pokud máte rádi ten kvalitní humor v podobě hlásek a kvalitní obsazení a né moc kvalitní ale ujetý story. ;-) ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Ne, není to seriál pro každého - není to pro útlocitné povahy a diváky, kteří nemají rádi sarkastický černý humor plný absurdit. A už vůbec to není pro diváky, kteří nemají rádi nadsázku, nebo humor za hranou konvencí. Ale pokud s výše napsaným nemáte problém, pak je možná Santa Clarita Diet seriál pro vás. Skvělé dialogy (druhá série naprosto převálcovala tu první). Timothy Olyphant s Drew Barrymore si role neskutečně užívají a jejich verze klasických předměstských manželů ve středních letech je v každém dalším díle lepší a lepší. Zápletka se velmi šikovně rozšiřuje o absurdnost i uvěřitelné důvody, což je velké plus. Svět je postupně rozšiřován a další a další běžné životní prvky skvěle začleňovány. Vedlejší role Nathana Filliona nemá chybu. Jsem velmi zvědavá na třetí sérii. Snad si udrží tempo a vtip série druhé. 80% PS: Pokud se vám první tři díly zdají pomalejší, dejte tomu ještě šanci, pak se to rozjede. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Vtipné, veľmi čiernohumorné, krvavé a proste skvelé. Netflix si k sebe dokopal Drew Barrymore, ktorá sa ako nie až tak krvilačná zombie snaží udržať svoj život stále v normále a geniálneho a neskutočného Timothy Olyphanta. Práve Olyphant svojím prejavom priemerného Američana, ktorý je na pokraji zbláznenia sa, ťahá seriál ku hviezdam. Inak vskutku neopozeraná televízna zábava, ktorá zombie žáner výrazne neposúva (pohráva sa s myšlienkou pokojného zombieka), ale dostáva tento žáner k širším masám bez výrazného hanobenia. Ja som sa vskutku zabával na každej capine čo sa tu stala a veľmi som bol prekvapený z množstva krvi, čiže si ma to úplne získalo. Teším sa na ďalšiu sériu (verím, že sa jej dočkám). ()

uodevr 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější zombie flákota od Shaun of the Dead, nejvíc šokující od Walking Dead. Amíci se fakt pochlapili, natolik odvážné gore, decentní míru bizára a neskutečně návykový nadhled jsem si opravdu ani netroufal slibovat, and yet! Suspension of desbelief dostává pekelně do těla, ale při nepřerušovaném bingu si člověk fakt ani nevšimne. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Kvalitní variace na černohumorné britské gangsterky a bláznivé Coenovky propečené sluncem Kalifornie. Největší síla, a objevuje se díky tomu značná dávka humoru, oproti ostatním sitcomům u SCD tkví v nezájmu cokoliv cenzurovat, ať už to je násilí, krev nebo sprostá slova. Ústřední čtveřice je jak skvěle napsaná, tak i skvěle zahraná. Kvalitních postav se v průběhu seriálu mihne dost, bohužel dost často se zdrží jen na chvíli i přes jejich zábavnost (možná kvůli platu, známých tváří je tam poměrně dost). Zastoupeny jsou téměř všechny temperamenty lidí. Já osobně bych chtěl vidět snark bitvu mezi Claire Fisher a Abby Hammond. Nebo alespoň jejich diskusi o smrti a mrtvých lidech. SCD si ale navíc oproti SFU vybudoval zajímavý lore, který přidává na zajímavosti ústředního konceptu a přimíchává tak do hrnce plného velké dávky komedie dochucené trochou hororu i nějaké to lehké, normálním lidem přístupné, tajemno. ()

Galerie (337)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě Sheila (Drew Barrymore) rozbije talíř, na kterém je vidět nápis „Prague Cas...“, tedy Pražský hrad. Všimne si toho i Sheila a zareaguje na to. (Wade)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama