Reklama

Reklama

Santa Clarita Diet

(seriál)
  • USA Santa Clarita Diet
Trailer
USA, (2017–2019), 14 h 37 min (Minutáž: 26–36 min)

Tvůrci:

Victor Fresco

Hrají:

Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Liv Hewson, Skyler Gisondo, Natalie Morales, Kaylee Bryant, Ricardo Chavira, Mary Elizabeth Ellis, Richard T. Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Bývali to obyčejní manželé, realiťáci, dokud se ona nezměnila a nezavedla je na cestu zkázy a smrti. V dobrém slova smyslu. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (93)

Deyw 

všechny recenze uživatele

Je to divny..je to vlastne kravina, ale v necem proste zabavna..me hrozne bavi Olyphant, kterej hazi dobrej xicht a hlasku za hlaskou..drew skvela..ta dcera je na pesti..ale celkove se cast povedl..se serialem je to horsi, ale neco takovyho rict u neceho co sem prejel za vecer je tezky..hlavne je velka vyhoda ze epizoda ma 30min takze to utece rychle..idealni pred spanim.. :) ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál, je jeden z těch, u kterého si říkáte "tak ještě jeden díl a pak půjdu spát" no a po zhruba dalších třech dílech, zjišťujete že je jedna hodina ráno a vy jste ten seriál, během pár dnů shlédli. A neni divu, protože tenhle seriál má perfektně napsané dialogy, nejprve to vypadá že to bude takový ten klasický seriál, kdy osmdesát procent dialogů je o ději, posunu v něm, vývoji postav a ten zbytek tvoří vtipy, narážky a nějaké ty slovní hříčky. Jenže tady je to jiné, všechny ty dialogy působí jako dlouhé vtipy, naražky, slovní hříčky, ale přitom v tom všem je obsažený ten vývoj postav, posun v ději. Když do toho všeho ještě přidáte, užasnou Drew Barrymore a okouzlujícího Timothy Olyphanta, tak k té televizi/monitoru zůstene přikovaní a budete nevěřícně zírat, na to jak to celé krásně utíká, jak je to zábavné a svěží. Skvělý sou taky Liv Hewson a Skyler Gisondo, ta chemie mezi nima je tak jako u Drew a Timothyho přirozená a ten vztah, jaký mezi sebou tyhle čtyři postavy mají je perfektní. A byť první a třetí sezona, sou skvělý tak druhá sezona je totálně zničují, druhá sezoná je naprosto dokonalá a bezchybná, ono to trochu vrhá blbý světlo na první a třetí, který sou taky skvělý, ale ta druhá je prostě něčím výjimečná. Jediné co mi na tomhle seriálu trochu vadilo, byla ta linka okolo frakování v zemi, jediné co na tomhle považuji pozitivní je to, že upovnilo vztahy mezi Aby a Ericem. Nejvíc otravnou vedlejší postavou je Ron a zase nejvíc zábavnou vedlejší postavou ředitel Novak, kterého všichni úspěšně šikanují. Je vážně škoda že to Netflix takhle ukončil, jelikož to celé skončilo v nejlepším (jak jinak) nejhorší je, že to nemá aspoň konec, který by se dal považovat za uspokojivý. Tak jako tak, tohle byla skvělá podívaná, kde se řešili celkem běžné věci a vážně sem přál Hammondovým štastný konec. PS : Ten mírně křečovitý úsměv Timothy Olyphanta, byl prostě.......wow prostě wow. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

No jo, sem tam jsou zombie nechutnosti poněkud za hranou, ale i tak je příběh průměrných maloměšťáků, skvěle zahraných Drew a Timothym, kteří se snaží s klidnou hlavou vypořádat s faktem, že se ze záhadného důvodu z jednoho z nich stal zombík, k neodolání. Nadšen ohlášením druhé série, netrpělivě ji očekávám... 2. série - Velký posun nahoru. Jako kdyby si s první sérií nikdo moc hlavu nelámal, že je to jen taková blbůstka, a po jejím (relativním) úspěchu si řekl "OK, tak to začneme brát vážně a dáme tomu nějaký rámec a úroveň". Nevěřil bych, že tomu dokáží dodat takové komplexní a v rámci možností smysluplné pozadí. Neustále mne u Santa Clarity baví ta snaha hlavních postav kombinovat všední a nevšední věci; třeba zabíjení nácka a večeře v té nové čínské restauraci. Timothy je sérii od série kouzelnější... 3. série - Ne že bych vítal zaříznutí seriálu, ale pravdou je, že třetí série mne až tak nedostala. Po úspěchu (?) té druhé se naopak tvůrci rozhodli "pořádně rozmáchnout" a už mi to celé začalo připadat takové dost překombinované... 90% (1. série - 90%, 2. série - 100%, 3. série - 70%) ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Mňa táto milá šialenosť nesmierne bavila. Charaktery sú sympaticky napísané i zahrané a postavy majú medzi sebou chémiu. Dialógy i situácie sú tu často veľmi zábavné a len minimálne silené, a celý námet i spracovanie sú veľmi svieže. Ako päťhodinová komediálna jednohubka je Santa Clarita Diet vlastne veľmi záživná ;) ()

burton 

všechny recenze uživatele

No tak tohle musíte vidět. Chtěla jsem napsat zkusit :D. Netušila jsem, že smoothie z lidského masa a krve má tak pěknou barvu. Je to můj první seriál, kde je někdo, komu netluče srdce a je lidožrout, tak vitální a happy. Sice trošku přemýšlím o ústní hygieně a střevní mikroflóře, ale zase ne tak moc :). A vegani taky můžou mít radost, že se tu nevraždí zvííířááátkááá!!! ()

Galerie (337)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě Sheila (Drew Barrymore) rozbije talíř, na kterém je vidět nápis „Prague Cas...“, tedy Pražský hrad. Všimne si toho i Sheila a zareaguje na to. (Wade)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama