Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 2

Recenze (416)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Noví "Power Rangers" jsou zprvu ne úplně tragická super hrdinská teen blbina (***), která se však v poslední třetině změní v cosi, co nelze nazvat jinak než "cringe" (*). Vynechání Zeleného/Bílého strážce bych ještě zvládla, stejně tak bych zvládla absenci ústřední seriálové  znělky, finální bitka připomínající tvorbu studia The Asylum už je ale přeci jen trochu moc. Devadesátkový seriál byl taky cringe (cringe jako prase), ale na rozdíl od tohohle mišmaše se tím od první vteřiny netajil. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Bohužel se nejedná o nic převratného. Člověk ale zavzpomíná na časy, kdy tenhle seriál jako děcko žral. Hlavní problém je v příběhu, moc dlouho se čeká na akci. Je sice zajímavé vidět origin Strážců, ale chtělo by to i něco víc. Jinak závěrečná scéna je super, ale to nestačí. Samotná parta je dost diverzní. Najdeme tu černého autistu nebo lesbu. Potenciál tu byl, ale prostěl to nevyšlo. Film ani neobsahuje moc hvězd kromě Elizabeth Banks a Bryana Cranstona. "Sorry, Bumblebee." ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Ujasníme si základní body: 1) Nikdy jsem neviděl ani jednu epizodu ze seriálu Power Rangers 2) Kdykoliv kdy jsem viděl Power Rangers na batohu nebo na penálu spolužáka říkal jsem si: Co to sakra je? 3) Různé ukázky mi zaručují, že nikdy neuvidím celou epizodu seriálu a už vůbec ne filmy 4) Od začátku jsem filmu vyloženě děsil a dokonce jsem uvažoval jestli na něj chci jít 5) Od začátku to na mně působilo jako jasné plýtvání časem a penězi, u kterých těch plánů na 6 dalších filmů nevěřím A i přesto, nový pokus o aktualizaci strážců vesmíru funguje celkem dobře. Hlavních hrdinů je pět a o každém z nich můžete něco říct. Jeden si zničil kariéru, druhá použila kyberšikanu, třetí je autista, čtvrtý se musí starat o svojí nemocnou matku a pátá je zase uzavřená a bojující se svojí sexualitou (I když toto ve filmu není tak vidět). Každá hlavní postava má duši a i přesto, že žádný z hlavních pěti herců není mega talentovaný herec neuvěřitelně ve filmu funguje. První půlka je neuvěřitelně zábavná a originální už proto, že se opravdu soustředí na život pěti mladých teenagerů (Zkus to v červenci překonat Spider-Mane!) a po padesáti minutách dojde na výcvik který je zábavným způsobem živý a zábavný. V druhé půlce ale dojde na hodně věcí a poté i na závěrečnou akční scénu: A ta scéna je neuvěřitelně přeplácaná, neuvěřitelně špatně se v ní orientuje a asi po pěti minutách vám začne být všechno jedno včetně toho kdo se dožije závěru filmu. A je to neuvěřitelná škoda protože první půlka vybudila očekávání na maximum. Co se týče záporačky Rity Repulsy..... Filmařům se podařilo udělat Elizabeth Banks neuvěřitelně hnusnou (I když to už se svým způsobem povedlo v Hunger Games) a celý film jí přejete smrt. Klady jsou ale dvě postavy mentorů: Zordon s tváří Bryana Cranstona a robůtek Alpha-5 (V originále Bill Hader, v českém překladu dostačující Pavel Tesař) Power Rangers jsou celkem slušnou prací ale po konci si rozhodně neřeknete: Dejte nám hned těch dalších 6 filmů. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Kdysy jsem nějaké díly se Strážci vesmíru viděl a řeknu vám, že nešlo o příliš propracovaný seriál ve všech směrech. Tudíž jsem byl mile překvapen filmovým zpracováním, které nenechalo nic náhodě a někdo se opravdu snažil, aby to aspoň trochu za něco stálo a vyplatilo se. Koukatelný to je, chvílema i zajimavý a zpracování je také dobré. Lepší průměr. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Už ste niekedy morfovali?“ – „Ja. V sprche.“ Neviem. Chcel som dať 3*, ale nemôžem. Na jednej strane je to oveľa lepšie, než by človek od takej blbosti čakal. Triky sú fajn, vizuálna stránka takisto, povinné akčné finále ušlo, postavy sympatické a nechýba správny mix napätia, humoru (mníšky), akcie a dojemnosti (rodinné problémy, umierajúci rodičia). Na strane druhej, scenár akoby napísal počítač podľa programu s názvom Typický, priemerný hollywoodsky film pre mladých s vtipmi, láskou a CGI. Obsahuje plno očakávaných zvratov, klišé, je nesmierne predvídateľný. Záporáčka mimoriadne nudná, jej pomocník biedny. Aj sa mi to páčilo, aj ma to nudilo. 2,5* ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Natáčet se mělo původně začít v lednu 2016, ale bylo posunuto na 29. února ve Vancouveru. 28. května 2016 bylo natáčení dokončeno. V říjnu 2016 se některé scény dotáčeli. [Zdroj: Wikipedia.cz] (BMW12)
  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama