Reklama

Reklama

Johnny English znovu zasahuje

  • Velká Británie Johnny English Strikes Again (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Abychom si rozuměli, Johnnyho Englishe (Rowan Atkinson), penzionovaného tajného agenta, který se na stará kolena stal učitelem, by do služeb vlasti za normálních okolností nepovolal ani ten největší šílenec. Jenže jistý geniální počítačový hacker odhalil identitu všech aktivních agentů britské tajné služby a premiérka (Emma Thompson) rázem připomíná pověstného tonoucího, který by se rád chytnul i stébla. Shodou jemu vlastních nešťastných náhod je Johnny English tím jediným, kdo svou zemi může právě teď zachránit. Co na tom, že si absolutně netyká s nejnovějšími technologickými hračkami. Jak sám říká: „Digitálního padoucha můžete dopadnout jedině s analogovým přístupem.“ English se navíc vydává do akce vybaven věrným asistentem Boughem (Ben Miller), který po něm obvykle uklízí následky jeho činů. První kroky obou mužů míří na Azurové pobřeží, kde se tajemný padouch vyskytoval naposledy. Zde se odehraje první kapitola souboje digitálního génia s analogovým blbcem, souboje, který zdaleka nemusí být tak jednostranný, jak se na první pohled zdá. Na straně Johnnyho Englishe jsou totiž nejen věrný Bough a Spravedlnost, ale i schopnost udělat vždy to nejhorší možné rozhodnutí a vyjít z takové situace bez ztráty kytičky. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 7

Recenze (382)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě kdo furt žere tyhle filmy Atkinsona. Vždyť je to furt to samé. Každý má svůj styl, ale tohle mě někdy už uráží. Zápletka nic moc, spíš to vypadá že se scenárista soustředil na Englishe. Dvě scény s ním jsou super, první když si dal místo prášku na spaní prášek energie nebo jak tomu říkali. To jak trsal na diskotéce bylo cool. A druhá když si vzal virtuální brýle, to byla topovka. Záporáka jsem uhodl hned když se objevil na scéně. Dobře já :D. Řek bych že to byl nejslabší záporák, kters se za poslední dobu objevil. Olga byla krásná. Za ty dvě scény a Olgu 3 hvězdy. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson je Pan herec a svůj um dokazuje i po uzavření jeho beanovského řádění. Dokáže zahrát vážné role, ale i parodie, kam spadal právě Mr. Bean jako prototyp britského průseráře, a zde Johny English jako parodie na Bonda. Co se kvality samotného filmu týče, jde opět o primitivní, jednoduchý a přímočarý děj, jenž je protkán různými epizodickými vtipy, kterým se zasmějete, ale samotný příběh neučiní nijak výjimečný. Tím tedy chci říci, že kvalita tohoto filmu je a bude maximálně průměrná, když se veškeré ostatní věci jako herci či daný humor povedou. To zde platí a proto můžu zvednout palec nahoru a sdělit, že co jsem od této komedie očekával, to jsem dostal. Nic více, ani nic méně. 65% ()

Reklama

mortak 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy je málo, tři až moc. Atkinson si potřetí jako malý kluk hraje na Bonda a je to pořád naivně dětské a nemá to ten správný drive. Ale Mr. Bean na to pořád má, a ta jeho čistá radost z toho, že si pořád a pořád plní ten svůj klukovský špiónský sen, posunuje tuto taškařici pro starší ročníky ke třem hvězdám. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Bondovka pro velké plátno, jen s ne moc šikovným agentem. Jinak by ale ty lehké fórky při srovnávání "staré" školy s modernou mohly být klidně součástí i regulérní bondovky. Třetí díl opět trpí na slabší momenty, kdy jsem se trochu styděl za tvůrce, čím se nás to snaží rozesmát. Naopak vykrádačka Bláznivé střely mě ani neurazila, ale spíš mile potěšila. A že Rowan tak často zapojil grimasy svého legendárního Beana také nebylo na škodu. Dokonce i velmi mladé osazenstvo se v kině řehtalo smíchy. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější (konkurence je slabá) agent Anglie, znovu zasahuje. Minule se vracel a za moc to nestálo. Tentokráte to dopadlo o něco lépe. Vrací se Bough, který je určitě lepší pomocník než minule agent Tucker. Samozřejmě ti dva stropí zase pořádné zmatky. V celé sérii se většina gagů odehrávala kolem různých záměn, zmatků apod, v tomhle se třetí díl malinko pochlapil. Padouch není tak výrazný jak v minulých dílech, ale naproti tomu příběh se povedl určitě více. Volba Olgy Kurylenko se navíc povedla. 50% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (20)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama