Reklama

Reklama

Sever

(seriál)
Česko, 2019, 5 h 39 min (Minutáž: 55–58 min)

Scénář:

Václav Hašek

Kamera:

Jan Šuster

Hudba:

Michal Rataj

Hrají:

Jiří Mádl, Eliška Křenková, Robert Řasa, Štěpán Benoni, Aleš Bílík, Martin Havelka, Jan Novotný, Martin Pechlát, Jacob Erftemeijer, Jan Komínek (více)
(další profese)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílný seriál bude příběhem nadějného kriminalisty, který věří ve spravedlnost a čest, tudíž nezůstane lhostejný ke korupci svých nadřízených. Za to je ale následně potrestán a z vyšetřovatele se tak stává vyšetřovaný. Dramatická série vychází z atraktivního prostředí policie, s několika liniemi a překvapivými zvraty, které umožňují poznat způsob fungování nejsilnější státní mocenské organizace ve všech jejích složkách, jejich propojení i soupeření. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Vikmal k tomuto seriálu (3)

Pomáhat a chránit (2019) (E01) 

Chápu to dobře, že Mádla to přestalo bavit na stavebním úřadě, tak šel ke švestkám a za půl roku se z něj stal vyšetřovatel jenom proto, že má stavárnu??? Kurva, přemýšlí u toho scénáře někdo? ()

Střet zájmů (2019) (E02) odpad!

Tak a dost. V soutěži o nejdebilnějšího policajta vyhráli všichni. Mádl, co se bojí řídit a kterýho od začátku všichni chválej, aniž by cokoliv udělal, tupej kolega, co kšeftuje?? s SPZkama i šéf, co se kamarádi s mafiánem, má loď na kterou by si nevydělal ani za dva životy (a nikomu to nepřijde divný) a kterej na rovinu říká, že na mafiány se nesahá. Pane Sedláčku, běžte si zase pro nějakou medaili k tomu prolhaný opilcovi na Hrad a na tenhle žánr se asi vybodněte. ()

Nepřátelé státu (2019) (E03) 

Seriálu by prospělo, kdyby se vyflajzli na neuvěřitelnou linku ve strukturách PČR/státní zástupkyně/solarni baroni a jeli klasickou linku jako v Případy 1. oddělení. Jenže na to chybí charismatičtí herci a scénář. ()

Související novinky

Zemřel herec Martin Havelka

Zemřel herec Martin Havelka

03.10.2020

V dopoledních hodinách dnes přišla zpráva o úmrtí filmového, televizního a divadelního herce Martina Havelky. Zemřel v Brně ve věku 62 let. Informaci na svém twitterovém účtu zveřejnil režisér Jan… (více)

Reklama

Reklama