Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (156)

Othello 

všechny recenze uživatele

Jako velký milovník Sonnenfeldova hraného zpracování jsem těžko překousával tlustou a zmatečnou postavu Gomeze, nicméně pak jsem zjistil, že se to opírá o úplně původní zpracování, tak jsem zmlknul. Není to vůbec blbý, ale o to víc je to vizuálně hnusný (myšleno ve zlém). Film obsahuje pár skvělých vtipů, nicméně odkope se závěrečným shrnutím. Addamsovic musí vždycky stát na opačné straně předměstského šosáctví a ne s ním žít ve vzájemném respektu. A ty mobily a noťasy si tady taky strčte do zadku. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla velký přešlap. Na oba hrané příběhy nedám dopustit a povědomí o animáku mi dalo naději na další černohumornou jízdu. Bohužel, vtípky by mi nestačily ani na prsty jedné ruky, kde by jich půlka byla amputována. Atmosféru film taky nemá a celkově je tam víc trapných nebo neslaných-nemastných momentů. Jinými slovy je film ztráta času. Děj nemá čím zaujmout, čím pobavit, a pro znalce prvních dvou filmů, je to absolutní kastrát, ze kterého si člověk na druhý den nebude pamatovat lautr nic. ()

Reklama

panvasik 

všechny recenze uživatele

Luskáním to začalo a já věděl, že se přes veškerou kritiku a nekvalitní hodnocení těším. Chápu, že zarytí fanoušci se museli asi chytat minimálně za hlavy se studeným ručníkem na čele. Zábavná a tak či tak pěkná animace, která mi k rodině Addamsových sedí. Zajímavá zápletka a dobré završení, které nebylo nic extra, ale tak či tak jsem s ním byl spokojený. Reálně asi nechápu proč takový hate, ale to se nedá nic dělat. Rád se k tomu někdy vrátím...  7/10 ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kdybych si právě kvůli plánu zajít do kina na animák, který mi v trailerech svým vzhledem připadal jako od mého milovaného Burtona, nedopřál minulý týden původní dvojici černých komedií, asi by mi předělávka tolik nehřála u srdce a ve finále bych ji odsoudil jako prapodivný film, který neví, zda má být trochu bizarním nebo až přespříliš dostupným pro děti. Neříkám, že některé úseky mi přepálené nepřišly, na druhou stranu veškeré vtípky na úkor zesměšnění současného světa přišly vhod a ten smích se u mě několikrát zastavil. Addamsova rodina si mě získala jak ve hrané, tak i animované formě. [viděno v Cinema City Slovanský dům 7.11.2019] ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hrané dva filmy ze začátku devadesátek, byly takřka dokonalé. Tuto animovanou záležitost tedy beru jako jakésik upozornění Hollywoodem, že bylo by záhodno, na tohle dostat lidi, protože se jedná o velmi známou značku. Potěšilo mě že se děj aktualizoval s potřebami dnešní doby a naštěstí nesledujeme nějaký další útrapný origin, ve kterém se celý film dávají postavy dohromady, aby to už příště tedy začla být konečně i zábava. Tady se prostě jede skoro hned od začátku. Addamsova rodina bydlí na kopci za městem a obyvatelé městečka se začnou brzy zajímat o to, co jsou vlastně zač. Nijak neurážející spíše dospělejší animák. 55% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • Vo filme sa rodina Addamsovcov presťahuje do Westfieldu v New Jersey, mesto, v ktorom sa narodil a vyrastal Charles Addams, tvorca rodinky Addamsovcov. (belinko)
  • Hoc sa môže zdať, že postava It (Snoop Dogg) hovorí nezrozumiteľným jazykom, v skutočnosti sú to repliky pustené odzadu. (belinko)
  • Poznávacia značka auta rodiny Addamsovcov je "CHAS 1938". Chas bola prezývka tvorcu rodiny Addamsovcov - Charlesa Addamsa, ktorý v roku 1938 začal tento komix publikovať v novinách New Yorker. (belinko)

Reklama

Reklama