Reklama

Reklama

Banda - Série 1

(série)
Trailer
USA, 2019, 7 h 53 min (Minutáž: 55–66 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jennifer Esposito, Jack Quaid, Elisabeth Shue, Shaun Benson, Chace Crawford, Ann Cusack, Mike Donis, Brittany Drisdelle, Jimmy Fallon (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Ve světě, kde mají superhrdinové ve zvyku zneužívat svou slávu k vlastnímu prospěchu, se objevuje parta samozvanců známá jako Banda. Ta se snaží zkorumpované hrdiny odhalit, což se jim daří díky vytrvalosti a ochotě nehrát podle pravidel. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

JetDryerFan 

všechny recenze uživatele

Naprosté nadšení mě provázelo od prvního dílu po poslední. Je to skvěle akční, je to vtipný, napínavý, občas je to sice trochu prasárna, ale má to šmrnc, kterej mě sakra baví. Karlu Urbanovi ta role sedí jako Butcherovi košile, jeho aroganci a humor si musí zamilovat každý. A vůbec všichni “kluci” mají co do sebe, jejich parta je skvěle vyvážená stejně jako superhrdinové, krásně to ladí a funguje. U tohodle seriálu se nebudete nudit! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvom rade treba podotknúť, že je to úplne iné ako Ennisov komiks - ktorý inak zbožňujem. Seriál si ide svojou cestou. Ignorujúc komiksový príbeh( aspoň do značnej miery) ale pritom si z neho berie len to najlepšie. Na to aký je komiks Fucked Up, tu máme superhrdinský seriál, ktorý si kolonku Fucked Up rovnako zaslúži. A tá kolonka mu sedí a vyzerá v nej dobre. The Boys sú skvelým zárezom do super žánru. Fungujúce vtipy, fungujúce zvraty a všetko pritom dobre zmotivované. Je to prekvapivé pre znalcov predlohy a podľa mňa to tých, čo ju nepoznajú bude nútiť ju vyhľadať. S napätím očakávam druhú seriu. 1.séria - 90% ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejpopulárnějších současných seriálů, co nevznikl pod hlavičkou Netflixu, mi uniká už dlouhá léta, v srpnu 2019 jsem zkusil jen pilot a pak nad pokračováním zanevřel. Teď zase přišla chvilková zkouška amazoňáckého streamingu a s tím tedy i druhá šance pro jeho vlajkového koně. A musím uznat, že jsem učinil fakt dobře. Na to, jak už mě přestaly bavit superhrdinské blockbustery a hlavně ryzí komedie, je tahle nekompromisně explicitně sprostá šaráda po většinu svého času fakt výborná. I ten cast je skoro bez chybičky, hlavně Anthony Starr a jeho démonický Homelander. [viděno na Prime Video] ()

GudMen 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se zlákat. Ve skutečnosti hloupý seriál, podvratně se jen tváří. Rádoby chytrá konstrukce se zhroutí pod tlakem několika naivních otázek. Postavy jsou mělké, archetypální. Na začátku se poměrně dobře rozjede, ale nikam nedojede. Úplně postrádá katarzi. Eric Kripke se snaží být jak vážný, tak satirický, nakonec ale nevíte, jestli chce, abyste se znásilnění smáli, nebo se nad ním pohoršovali. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Nečakal som že The Boys bude tak slabé. Prvé epizódy parádne navnadili. Určite si dám aj druhu sériu. Amazon prime znovu nepotešil a neponúkli ani cz titulky. Uvidíme ako dopadla druhá séria. Prvá to ma za tri aj vďaka skvelej zvolenej hudbe. Aj superhdinovia ukázali že nemusia byť od dc alebo marvelu... 3* ()

Galerie (236)

Zajímavosti (27)

  • Při nástupu A-Traina (Jessie T. Usher) na stadion hraje „Fight Night“ od Freedom & Kevin Skaggs & Alexander Pol. Na konci epizody zazní „Stop!“ od Jane's Addiction. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je „You Got It All To Give“ od Dan Gautreau & Wolfgang Black. Ve 25. minutě hraje „Fame“ od Irene Cary. Na konci epizody hraje „Big Shot“ od Billyho Joela. (Duoscop)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama