Reklama

Reklama

Banda - Série 2

(série)
Trailer 2
USA, 2020, 8 h 14 min (Minutáž: 54–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Jim Beaver, Aya Cash, Jessica Hecht, Claudia Doumit, Chris Mark, Jennifer Esposito, Colby Minifie, Laz Alonso (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V intenzivnější a vypjatější druhé sezóně se Butcher, Hughie a ostatní snaží vypořádat se ztrátami z předchozí řady. Na útěku před zákonem stále bojují proti superhrdinům. Vought, společnost, která se stará o superhrdiny, mezitím profituje z paniky, kterou vyvolá hrozba super-padouchů. Objevuje se nová hrdinka, která způsobí ve společnosti rozruch a provokuje už tak labilního Homelandera. (Prime Video)

(více)

Zajímavosti (23)

Banda - Už musíme jít (2020) (epizoda) (S02E05)

  • Natáčení scény protestu proti Homelanderovi (Antony Starr) bylo z časových důvodů odloženo na listopad 2019. Den před natáčením sněžilo a samotné natáčení proběhlo v mrazu. Herci tedy mimo své role museli i zahrát, že jim není zima. Jejich dech byl následně digitálně vymazán a zasněžené okolí bylo v postprodukci nahrazeno jiným pozadím. (tomini)

Banda - Už musíme jít (2020) (epizoda) (S02E05)

  • V 18. minutě hraje píseň „Show Star“ od dua Ashot Philipp & Galina N. Ajvazjan. Na konci epizody hraje „Dream On“ od Aerosmith. (Duoscop)

Banda - A dveře jsou pryč (2020) (epizoda) (S02E06)

  • Sage Groove Psychiatric Hospital je ve skutečnosti St. Thomas Psychiatric Hospital nacházející se v kanadském Ontariu. (NiWi)

Banda - A dveře jsou pryč (2020) (epizoda) (S02E06)

  • Na začátku epizody hraje „Casquette À L'envers“ od Sexion d'Assaut a po ní následuje „Happy Together“ od The Turtles. Při obědě v Církvi společenstva hraje „Orinoco Flow“ od Enyi a na konci epizody „Thank You For Being A Friend“ od Cindy Fee. (Duoscop)

Reklama

Reklama