Reklama

Reklama

Zlomek sekundy

Trailer

Obsahy(1)

Roku 2008 je vlivem globálního oteplování Londýn zatopen a skleníkový efekt změnil den v takřka nekonečnou noc. V takto ponurém prostředí se ovšem objevuje ještě jeden problém: záhadný zabiják, který vraždí s nevídanou bestialitou - vytrhává lidem srdce. Případ vyšetřuje detektiv Harley Stone (Rutger Hauer), drsný policista, jehož metody často dohání jeho nadřízené k šílenství. Proto je mu nedobrovolně přidělen parťák slušňák Dick Durkin (Neil Duncan), pro kterého jsou naopak předpisy svaté. Vzájemné neshody budou muset ovšem odložit, protože rozhodující střet s bestií se nezadržitelně blíží. (Anthony)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost špatný film a slovo horor vůbec nechci použít, protože tento film spíše dopadl hororově, než byl nějakým hororem. Kvalitní triky, napětí nebo něco originálního ve filmu nenajdete. Film zdatně kopíruje snad všechny známé akční a hororové filmy do té doby natočené. Plusem je herecké obsazení s tehdy ještě zajímavým Rutgerem Hauerem, ale právě účinkování v takovýchto paskvilech mu podkopalo slibnou kariéru. Tuctová kravina. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Honba za brutálním vrahem se nese v duchu pomsty. Temný Londýn. Voda. Srdce vyrvaná z hrudi. Nejlepší scéna se odehraje v márnici, kdy všechno lítá a chaos mezi mrtvolami má spád. R. Hauer je arogantní cynik, který jde za svým cílem přes překážky. Jen kvůli němu hvězdu neuberu, jelikož kdysi v kině jsem byl spokojenější. Bestie už dnes málokoho vyděsí, byť velké zuby a odkazy na vetřelce a predátora potěší vždy. ()

Reklama

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Já tam teda více viděl Temného Anděla, ale budiž. Predátor 2 jsem viděl jen jednou a už tomu bude nějaký ten pátek. Jsem si projel filmografii Ruthera Hauera a on není nějaké to ořezávátko, takže požírač srdcí si vybral špatného protihráče. Tento typ hrdinů mi v dnešních filmech chybí, kouří, nadává, nespí, je špinavý, občas procedí nějakou tu hlášku. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

tak tento re-watch bolel. naposledy som to videl asi v 95tom ale tento raz som to skoro nedal do konca. rutger hauer prehrava ako blazon, akcia neprehladna a chaoticka (sharp dokoncoval film potom co maylam produkciu opustil) a hudba otrasna. zatopeny a krysami presiaknuty londyn je vsak skvely. za zmienku stoji i fakt ze hlavne monstrum navrhol stephen norrington (reziser bladea a ligy vinimocnych)... ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z kvalitních snímků s nízkým hodnocením. 57٪ procent je pro Zlomek sekundy opravdu málo. Co na tomto snímku zasluhuje vyšší hodnocení? Je to hlavně skvěle vykreslená atmosféra nedaleké budoucnosti a autentický hlavní hrdina, policista, ztvárněný skvělým R. Hauerem. Opravdu se na tu roli hodí, stejně jako jeho potrhlý kolega. Zajímavý nápad s vyrýváním zpráv do kůže, zřejmě dost bolestivá záležitost. : ) Boj v polozatopeném metru se mi taky moc líbil. Rozhodně bych film nepovažoval za epigona Predátora 2. Sice se v obou dvou filmech střetávají drsní policisté s „monstry“, které s nimi chtějí hrát bizardní hru na jejímž konci by měl zákonitě jeden z jejich hráčů zemřít, ale samotná hra a kulisy, ve kterých se hraje, jsou úplně jiné. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama