Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Boba Fett (Temuera Morrison), který už není nájemným lovcem, objevuje na Tatooinu své nové já po boku Fennec Shand (Ming-Na Wen). (Disney+)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (276)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

První díly byly takové neslané, nemastné. Musel jsem se přeorientovat na jiné postavy a zvyknout si na Bobu, kterej se mi lehce protivil už samotým jménem. Nejen jméno bylo ale tím důvodem, proč jsem ho nemohl vystát. V prvních dílech totiž neudělal nic, čím by mě přesvědčil a dokázal mě naplno zaujmout. To nejlepší na celém seriálu tak bylo to prostředí, které mě drželo v přesvědčení, že bude líp. A líp opravdu nastalo. Cirka v polovině série se totiž objevil starý známý Mandalorian, Grogu a kopa akce, která se vlastně s posledním dílem ne a ne zastavit. Nakonec tedy po rozporuplném začátku epické vyvrcholení, které bych ani nečekal. Ač seriálový sidekick, tak k Mandalorianovi bližší, než bych tušil. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ďalšia "StarVórština", tento krát ďaleko viac postavená na efekte fantázie "iného sveta", opierajúca sa o príbeh, ktorý je rozhodne viac akčnejší, ako v prípade "Obi-Wan Kenobi-ho". Bavil ten druhý, bavil ma aj tento, lebo ako kurevsky veľký fanúšik Star Wars, mi stačí ďaleko menej ako možno ostatným. Á ozaj. Áno. Nie je tak dobré ako Mandalorian. ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Rodriguez očividně nedostal skoro žádný prostor na režii, Favreau očividně uplně neměl volnou ruku při psaní scénáře.. nač dát aspon jednu za vizuál, když je to Disney a prachy na to má.. to je jak chválit miliardáře za to, že si vydělal prachy na lamborgini. Děj - nulovej, to samý jako Mandalorian akorát že snad ještě nudnější. Uplně zbytečná story.. ted jako budem točit všechny příběhy nudných týpku v pustině.. jen né Sithů, jen né Jediů, protože v tom universu JE JICH TAK MÁLO, že není z čeho čerpat.. radši natočímě ZBYTEČNEJ, TÁHLEJ seriál.. protože asi nic jinýho neumíme.. WHO GIVES A FUCK ABOUT THIS GUY tyvole. Opět nadhodnocený hovno stejně jak Rogue One, Duna, Blade Runner 2049.. nikdo už se asi nepotřebuje u filmů/seriálu bavit. Stačí vygumovaně čumět na písek natočenej "kvalitní kamerkou" a hlavně že hudběnka hladí po duši.. SRAČKA. Už mám značky STAR WARS plný zuby.. furt se to točí okolo Skywalkerů, nebo postav, který jsou uplně useless. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Suma sumárum jsem si to užil, ale objevila se tu taková obava, že ani seriály, stejně jako sequelová trilogie, nebudou mít žádný propracovaný koncept. Akorát tady to vypadá, že se bude jednat a mišmaš "cool věcí, co by lidé chtěli vidět ve Star Wars". Reálně totiž TBoBF vypadá jako náhodný spletenec nápadů, které vzešli z jednoho odpoledního brainstormingu a ještě k tomu přilepili dvě epizody Mandaloriana, jehož finále tu pro jistotu i dost degradovali. Sestavit desítku nejlepší momentů by nebylo náročné, protože jednotlivých kandidátů tu je spousta, ale jako celek to celé působí trošku meh. Na závěr si to dovolím shrnout slovy významného českého filmového publicisty, Matěje Svobody: "Je to hezký, ale k hovnu!" ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky je to čistý brak, návrat o sto let dozadu k rodokapsům, k jednoduchému pulpu. K tomu hlavní hrdina za nic nestojí, postarší zabiják, který najednou hledá rodinu. Jistě, to samé je i Mando, a proto jsou mu a jeho poutu věnovány dva díly. Ale Favreau dokázal Manda prodat, Fetta bohužel nikoliv. Mando je aktivní, jeho vztah je silný - Baby Yoda, zatímco Fetta je pasivní, a jeho pouta jsou nic moc. Fennec? Tuskenové?  Produkční hodnoty nakonec seriál zachraňují od nudy, ale i ta akce je taková béčková. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (51)

  • Důvod výbuchu vzteku Krrsantan (Carey Jones) v kantýně a následnému utržení údu jednomu z Trandoshanů je jednoduchý. Po pádu Republiky a nastalolení Impéria se z Kashyyyku stále kolonie pro získávání otroků a také lovecký rajón Trandoshanů. Mladí Trandoshané považují za jednu z nejvyšší ctí získat kožešinu Wookieeho. (Veskoslav)
  • Modifikátor, který zalátuje Fennec Shan, není nikdo jiný než baskytarista, zpěvák a skladatel Thundercat, vlastním jménem Stephen Bruner. V roce 2016 získal Grammy za nejlepší rapovou/pěveckou spolupráci a v roce 2021 za nejlepší progresivní R&B album. (Veskoslav)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

23.09.2023

Scenárista David S. Goyer (Muž z oceli, Terminátor: Temný osud) čerstvě dělal rozhovor v podcastu Happy Sad Confused a kromě jiného taky potvrdil jednu dlouholetou Star Wars spekulaci. Totiž že v… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Reklama

Reklama