Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 1

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (381)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Béčko teleportované priamo zo zlatých 80-tych rokov aj so všetkými mysliteľnými žánrovými klišé (namyslený černoch, mentor s harmonikou, podvraťácky poskok, záporák so Stalinovým knírom, strážnici v polmetrových baraniciach, otrasný happyend) a silným feelingom dôb studenej vojny, ktorý dokresľuje a všadeprítomný pichľavý chlad ruského lochu. Toto celé Florentine navliekol do moderného hip-hopového vizuálu s atraktívnou choreografiou. Ano Michael Jai White umí (nie len v ringu), ale filmu po stránke bojovej jednoznačne ruluje charizmatický Scott Adkins alias Bojka. 75% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dobrý film ! Adkins je drsnéj, tvrdéj, agresivní,arogantní Šmejd! Jai White je Namakaná Hysterka,která má charisma! Příběh je drama z vězeňského prostředí okořeněno zápasy, na konci až nečekaně dojemné. Co se týče Zápasů, tak místy velice vtipné, jak jsou všichni flexibilní,skákají jako Opice, a soupeři lítají na metry daleko,zřejmě to byl účel, nevím,ale přesto jsem byl nadšený,jelikož něco takového jsem ještě neviděl! ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak toto jsem teda rozhodně moc nečekal, že se to povede až tolik. To, že postavu Georgea Chamberse hrál zde Michael Jai White zas tak netrápilo. Sice jeho předchůdce Ving Rhames mě bavil trochu lépe (hláškama), ale zase Michael Jai White je v lepší kondici a ovládá dost dobře bojové umění. Co se týče příběhu, ten je jednoduchý, ale zase dobrý a není na něm nic špatného. Vězeňské prostředí je zajímavé, Michael Jai White dostane pořádně zabrat. Jsem rád, že v tomto díle je ve filmu dost soubojů v ringu. Scott Adkins jako Boyka je naprosto skvělý. Má zde dost soubojů v ringu, kde opět dokazuje, jak skvěle ovládá své bojové umění. Adkinsova postava je skvěle promyšlená, i vzhelodvě. Michael Jai White se také umí prát, má zde dost soubojů i mimo ring. Hudba dobrá. Herecké obsazení je na tom dost dobře - nemám žádný problém, naopak. Herec Eli Danker mě zaujal, jeho postava byla zajímavá, skvěle spolupracoval s Whitem. Finální boj Adkins vs White je skvělý. Mohl být tedy delší a měl to mít White těžší, ale nevadí. S filmem jsem naprosto spokojený. Nějaká chyba by se tu našla, třeba, jak už jsem se zmínil, finální boj měl být dramatičtější, delší a těžší pro Whita. Nějaké menší chyby by se ještě našli, ale to není třeba řešit. S průměrnou jedničkou se to rozhodně nedá srovnávat. Toto je jeden z nejlepších arénových filmů. Moje celkové hodnocení je 92% = ***** ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film se mi nabízí dva odlišné úhly pohledu. První - slabomyslná negrofilní sračka na intelektuální a výpravné úrovni pozdních Seagalových "bulharských" filmů, s totálně dementním námětem, scénářem i dialogy a s jedním Hebrejcem a hromadou Bulharů s jejich typickými turkotatarskými xichty, kteří se trapně pokoušejí hrát Rusy. Druhý - relaxační oldschoolový snímek připomínající svou příjemnou nekomplikovaností a přímočarostí obdobnou tvorbu osmdesátých let, s opravdu nadstandardně dobře natočenými bojovými scénami, u kterého si početné (převážně mužské) publikum jistě přijde na své. Já hlasuju pro syntézu obou předchozích hledisek. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Scenárista se asi zapomněl v 80. letech a tak se dočkáme klasického příběhu s křivě obviněným klaďasem a extrémním záporákem bez kousku srdce. Co však i v takovém ději funguje překvapivě dobře je atmosféra studeného a bezútěšného vězení, o kousek horší je to s emocionálními scénámi, v momentě nástupu vězňů na dvůr jsem jen s úsměvem čekal, kdy někdo zařve "I am Spartacus!" Ale budiž. Ještě horší je to s patetickým závěrem a vůbec tím, jak je každý až směšně drsný, charaktery jsou ploché. Teď ale to hlavní - akce, kontaktní souboje jsou naprosto famózní, z každého úderu je cítit ladnost, přesnost a síla, bojovníci předvádějí vskutku neuvěřitelné kreace... Po této stránce špičková lahůdka. 7/10 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Do úlohy Boyku nemal byť obsadený Scott Adkins. Štúdio Nu Image pôvodne požadovalo vyššieho a ťažšieho herca, než je Scott. (m.a.t.o.)
  • Bojovú choreografiu mal na starosti J.J. 'Loco' Perry. Zároveň bol aj režisérom druhého štábu. (m.a.t.o.)
  • Herec Scott Adkins během natáčení akrobatických scén nepoužíval jistíci provazy. (karloskiller)

Reklama

Reklama