Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 1

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (381)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak George ,, The Iceman " Chambers zraje jako víno, a to myslím doslova. Od prvního dílu nám značně omládl a asi podstoupil plastickou operaci, ale teď k filmu samotnému. Já se velmi slušně bavil a přesně to jsem od tohoto filmu očekával. Výborná akce střída skvělou akci. Více než * * * jsem z toho však nevykoukal. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Dokonalý výplach mozku, který se nenuceně vetře do divácké pozornosti nulovým dějem, který vynahrazuje absolutně dokonalá smršť akce. Ač je jasné, že si někteří z aktérů k nohám či rukám občas drát přivázali, strhnou vás kontaktní souboje svojí propracovaností a hlavně přehledností. Isaac Florentine se svou tvorbou až dosud důstojně vyplňoval poličky videopůjčoven, ale to, že pro jednu ránu nepoužije dvacet střihů jako tomu většinou u jeho kolegů bývá, jej povyšuje na opravdového asskickera. Jen je nakonec škoda, že Michael Jai White svým vystupováním a mluvou patří spíše do role bodyguarda hip-hopových niggas, než mezi provazy ruského vězení jako klaďas afroamerického původu. Naštěstí má zdatného protivníka Scotta Adkinse, který pojem bad motherfucker posouvá do jiné dimenze a druhý díl oproti prvnímu o dvě hlavy výše. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Zastáva mi rozum nad tým, že keď sa niektoré C-éčkové filmy dostanú na pulty požičovní, prečo si takúto pecku musím vychutnávať len v .avi kvalite! Dokonalý návrat k pästiarskym filmom, o ktorý sa v jednotke pramárne snažili "stars". Pekelne tomu dopomáha aj myšlienka príbehu, ktorá je síce primitívna a priamočiara, no nie však trápna a obohraná. Súboje majú presne to, čo poteší každého mužského diváka. Hlavne dokonalú choreografiu. So záverom by sa dali robiť veci, no som rád, že bol taký aký bol. Už mi to chýbalo. 80%. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 9/10/// +namakaní soupeři, hodně krve, dobré prostředí, postavy a zápletka, konec -mohla být klidně ještě výraznější hudba/// Konečně zase jednou zdařilí boxersko-vězeňský film. Vůbec jsem neměl pocit, že by bylo něco vycucané z prstu, všechno do sebe krásně zapadalo. Jistá podobnost s předelším dílem je. Minimálně koncept, ale vše ostatní se zdá být hodně originální, jiné. A hlavně ve filmu je vytvořena dobrá atmosféra, adrenalin, krev, souboje, prostě vše co k podobnému filmu patří. Michael Jai White je nadmíru charismatický a budete mu fandit. Mírně mi to připomělo Van Dammovo Peklo./// Celkem 77%/// ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak toto jsem teda rozhodně moc nečekal, že se to povede až tolik. To, že postavu Georgea Chamberse hrál zde Michael Jai White zas tak netrápilo. Sice jeho předchůdce Ving Rhames mě bavil trochu lépe (hláškama), ale zase Michael Jai White je v lepší kondici a ovládá dost dobře bojové umění. Co se týče příběhu, ten je jednoduchý, ale zase dobrý a není na něm nic špatného. Vězeňské prostředí je zajímavé, Michael Jai White dostane pořádně zabrat. Jsem rád, že v tomto díle je ve filmu dost soubojů v ringu. Scott Adkins jako Boyka je naprosto skvělý. Má zde dost soubojů v ringu, kde opět dokazuje, jak skvěle ovládá své bojové umění. Adkinsova postava je skvěle promyšlená, i vzhelodvě. Michael Jai White se také umí prát, má zde dost soubojů i mimo ring. Hudba dobrá. Herecké obsazení je na tom dost dobře - nemám žádný problém, naopak. Herec Eli Danker mě zaujal, jeho postava byla zajímavá, skvěle spolupracoval s Whitem. Finální boj Adkins vs White je skvělý. Mohl být tedy delší a měl to mít White těžší, ale nevadí. S filmem jsem naprosto spokojený. Nějaká chyba by se tu našla, třeba, jak už jsem se zmínil, finální boj měl být dramatičtější, delší a těžší pro Whita. Nějaké menší chyby by se ještě našli, ale to není třeba řešit. S průměrnou jedničkou se to rozhodně nedá srovnávat. Toto je jeden z nejlepších arénových filmů. Moje celkové hodnocení je 92% = ***** ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Scott Adkins (Boyka) povedal, že kvôli vyššej hmotnosti boli preňho bojové scény, v ktorých musel robiť saltá a rotácie veľmi náročné. (m.a.t.o.)
  • Bojovou choreografii filmu vymysleli Scott Adkins (Yuri Boyka) a Michael Jai White (George Chambers). Typický kop, který ve filmu předvádí Yuri Boyka, se nazývá Guyver kick a vymyslel ho sám Adkins. (Sufferer)

Reklama

Reklama