Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 2

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (388)

genetique 

všechny recenze uživatele

Som zvedavý dokedy to tak bude, ale na mňa táto šablóna stále funguje. Vlastne obyčajnejšie to už ani nemohlo byť a predsa všetko fungovalo tak ako keby som niečo podobné videl prvý krát. Stačí dobrá kamera, rýchle tempo, sympatický párik, vynovené ľakacie scény, premyslené priestorové zabezpečenie a spokojnosť sa dostavila hneď. Určite mi nebude film rezonovať v hlave dlho, ale účel bol pri sledovaní splnený a to sa ráta. 80%. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

K tomuhle dílku jsem přistupoval spíše s úškebkem na tváři, který ale rychle zmizel, a po skončení jsem jen polkl a pokýval hlavou. Na Beckinsale i Wilsona se dobře dívá, chovají se racionalně v boji o přežití, což je naprosto nezbytné k důvěryhodnosti filmů tohoto typu. V kombinaci se slušnou stopáží jsou to pěkné 4*. Jako jednorázovku mohu doporučit. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Nie je to horor. Hudba je pôsobvejšia než to, čo sa deje na plátne. Cituje to síce všetko možné od PSYCHA po MISERY, ale stále je to len obyčajný béčkový triler. Ale celkom zábavný a slušne natočený. Logika konania postáv nie je moc premyslená, ale občas skrátka poteší pozrieť si niečo takto jednoduché vo väčšej produkcii. Na Motel smrti sa nepozerá zle, ale mňa osobne bavili viac oba filmy JAZDA DO PEKIEL... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Klasická situace. Jedete ztrhaný z cesty jak krávy, objednáte si na noc pokoj v motelu a místo aby jste si odpočinuli, tak se tam nahánite s psychoušema. Takže celej neodpočatej ráno nastartujete káru a šup ho na D1, to se nedivte, že je pak ta nehodovost jaká je. Psychouši v motelech by se nad sebou měli trošku zamyslet a nechat lidi alespoň na pár hodin spát a ne si hned chtít hrát. Takhle to nejde donekonečna. Na těch silnicích jde pak po ránu doslova o život. Schválně si vyjeďte statistiku, kolik řidičů, co způsobilo nehodu, bylo v noci v nějakým motelu, budete z těch čísel v šoku. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Mark L. Smith .. Dvě hvězdy za scénář, čtyři hvězdy za režii. Jádro příběhu nemá daleko do Psycha, inspirace tam rozhodně byla. Výsledkem je průměrný, přesto stále takový "malý hezký promo" film, kde si Nimród Antal vyzkoušel Hollywoodské hvězdy (Kate Beckinsale ta chladná mrška zatraceně sluší) a pocvičil se ve stylistické orgii. Doufám, že příště sáhne (nebo dostane?) i po patřičném scénáři. 55%. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Ráno po napadení manžela sléza Amy (Kate Beckinsale) dolů, načež následuje záběr na nohy Davida (Luke Wilson), které leží na koberci. V dalším záběru, kdy Amy výjde ven, leží celé tělo za prahem venku přede dveřmi. (Danny F.)
  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama