Reklama

Reklama

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic

  • USA Hansel & Gretel: Witch Hunters (více)
Trailer 2

VOD (1)

Malého Jeníčka a Mařenku zavedl jejich otec do hlubokého lesa a tam je nechal osudu. Jeníček s Mařenkou našli perníkovou chaloupku, ve které byla ježibaba a ta je chtěla vykrmit a sníst. Když chtěla hodit Jeníčka do pece, děti ji přemohly a upekly v peci. Od té doby loví čarodějnice... Jeníček a Mařenka už jsou dospělí a putují po světě. V jednom městě chce šerif Berringer upálit ženu jménem Mina, kterou obvinil z čarodějnictví. Jeníček s Mařenkou ji ale na poslední chvíli zachrání, protože poznají, že to není ježibaba. Poté se vydají na lov čarodějnice v blízkém lese. Čarodějnici sice chytí a zabijí, ale jejich hlavním úkolem od starosty je najít unesené děti – a ty zatím nenašli. Mezitím se parta lovců snaží chytit čarodějnici, která děti unesla. Čarodějnice Muriel ale všechny zabije. V hospodě se Jeníček a Mařenka seznámí s Benem, který se o čarodějnice také zajímá. Do toho přiběhne jeden z lovců, který všem řekne, že čarodějka zabila jeho kamarády, a sám pak vybuchne. Jeníček s Mařenkou se vydají lovit čarodějnici do lesa... Nalákají ji na volání dítěte o pomoc. Jeníček s Mařenkou čarodějnici, což je Murielina pomocnice, chytí a zjistí, že čarodějnice potřebují ke svému rituálu získat dvanáct dětí. Nyní jich mají jedenáct a jdou si do města pro poslední... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

ElessarDeny: Co to zase je za zbytečně brutální sračku?! Existuje tolik věcí co by mohli být zfilmovány a oni zničí takovou klasiku...

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

Hem.m: A ty snad víš, jestli umí?:-D Třeba to je hýřící děvkař, kterej žije dneškem:-D

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

Hem.m: Tak po Avengerech a Bournovi asi ne, ale tohle natáčel před nima, tak co ty víš:-) Neni to přece tak dávno, co koupil jeden barák svojí mámě:-D

Vanila01

Vanila01 (hodnocení, recenze)

ywo666: "nonstop výraz jako by to přehnala s trávou"? :DDD tak z toho nemůžu :DDD

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Aby som prilial do ohňa. Kristen je sexi o tom žiadna. Ale ten non stop výraz ako keby to prehnala s trávou. To už je moc. Občas sa to hodí, ale keď je to pravidlo tak to omrzí. A zaujímalo by ma, či to je to jej herectvo, alebo fakt jej nejaké drogy udeli na hlavičku.

Skarbax

Skarbax (hodnocení, recenze)

Hoyt: Ty dva filmy sem bohužel neviděl...a k zábavnému parku tě můžu říct jen to, že jsem nezaregistroval žádnou mimiku navíc oproti Sněhurce atd..:D ...a uznávat jí za to co dokázala ..ano to chápu někam to dotáhla ..ale to můžeme říct o káždé známější hvězdě či celebritě i o tom kdo nám není sympatický...to bych mohl stejně dobře uznávat i Justina Biebera, počkat, já ho vlastně uznávam :D i když jeho zpěv nemusim ..nebo našeho starého bracha Ádu Hitlera, ten toho přece jen taky dokázal celkem hodně :D....ale pravdou je, že já mluvil o sympatiích a stejně jako Áda tak ani Kristen jich odemně bohužel moc nemá :) 

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

Halóo, tady neni profil kirsten...v tomhle Kirsten ani nehraje...tady lidi nechoděj kvůli debatám o Kirsten, až je bude zajímat ona, půjdou na její profil...

Hoyt

Hoyt (hodnocení, recenze)

Zrovna v Zábavném parku jsem na ní slyšel celkem chválu ale to je jedno. Její nejlepší výkony podle ohlasů a co jsem viděl já podala v Svět podle Mallory, Mluv, The Runaways. Jinak se jí nechci nijak zastávat a ani to není moje oblibenkyně a už vůbec ne tě přesvědčovat. Nadruhou stranu jí uznávám za to co dokázala. Jak to je věc druhá ale nevěřím tomu co se všude píše, i když s tou Sněhurkou máš asi trochu pravdu.

Skarbax

Skarbax (hodnocení, recenze)

Hoyt: Tak dobrá přiznám se :D neukamenujte mě..Všechny Twilight až na ten poslední, Jumper, Zábavný park, Cold Creek Manor, Prokletí domu slunečnic, Zathura: vesmírné dobrodružství, níže zmíněnou Sněhurku a Úkryt. A ano, v tom posledním zmíněném zhrála velmi slušnou dětskou roli...v dospělosti by se měl, ale herec lepšit a né horšit, což podle mě a výše zmíněných viděných filmů udělala.

Hoyt

Hoyt (hodnocení, recenze)

Skarbax: Tvůj názor ti neberu ale jen taková menší otázka co všechno jsi s ní viděl za filmy?

Skarbax

Skarbax (hodnocení, recenze)

Hoyt: Samozřejmě Snšhurku a Lovce s Naší "skvělou" neherečkou Kristen, u které nepoznám jestli se směje nebo brečí :), krásou také neosilní :D a do filmové produkce Hollywoodských trháku se na 99% dostala přes postel, o čemž svědčí i poslední aféra kdy nám nechala chudáka Roberta brečet na lavičce, zatímco sama vyšoustávala režisérovi mozek z hlavy ;)...no, ale to je jen můj osobní názor na ni :). Určitě se zde přesto najde mnoho těch, co jí budou obhajovat, a proto předem píši "prosím nepište" :D. Z podstaty se rád hádám abych okolí dokázal svojí pravdu :) a rád bych nás proto všechny ušetřil dlouhosáhlých proslovů pro i proti. Děkuji za pochopení :).

PS: Komentáře kde s mím názorem souhlasíte, samozřejmě klidně pište :), rád si přečtu jaké "pěkné věci" si o ní myslí i další lidé ;)

Hoyt

Hoyt (hodnocení, recenze)

Skarbax: Jestli myslíš Sněhurku a lovce tak to jo, ale jestli letošní Sněhurku od Tarsema Singha, která byla o třídu lepší a zabavnější tak s tou bych to klidně přirovnal. Myslím tu nadsázku :-)

Skarbax

Skarbax (hodnocení, recenze)

Nechápu jak si někdo může myslet, že ten film bude branej vážně a přirovnávat ho k Van Hellsingovi nebo teď k tý nový sněhurce :D:D...myslim, že už z traileru je jasně vidět velká nadsázka...mě osobně přijde, že to bude v podobném stylu jako "Noc hrůzy" s Colinem Farrellem. Podobná muzika atd... až na to samozřejmě, že to nebude o upírech a nebude to z dnešní doby...ale stylově mi to sedí právě na tenhle film...což není vůbec špatný, protože u toho výše zmíněného jsem se rozhodně nenudil. Lhal bych kdybych řekl, že šlo o nějaký převrat, ale na večerní zábavu bohatě stačil...s partou kámošů navíc a flaškou rumu po kině, bohatě dostačující a ještě stylová zábava ;)

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

66pepo66: Z Van Helsinga nech tam prosím nie je ani molekula! :)

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

66pepo66: :) Ale zkus to brát i z druhý strany- někdy se mi zdá, že si ti režiséři a scénaristi myslej, že na jejich filmy čumí jen samí idioti, kterým stačí kdejaká kravina...

Je jasný, že tohle se bude muset brát s pořádnou nadsázkou, ale pokud to bude mít fajn výpravu, scénář, co nenapsala opice a nějaký slušný efekty s kapkou krve, nemuselo by to být úplný fiasko. Páč ústřední dvojici to má víc než dobrou.

66pepo66

66pepo66 (hodnocení, recenze)

Mohlo by to byt fajn keby to bola taka zlepenina Van Helsinga, Kliatby bratov Grimmovcov a trocha z novej Snehulienky a lovca. Take fantasy s hororovym, pochmurnym nadychom a s par peknymi efektami. Ja az tak velmi narocny ako poniektori tu na csfd nie som. (Nechcem niekoho urazit) Ale pride mi, ze su tu povacsine len ludia, ktorim snad unikol sen stat sa reziserom alebo co, pretoze pri niektorych filmoch si ako recenzie, tak aj hodnotenie neviem vysvetlit. V kazdom pripade si tento film pozriem uz len kvoli G. Arterton. :D

Související novinky

Jeníček a Mařenka mají nový dohled

Jeníček a Mařenka mají nový dohled

09.08.2015

Dva roky stará fantasy Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic, v níž se slavní sourozenci stali akčními hrdiny, vydělala 226 milionů dolarů. Vzhledem k padesátimilionovému rozpočtu jí tak bylo rychle… (více)

Jeníček a Mařenka uloví další čarodějnice?

Jeníček a Mařenka uloví další čarodějnice?

22.09.2014

Loňská akční fantasy Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic vydělala 226 milionů dolarů. To je při padesátimilionovém rozpočtu jasná komerční výhra, kterou by studio Paramount chtělo přetavit do druhého… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Jeníček a Mařenka podruhé a ještě šílenější

Jeníček a Mařenka podruhé a ještě šílenější

09.06.2013

Rozpočet 50 milionů, celosvětové tržby 226 milionů. Snadná matematika, i když vezmeme v úvahu, že téměř polovina utržených peněz zůstává kinařům. O možné trilogii se mluvilo už před premiérou, a teď… (více)

Reklama

Reklama