Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmový příběh o populárním superhrdinovi ze stáje DC Comics odhaluje původ Arthura Curryho (Jason Momoa), napůl člověka, napůl obyvatele bájné Atlantidy, kterého jeho životní cesta přiměje čelit pravdě nejen o tom, kým ve skutečnosti je, ale zároveň prověří, zdali je hoden stát se tím, pro co byl zrozen… králem. (Vertical Entertainment)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (1 216)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Ryba je kámoš, ne žrádlo !! Kdo čekal temný DC, kde testosteroidový ééé teda testosteronový Aquaman bude párat rybáře za to, že loví velryby, ten se tak úplně nedočká, ale kdo se modlil k mému skorosoukmenovci Wanovi, ať DC zvedne z hlubin prdelních zpátky na výsluní, ten může plesat. Jasonovi sedla role Aquamana jak prdel na hrnec a kdo to nepoznal už v Justice league, kde byl jasně nejzábavnější postavou, tomu to snad dobliklo teď. Je to krásně ironický, že největší potenciál na miliardový výdělky má film se superhrdinou, kterej je z celýho DC universa jeden z těch nejvíc trapnejch, alespoň co se vizuálu a popularity v komixech týče. Jenže ve filmu nás nečeká blonďatej buzulínek s načančaným účesem, ale Khal Drogo Conanovič Momoa, tedy ukázkovej bad ass, díky kterýmu snad do budoucna v komiksech ten teplej vizuál Aquamana změní do Momovskýho a Aquaman tak dostane příležitost zasunout jinam než do starý makrely. Ve filmu má luxusní nabíječku slyšící na jméno Amber, která vypadá jak Ariel s velkýma kozama (takže jí to sluší) . Akcí se rozhodně nešetří a náš HERO nakope tolik prdelí, jako je jiker v kilovém kaviáru. Nečekejte, že ze svých protivníků bude dělat sushi páč erkový to neni, ale kurevsky zábavný jo. Hlavní záporák je sice nemastnej, neslanej, přiteplenej a nápadně podobnej komiksový verzi Akváče, asi aby bylo vidět jak moc ta verze stojí za hovno, ale celkovej dojem nemá šanci posrat. Kdo si chce na dvě a čtvrt hodiny dát podmořskej výplach mozku, ten chytne Aquamana za ocas a neputí, dokud nezačne stříkat mlíčí. Já se bavila královsky !! ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Aquaman je blockbuster, nehanbiaci sa za svoju rozprávkovosť. Najviac zo všetkého pripomína jednotku Transformers alebo Deň nezávislosti. Ide tak o film, pri ktorom musíš zapojiť detektor tolerancie na maximum. A on sa ti za to odvďačí obrovskou mierou zábavnosti. Samozrejme to celé nedáva zmysel a nie je to problém odsúdiť ako úplnú blbosť. Wan sa totiž nebojí ísť na "full retard mode".Toto nie je film pre milovníkov Bélu Tárra, Stanleyho Kubricka alebo Federica Felliniho. Je pre ľudí, ktorí chcú v kine vypnúť mozog a vybrať sa na miesta, kam ich dokážu zaviesť iba pohyblivé obrázky hollywoodskych tvorcov (so všetkým dobrým aj zlým, čo k tomu patrí). Život je krátky, baviť sa treba 9/10 ()

Reklama

CrypzzXD 

všechny recenze uživatele

Je to tam! Není to čistých pět hvězd, ale mám za DC upřímnou radost, že se vyhrabalo ze všeho toho srabu, které sužovalo jejich poslední filmy. Snaha dohnat Marvel je u konce a my se můžeme radovat, protože nás naštěstí čeká éra nenásilně propojených filmů, která, zdá se, vyprodukuje řadu kvalitních komiksových adaptací, u kterých nám za tvůrce nebude stydno. Tohle je totiž blockbuster, jak má být, a za který se u DC nemusejí stydět, ba naopak na něj mohou být právoplatně hrdí. Velkolepá, vizuálně podmanivá, zábavná a ve své podstatě sympaticky naivní divočina. 9/10 (DCEU: MoS 8/10 BvS 4/10 SS 4/10 WW 7/10 JL 4/10) ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Velmi rozporuplné. Mamoa bez trička, kozy Amber Heard, sexy MILF Nicole Kidman a epická vizuální jízda Jamese Wana, který umí servírovat excelentní záběry. Na druhou stranu je to hloupé a pateticky přepálené. 143 minut je dost a ke konci to škřípe. Mamoa opravdu neumí hrát a celkově to působí jak máršmelou. Je to sladké, máte od toho ulepené ruce. A to vás nasere. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Aquaman vyhrál - z kina jsem odlezl doslova ubit počítačovostí. A kolikrát se během musel nahlas smát, jak je to (i v rámci superhrdinský akce) stupidní, bez nějaký míry přehnaný a splácaný. Smutný, jak moc se DC muselo inspirovat "klíčem k úspěchu" Avengers, to se Snyder musí definitivně obracet v hrobě... A vážně, vám sakra nevadí, když dneska 90% miliardovýho blockbusteru tvoří práce ajťáků, a to do tý mírý, že je už třeba od třetiny stopáže úplně jedno, co se vlastně bude dál dít? ()

Galerie (83)

Zajímavosti (75)

  • Jamese WanaAquamanovi přilákalo, že se jednalo o zatím neznámého hrdinu, a proto v něm cítil příležitost natočit něco neokoukaného. (Geralt z Rivie)
  • Nicole Kidman roli přijala poté, co jí James Wan řekl, že se bude natáčet v její rodné Austrálii a že její postava Atlanny bude akční verzí mořské víly. (slord)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Reklama

Reklama