Reklama

Reklama

Nevinné lži

(seriál)
  • angličtina Innocent Lies
Trailer 1
Česko, (2013–2014), 16 h 21 min (Minutáž: 70–82 min)

Hrají:

Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár, Daniela Kolářová, Vojtěch Dyk, Tatiana Dyková, Jitka Čvančarová, Matěj Ruppert, Boris Hybner, Jiří Langmajer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

„Každý má někdy důvod neříct pravdu"
I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži. (Česká televize)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (270)

GeusX 

všechny recenze uživatele

Viděné epizody: (1) "Pod hladinou" Skvělá Aňa... 85% # (2) "Lež má rozbité auto" Plejáda výborně hrajících herců, velice vtipný a zábavně optimistický díl. 95% # (3) "Druhý dech" Tvrdý pád z dobrého bydla. 90% # (4) "Hvězdička" Mediální bublina. 60% # (5) "Klukovina" Lež s nedozírnými následky. 70% # (6) "Chromozom" Nestandardní příběh. 75% # (7) "Čistá práce" Drsná realita dneška. 75% # (8) "Byl lásky čas" Tragikomický rodinný příběh. 70% ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

viděla jsem jen třetí díl - Druhý dech....nejdřív jsem dala čyři hvězdy,dokázalo to ve mně vyvolat hodně stísněné pocity,ale ten konec,ten konec....takže jen tři______________a viděla jsem i šestý díl - Chromozom....téma jako fík,ztvárnění spousty nevyslovených otázek a plno postřehů,i děti hrály super,vylepšuju hodnocení ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Pod hladinou - prvý príbeh sa odvíja v ťažkom kŕči, je značne nepochopiteľný a pre diváka až unavujúci. Záverečné vyvrcholenie samotnej odhalenej lži je už lepšie, ale celkový dojem to nezachránilo. Lež má rozbité auto - druhý príbeh je odľahčený, má svoj vtip, šarm a dokáže navodiť príjemnú atmosféru. Síce sa nevyhne kotrmelcom, ale toto poňatie lži je omnoho viac strávitelnejšie ako predchádzajúci príbeh. Druhý dech - tretí príbeh je zatiaľ najkvalitnejší, má reálny základ, uveriteľné herecké výkony a hoci nie každý podobný prípad má tento koniec, beriem to. Hvězdička - štvrtý príbeh sa na niečo hrá, ale nikto nevie na čo. Potreba zaujať novátorským prístupom je kontraproduktívna a mne teda vôbec nesedela. Klukovina - piaty príbeh nie je síce nápaditý, ale je dobre natočený a patrí zatiaľ k tým lepším. Len škoda tej omáčky, ktorá naťahovala celý film. Chromozom -šiesty príbeh má v sebe punc originálity. Rozohráva partiu z nezvyčajného prostredia, nastoľuje mnoho otázok a hoci neodpovedá na všetky, je to v poriadku. Oceňujem aj hudobný doprovod Lumíra Hrmu. Čistá práce - siedmy príbeh je ako vyšitý z našej smutnej reality, dokonca aj artikuláciou hercov, ktorým niekedy nebolo rozumieť. Byl lásky čas - posledný príbeh balansuje na hranici drámy a komédie, a nie je to zlý nápad, hoci sa niekedy príliš tlačí na pilu. Ozdobou boli výkony tria Janžurová-Havlová-Freimanová. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Televizní cyklus, který spojuje jedno volné téma (lež). Viděl jsem v rámci „první“ série pár dílů, vypíchnu však pilotní kus nové řady (září 2014). Lže tak například skalní fanda Sparty svému novému zaměstnavateli, marketingovému oddělení slávistického rivala. Jenže taková pracovní nabídka se neodmítá. I když je to jen jedna pouhá kusovka cyklu, zachutnala. Svou přirozeností a na tuzemský televizní příspěvek i svou lehkostí. Drobná nepravda tu způsobí totální změny, Sparta i kamarád Pepa jsou fuč, bývalá přítelkyně se naopak vábením luxusu pramenícího z nové práce vrací. A svižný příběh se může rozjet naplno. Inteligentní látka v podání režisérky Vrábelové nezkazí ani (očekávaně) lehce přepálený závěr, bát se nemusíme ani další uťápnuté role Kryštofa Hádka, který dospívá i zrazuje svou víru zároveň. Baví i Marek „rudé srdce“ Taclík nebo šéf bez servítek Jaroslav Plesl, z jiných důvodů pak potěší Jana Pidrmanová a Vlastina Svátková. ()

Mrkvič

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jediný díl a to z nějaké novější serie. Zrádce - O fotbalovém prostředí a vztahu sparty a slavie. Prdel, roztomilé a snad i poučné (o pokrytectví). Dával bych ****, ale jako celek to hodnotil nelze. Ondra Vetchý mě zlákal k druhému dílu s názvem Hra. Hlavně díky tomu, že mi svět internetu a počítačových her (ikdyž ne moc ten online) je celkem blízký, tak jsem teda dost trpěl. Bylo to příšerně hloupé a najivní a postavy byly také strašně jednoduché a laciné. Takže stěží *. ()

Galerie (354)

Zajímavosti (19)

  • Noční podnik nese název Play Club Prague a je na adrese Hybernská 1271/32 na Novém Městě. (sator)
  • Natáčeno v lokalitě autokempu Županovice u řeky Dyje. (sator)

Reklama

Reklama