Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

lardko 

všechny recenze uživatele

Průměrný seriál na který se dívám. Seriál je něco jako ta blbost babovřesky , ale i tak se na tohle koukám , protože mi to přijde vtipné. Trochu jsem strhl hodnocení , protože ze začátku , asi prvních dvacet dílů se mi dost líbily , ale další díly už nejsou tak dobrý. Herci vůbec neumý hrát a hlášky v seriálu jsou věčinou dost trapný , ale v celku seriál jde. Docela mě i zajímá , ikdyž teď jsou ty díly dost nudný. Postupem času začínají ty díly být čím dál horší a nudnější. ()

Tom_Lachtan

všechny recenze uživatele

Produkce novy dosáhla toho, čeho před ní již takový velikáni jakoVraždy v Midsomeru! Proč? Kvalitou rozhodně ne, tu se ani při svých odsledovaných deseti minutách netroufám hodnotit, ale hleďmež - nastal nedostatek herců, stejně jako v neexistujícím Anglickém hrabství, jinak si totiž nedovedu představit, proč David Prachař hraje v Doktorech z Počátků zcela jinou postavu, než hrál v Ordinaci. Už se těším, až se začnou vracet mrtví, pokud by byl jejich návrat s nezměněnou identitou, možná by mohl spin - off ¨ “Kamenické mausoleum” zaujmout i zdejší cinefilské obecenstvo, zombie telenovela tu totiž ještě nebyla. ()

Reklama

rusty09 odpad!

všechny recenze uživatele

Zkurvený pokračování zasraný ordinace. Celkem sem se těšil, že ordinace skončila a dají tam konečně normální seriál, bohužel přišlo pokračování. Nový herci, novej příběh, nová hudba, stejná píčovina jako to předchozí. Doufám, že těch dílů bude zase 2500 jako v ulici, abych se mohl dalších 10 let v úterý a čtvrtek nudit u televize. Nevim, proč každej českej seriál, se musí zabívat 20 lidma, každej má v každym díle 5 minut, každej tenhle úsek stojí za hovno, kdyby radši udělaly příběhy o 5-7 lidech, kterej bude propracovanej a bude to aspoň o něčem a né o tom, jak péct domácí chleba. Pochybuju, že se tenhle seriál bude zlepšovat, takže rovnou dávám odpad. Totální průser je Písařík, hrajícího totálního kreténa, kterýmu přidali zuby, díky kterejm vypadá jak kůň. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Tak schválně :) Kolik z vás vidělo aspon 2 díly v plné stopáži ? Aha......asi stovka. A kolik to hodnotilo podle reklamy a nebo po uvodních titulkách ? Aha takže asi dvě stovky. Lidi proberte se. Ordinace v růžové zahradě je opravdu neuvěřitelná kravina, ale tohle na mě působí docela pěkně navíc to s tou růžovou blitkou nemá vůbec nic společného až na hlavní postavu. Civilní a příjemní herci, klasické prostředí české vesničky. Oddychovka jak vyšitá. Absoultně nechápu o co vám jde. ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Protože na to koukaj ty moje dvě sluníčka, tak i JÁ občas sluchem zaznamenám děj. Je to samozřejmně hroznej brak, ale co mě zaráží asi nejvíc je opětovná vata nesmyslnosti, která provází jakýkoliv takový nekonečný seriál. Tuny problémů, které nezaznamená ani milion lidí za celý život, tady musí řešit asi tak 8 postav. Dalším problémem je samotný název. Doktor je tu jen jeden ( po tom co to rychle ukončil Postránecký ) a to ještě ne v každém díle. 99% děje se točí kolem nudných občanů zapadákova, kam ani Lyšky nechodí dávat dobrou noc, a to se tady vyskytují takové dramatické okolnosti jako je vydírání, únos, krádeže, falešní podnikatelé, politikaření, rakoviny, adoptování dětí, " klokánek " , cizojazyčné gangy a dalších 392 různých situací, na které je i velkoměsto jako Praha krátké. Od té doby co se v ději vyskytla velryba Pawlowská, je to už jen odpad, který nemá kam níž spadnout. Katastrofa jménem doktoři z počátků, je dalším příkladem vymývání mozků normálním lidem. Kdy tahle zhovadilost zkončí neví v podstatě nikdo, protože takto nudně a podle vzoru " tak jde čas " kdy se děj každé episody odehrává v reálném čase ( hodina je tam prostě hodina normálního dne ) může seriál okupovat naše obrazovky i 30 let. A ptám li se proboha proč ( ?????? ) tak si musím i sám odpovědět, protože nikdo soudný nedokáže zastavit partu imbecilů, kteří za tyhle škváry berou takový prachy, které JÁ nevydělám ani za rok ( Ježišmarjá po obryni Pawlowské-Kločurákové, se do toho připletla ještě " humorná " Pogodová. Tak to už opradvdu níže spadnout nemá kam. ) ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • Doktoři z Počátků jsou díky postavě doktora Oty Kováře (Martin Stránský) spin-off seriálu Ordinace v růžové zahradě (od r. 2005). Ve zmíněném seriálu si zahrál i Martin Písařík, avšak zcela jinou roli. Jedinou další postavou, která oba seriály spojuje, je pak Kovářova bývalá přítelkyně Kateřina Vránová (Jana Stryková). (Olík)
  • Název Počátky byl původně vymyšlen nezávisle na tom, že v České republice skutečně město s tímto názvem existuje. Na to producenti přišli až později. (Cheeker)

Reklama

Reklama