Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Takaru k tomuto seriálu (3)

Exekuce (2019) (S02E01) 

Zatím nebudu hodnotit, uvidíme, kam se to celé vyvine. Ale nepříjemný pocit z podivného začátku pokračování mého oblibeného seriálu tu bohužel je. Proč tolik logických lapsů hned v prvním díle. Skoro bych si přál, aby se v druhém díle Kuneš probudil z naivního snů. Novináři před věznicí u utajeného převozu, lano přes silnici, Kuneš amatérský fotograf aktů, vedlejší příběh s nevěrou, a navrch Šmoldas v roli popa? Nové policejní pracoviště v Ústí, kde všichni žijí pospolu na hromádce v rozkopaný ubytovně. A kde je Ježková a Kunešova dcera? No, hoši jak se z tohohle průseru dostanete, jsem opravdu zvědavý. Nechci totiž žádnou parodii na Kuneše, na jakou to zatím vypadá. ()

Operace Ofsajd (2019) (S02E02) 

Už jsem si říkal, že se Rapl vrací do starých dobrých kolejí. Přežil bych i toho "Cabadaje" a jeho nacistický péro, chvilkama mě i ta jeho blbost bavila. Co, ale rozhodně nepřežiju, je použití Slunečního hrobu do soundtracku. Kurva, co to mělo bejt. Hoši, tohle je průser, že kterýho se už ani Kuneš nevyhrabe. Rozpačité tři hvězdy a sledování dalšího dílu už seriózně zvažuji. ()

Cvokhaus (2019) (S02E11) 

A zase způsob útěku na konci. Nepřehlédnutelný nesmysl. Přesto budu celou druhou sérii hodnotit 80%. Proč? Prostě proto, že je to jako v životě. Občas se vám totiž stane, že se zamilujete do někoho, i přes všechny jeho chyby, které jsou vám na počátku zřejmé. A já si druhou sérii i přes rozporuplný začátek ("Wtf bylo" jsem u prvních dvou dílů pronesl nespočetněkrát) prostě nakonec zamiloval a přistoupil na hru, kterou s námi tvůrci rozehráli. Jednoduše toho, co se tady opravdu povedlo, je více a některé momenty si budu pamatovat zřejmě do smrti. Modlitba pro Martu, coby hudební podkres pro diskuzi o oblibě sledování porna, je jeden z těch momentů. Za čtyři. ()

Reklama

Reklama