Reklama

Reklama

Pan profesor

(seriál)
Česko, (2021–2022), 24 h (Minutáž: 60 min)

Hudba:

Jan P. Muchow

Hrají:

Vojtěch Dyk, Beáta Kaňoková, Martin Pechlát, David Švehlík, Eva Hacurová, Matouš Ruml, Ondřej Bauer, Jana Krausová, Alžběta Zalubilová Prosecká (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V obyčejné části města sídlí ve všech ohledech průměrné a ničím výjimečné gymnázium. Navštěvují ho studenti, kteří budou pokračovat ve studiu, ale i takoví, kteří na to nemají a nakonec budou muset přestoupit na průmyslovku nebo na učňák. Chodí sem děti bohatších rodičů z okolí, protože to mají blízko, ale i studenti z horších čtvrtí a chudších poměrů. Někdy je to tu i docela drsné, když se potkají dvě horké hlavy… Většinu času je to ale v tom nejlepším smyslu slova úplně normální gympl. Až na jednoho profesora. (TV Nova)

(více)

Recenze (24)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Na to, jakým jsem přímým odpůrcem pana Dyka, musím s úklonou přiznat, že po tomhle seriálu jsem na něj trošku změnil názor. Ale možná je to i díky tomu, že obecně se mi tenhle seriál od začátku zamlouval jak tématicky, tak výběrem prostředí a ostatními herci - doposud pro mě neznámá Beáta Kaňoková tu vyloženě exceluje, Martin Pechlát už se začíná řadit mezi top tuzemské herce a je vidět, že ztvární každou roli přes komediální po dramatickou. Celkově příjemné překvapení...........................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

To se prostě nedá. 1) Snad nejvíc se mi zamlouval, asi díky tématu, díl o páně profesorově homosexuálním synovi, kterého hrál pěkný byť už kapku přestárlý 27letý Vojtěch Vodochodský._____ 2) Jinak je to ale bída. Nevěrohodná škola, mezilidské vztahy i děj - vše je očividně z jiného vesmíru, o postavách nemluvě. Bulvární obraz školy a míra absurdity roste díl od dílu...jakoby autoři stále více podléhali drogám či chlastu. Komediální nadsázkou nelze vše omluvit - na to je to zase málo vtipné._____ 3) Hvězdičku přidávám za milého 36letého Vojtu Dyka a za spoustu pěkných kluků._____ 4) Ovšem dílo samo je příšerné. Je-li zobrazovaná škola opravdu v tom nejlepším smyslu slova úplně normální gympl, jak uvádí obsah TV Nova, tak potěš koště._____ 5)  18.1.2023 - Druhá řada je ještě horší. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Proč mám pocit, že sleduju další z mnoha a mnoha amerických Netflix seriálů? A na jak nudné gymnázium jsem to chodila? Žádné těhotné spolužačky, žádní gay spolužáci, žádná anorexie, žádní kriminálníci, žádné sociální ani finanční super-rozdíly. Neříkám, že je "Pan profesor" úplně marný, ale nebýt sympatického a šikovného Dyka, tak tuhle máme-tu-všechny-problémy-světa školu opustím hned po první epizodě. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"O vzorcích se ti bude zdát a prvky budeš srát." Profesor Vlček je zábavnej a je jen škoda, že mu v tom sekunduje pouze ředitel Král. Zbytek školy představuje problémy a já mám radši zábavu než problémy. Jenže tady se každou epizodu řeší neřešitelnej problém a to kázáním moralit a následným zázračným prozřením studentů. To je neskutečná nuda. Nicméně gymnázium stále považuju za top školu, na který určitě najdu synka podnikatele, inteligentního mimoně nebo osobu neznámýho pohlaví, ale dost pochybuju o tom, že tam potkám naprosto tupou influencerku nebo dementního týpka právě propuštěnýho z basy. Alespoň za mě to tak bylo. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Existují tři druhy lidí. Ti první se podivují, proč se ten zpěvák Dyk plete do hraní. Ti druzí se podivují, proč se ten herec Dyk plete do zpívání. Ti třetí se podivují, proč tomu Dykovi někdo dává příležitost hrát nebo zpívat. Zatímco Kotek si v seriálu Einstein svou humornou svéráznou polohu naše, zde veškerý humor tkví v užaslém pohledu, co je možné vyprodukovat za seriál a jakých kreací pod vlastní důstojnost jsou schopni se aktéři dopustit. ()

Galerie (1 322)

Zajímavosti (9)

  • „Je to pro mě nová, velká zkušenost. Ještě nikdy jsem takhle velký prostor v seriálu neměla. Člověk vlastně vytváří postavu, kterou představuje, už to není jen epizodní role, ve které se objeví. I to mě na té nabídce zaujalo,“ prohlásila Beáta Kaňoková. (Duoscop)
  • Martin (Antonio Šoposki) čistí v autobazaru auta od uschlého hnědého listí a stromy okolo vypadají jako na podzim, už bez listí. Ale ve zbytku dílu je vidět, že příroda je krásně zelená a v rozpuku. (Trumpitko)
  • Natáčení probíhalo v prostorách Fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů České zemědělské univerzity v Praze a také v pražském Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM). (Krocka)

Reklama

Reklama