Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer

Recenze (199)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

S01: Nadšené ohlasy fanúšikov knižnej predlohy a údajná obhliadka hrudníka blonďavej Willy Fitzgerald (s/o TheSlezy) boli jasným ťahákom k zhliadnutiu. Po dvoch filmových stvárneniach Jacka Reachera kráľom akčného žánru musela byť na toho seriálového dozaista naložená väčšia váha na ustátie. Alan Ritchson sa jej zhostil schopne a hoci vyzerá, že mu robí problém malá násobilka, našťastie, len vyzerá a summa summarum je z neho alfa samec žrádlo najväčšieho kalibru, a to primárne nehovoriac len o množstve svalovej hmoty. Väčšina aspektov diela presahuje ďaleko za hranice autentickosti (či už samotná konšpirácia, alebo znalosti a zručnosti protagonistu), no dívať sa na ne je slastné potešenie. Toto všetko s veľmi jemným, ba až nepatrným nádychom južanskej atmosféry, ktorá je uchopená len v niekoľkých dialógoch a scénach a mať by ju pod palcom Jeff Nichols či stará verzia Davida Gordona Greena, Reacher by bol ešte väčším nebom. Seriálové spracovanie nielenže na rovnakej úrovni s filmovými, za mňa o triedu lepšie. Slabšie štyri hviezdy za zábavu, silnejšie tri za kvalitu a zopár vdiak za vždy iné skladby prichádzajúce so záverečnými titulkami každej epizódy... ♪♫ --- S02: O dosť slabšie, o dosť menej svojskejšie a viac generické, pripomínajúce štandardný triler o konšpiráciách na vysokých miestach. Pocitovo oproti prvej sérii značné sklamanie. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Na Amazon, který se specializuje na nejsprostější "co nejvíce televizně on the budget vypadající" seriálovou produkci (The Boys budiž jedinou vyjimkou) se tady v Reacherovi jedná o lepší průměr, který vytahuje jen svižně utíkající děj a sympatický hlavní hrdina. Co se akce a bitek týče, tak je to opět klasická televize. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned jak jsem viděla trailer (chápete, že je Reacher velkej nabušenej blonďák), tak jsem věděla, že to chci vidět. A když jsem zjistila, že to vážně bude bude pouze podle knihy Jatka (což je zatím jediná kniha ze série, kterou jsem zatím četla), tak bylo jasný, že se kouknu hned. Ritchson je sympaťák a když se usměje (což si dívák vychutná, protože je toho málo), tak mě má. Role mu dokonale sedla. Stejně jako ostatním. Dobře zahrané, inteligentně napsané, s akčním finále, které nebylo zároveň vůbec přepálený. Já jsem spokojená. A kdyby byla druhá série, vůbec bych se nezlobila  :) Update 2024: jo, jo, nezlobila jsem se za dvojku S1: 5/5 S2: 5/5 S3: už aby to bylo! ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Reklama na televizní devadesátky v plné parádě. Kráčející skála meet Starsky a Hutch. Možná to odpovídá předloze více než dva filmové díly s Cruisem, každopádně filmy mě nadchly víc. Vyzdvihl bych suché vtípky na Reachera a trochu té deduktivní chytrosti. Avšak v Alanovi Ritchsonovi pořád trochu vidím Thada Castla. 2.: Udržuje si to standard, příběh nenadchne, nezklame, na seriálový počin to stále ujde. Jen se prohodilo spoustu postav a na třetí sezónu asi opět prohodí. (hodnocení za 1.-2. sérii) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada: ***** Zvláštně nevyvážená řada. Prakticky každá epizoda má jinou kvalitu a spád (proto více u každé z epizod). Jako celek lze říct, že je fajn vidět trochu té solidní krve a konečně seriál co se neštítí nahoty (poctivě jako v devadesátkách). Samozřejmě se nevyhneme debilní momentům a scénaristickým berličkám, ani zcela zbytečným vycpávkovým konverzačním scénám (které seriál vyloženě k ničemu nepotřebuje). Nicméně poctivě epizodu po epizodě hodnoceno a dostal jsem se na nadprůměr. No… a po tom co jsem viděl první řadu podruhé a nově i druhou řadu, zvedám hodnocení na plný počet. 2. Řada: *** Tvůrci evidentně nepochopili v čem byl úspěch první řady a tak se pokusili o repete s woke nádechem. Přímočarou akci v čele s mlátičkou z osmdesátek nahradili pečivě diverzně vystavěnou skupinku prakticky stejně schopných lidí a obalili košatým (zbytečně) dějem. V kontrastu s první řadou propad jako prase. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (26)

  • V epizodě je zmíněno datum 11. září. V ten den se odehrál teroristický útok, při kterém se zřítily věže Světového obchodního centra v New Yorku. (Duoscop)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno