Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

aluna 

všechny recenze uživatele

Marně pátrám, jak to, že jsem tohle nikdy neviděla! Zas taková bomba, jako ta na hajzlíku, to nebyla, ale už kvůli několika záchvatům totální průtrže v řehot, za kterej by se nemusel stydět ani věrný oř sira Shreka Oslík, musím tu čtvrtou kulku přidat. Nabitá Beretta pseudoRiggse nepředčí žádnou Střelu bláznivou ani pořádnej Žhavej výstřel, takže zbraň hromadného ničení to není, ale zbraň hromadného řičení místy určitě. "Co máte, seržante?" "Já vám nevim...svědí to a pálí..." Aneb - jó, ke každýmu poldovi patří pes a když není k mání, spousta z nich se spokojí s vlkem... "Víš, že když budeš dlouho sedět na studenym šutru, že z toho dostaneš hemeroidy?" "Ale, mám ischias (housera)..." "Když si zkusim zakousnout blechu na koulích..." Koukám, že policie je těch zvířat plná... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nepochopím, že som o tejto snímke donedávna ani netušil. Pritom je ešte lepšia než Bláznivá strela (1988). A dokonca tu hrá Samuel L. Jackson, z ktorého som padal na zadok. Výborne ma bavil. Až sa divím, že inak hrával väčšinou vážne role. Emilio Estevez (brat Charlieho Sheena) a Samuel L. Jackson sú skvelá komediálna dvojka a výborne sa dopĺňajú. Gagy sú možno občas trochu prehnané ale vo väčšine prípadov sa budete naozaj veľa smiať. Nezabudnem na to, keď jedna žena povedala, aby si urobili pohodlie a Estevez si začal sťahovať nohavice. Navyše je tu plno známych hercov vo vedľajších úlohách (napr. Bruce Willis). Naozaj skvelá sranda. Ak existuje nejaká veľmi dobrá paródia, tak je to práve táto. Nájdete tu veľa skvelých vtipov a scénok a hlavne si spomenieme na desiatky filmov, z ktorých pochádzajú a ktoré parodujú. ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Musel jsem hodnocení zvýšit až na 5 hvězd, protože to je neskutečně nadupaný film různými pokusy o vtip. Jistě, dost z nich je trošku slabších, některé jsou až moc přehnané, že kazí dojem, ale to u filmů, které se snaží být parodií, do jisté míry ignoruji. Takže ve výsledku film, který si určitě ještě několikrát pustím. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Kde jsem byl a co jsem dělal, když tohle dávali v telce... aha, čučel jsem na žhavé výstřely 2. Nabitá zbraň ale není vůbec špatná. Parodie na parodie, spousta parádních vtípků, odkaz na samotné Žhavé Výstřely a Bruce Willis mě opravdu dostal. Jenže datum vzniku tomu moc nepřálo, v porovnání s Výstřelama je to slabší, nebo spíš velmi podobné. Stejný druh zábavy, jenom s jiným obsazením. Kdyby to bylo natočeno alespoň o dva roky později, tak by to bylo asi více oceněné a možná se to považovalo jako pěkný odkaz na tyhle parodie. Pro mě kvalitní zábava, kterou už dnes nenajdem a výtečná hudba devadesátek. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Filmařská pomstychtivost zase jednou semlela několikero amerických hitů. Po vzoru hledače správně profláknutých titulů Jima Abrahamse, který se kdysi prorocky nechal slyšet, že „tajemství parodie spočítá ve schopnosti nalézt vhodnou oběť“, si daný žánr chtěli vyzkoušet (a slušně na něm vydělat) i další pánové od řemesla. V té době neznámý režisér Gene Quintano, který počátkem devadesátých let natočil jen dvě průměrné bláznivé komedie, tak coby spoluautor scénáře prověří, jak pečlivě zná divák zaoceánskou kinematografii – těžké to mít nebude, protože se vyřádil zejména na známých hitech jako Smrtonosná zbraň i past, Wayneův svět, Mlčení jehňátek nebo na Verhoevenově klasice, ve které dostane prostor sekáček na led i překřížené nohy při výslechu. Jenže zatímco například obě pokračování Žhavých výstřelů nebo původní tři díly Bláznivých střel zdobí kvalitativní trvanlivost a snímky se dodnes honosí uznáním coby drzé a potrhlé parodie bez respektu, Nabité zbrani chybí podpora kvalitního scénáře. Zmíněné kousky navíc posílila filmařská zručnost autorů. Nabitá zbraň možná vrší jednu komickou situaci za druhou, střídá humor krutý, absurdní a primitivní, dnes však jako komedie s přidanou hodnotou neobstojí. Přitom zesměšňuje skutečně všechno. Z plátna je cítit, že scénáristé odvedli skutečně mravenčí práci, která látku dovádí až do absurdních rozměrů. Ne vždy ale fungují. Nabitá zbraň se prostě (bohužel) Zuckerům a Abrahamsovi pouze dívá přes rameno!! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Film byl originálně zamýšlen jako celovečerní ztvárnění seriálu Sledge Hammer, policajt s.r.o., jelikož tvůrce seriálu Alan Spencer měl s produkční společností New Line smlouvu k produkci filmu. Spencer ale snahu vzdal v důsledku velmi špatných scénářů. (HellFire)
  • Bruce Willis není uveden v titulcích na začátku ani konci filmu. (korbitch22)
  • Emilio Estevez a Charlie Sheen, který se ve filmu také objeví, jsou ve skutečnosti bratři. (Ryšty)

Reklama

Reklama