Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

Žralok 

všechny recenze uživatele

Super parodie na sérii Smrtonosná zbraň. Najdete zde i zparodované scény např ze Smrtonosné pasti či Základního instinktu. Ti z vás co mají nakoukáno jistě objeví takových scén víc. Jedná se o podobný styl parodie jako např. Bláznivá střela, Žhavé výstřely nebo první díl Scary Movie. V hlavních rolích najdete Emilia Esteveze (Mladé pušky) nebo Samuela L. Jacksona (Avengers). ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Parodia na známu sériu Lethal Weapon,tentoraz s iným dosť podobným názvom.Film je to na zasmiate a na pobavenie,nič iné v tom nehľadajte.Ide mu to celkom dobre,film ma bavil pocelý čas.I keď parodie moc nemusím solidne tri hviezdy u mňa film má.Estevez nahradil Gibsona skvelo,Jackson je obrovským plusom filmu.Len nechápem prečo robili parodiu na celkom zábavnu a nezapomenutelnú sériu Smrtonostná zbraň.Gibson a Glover boli predsa len lepší,na tom nie je čo riešiť ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ta úvodní scena v tý sámošce mě slušně rajcla a praktickou celou jsem jí prochechtal, al enevím jestli to bylo mnou že jsem začal bejt roztěkanej a nebo filme, že vařil z vody, ale postupně už to žádná hitparáda smíchu nebyla, jako jasně byly tam momenty, kdy člověk udělá smíchy výser, jenže akční filmy si doslova říkají o daleko větší nálož vtípků. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Místy opravdu zdařilá parodie, u které jsem se zasmál a patřičně pobavil, takže se můj dojem pohyboval kolem 4*, avšak mnohé, vyloženě trapné vtípky zase hodnocení snižují, tudíž zůstanu na 3*. Nabitou zbraň 1 ovšem považuji za povedenou podívanou, v níž zaujme mimo jiné Emilio Estevez, Samuel L. Jackson a v menších rolích Charlie Sheen, Denise Richards či Bruce Willis. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak vzhledem k tomu, že se tady jedná o parodii hlavně na Smrtonosnou zbraň i když tu jako tradičně najdete odkazy i na jiný akční pecky, tak očekávání byla nemalá a naštěstí nezklamala. Nutno uznat, že Estevez a Jackson jsou dobře obsazeni a stylisticky navíc ještě co nejvíc upraveni aby se podobali na Gibsona s Gloverem. Výsledkem je stará dobrá parodie klasickýho stylu u který je mi jenom trochu záhadou, že nezabodovala víc v kinech a tak z chystaného pokračování nakonec nic nebylo. Škoda.80% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Produkce počítala s natočením druhého dílu a vznikl i plakát, na němž bylo napsáno "No tak, věděli jste, že k tomu dojde". Po neúspěchu v kinech byly ale práce na druhém dílu pozastaveny. (HellFire)
  • Film byl originálně zamýšlen jako celovečerní ztvárnění seriálu Sledge Hammer, policajt s.r.o., jelikož tvůrce seriálu Alan Spencer měl s produkční společností New Line smlouvu k produkci filmu. Spencer ale snahu vzdal v důsledku velmi špatných scénářů. (HellFire)
  • Nabitá zbraň je filmovým debutem pro Denise Richards, kterou můžete spatřit jako jednu z dívek v červených šatech ve scéně s piánem. (HellFire)

Reklama

Reklama