Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

Dale 

všechny recenze uživatele

Tie akože "vtipné" situácie sú vždy tak nasilu našrubované do filmu, že sa stali až príliš ľahko predvídateľné. V prvej časti sa to ešte dalo akceptovať a pár ich bolo aj vtipných, v druhej časti to už prestalo byť vtipné a v tretej to už je sled trápnych scénok, na ktorých sa ťažko dá zasmiať, keď minútu dopredu viete, ako to asi skončí. No v porovnaní s inými teen "komédiami" ide ešte o celkom sofistikovaný filmový počin, aj keď s minimom vtipných momentov. Jediný krát počas celého filmu som mal úsmev na perách, keď Stifler zjedol psie hovno, lebo s takýmto vyvrcholením tejto scénky som fakt nerátal, aj keď som vedel, že pre scenáristu nie je žiadna nechutnosť tabu. Ešteže túto sériu drží ako tak nad vodou Seann William Scott, bez ktorého by ten chabý dej prepletený trápnymi scénkami bol úplne o ničom. S jeho oduševneným výkonom sa to dá pozrieť. Aký to kontrast v porovnaní s mrtvolným Thomasom Ianom Nicholasom, ktorý ako by tam ani nebol. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Já vlastně ani nevím, jak to ohodnotit. Kdyz se podivate na ty nadherne filmy jako Shawshank, CIsta duse, Zelena mile nebo treba Forrest, tak vam tohle prijde jako nejvetsi osuta kinematografie a to nemluvim o horisch fekalnostech. Na druhou stranu clovek potrebuje vypnout, trosku se zasmat trapnostem a dalsim hlopym gegum. Jsem z toho dost na vazkach, ale pro teen je to urcite velka zabava. 3/10 ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Určitě ne slabší než minulé díly. Dvojka takovou melancholickou atmosféru z toho, že všichni vlastně stárnem a že nám kamarádi a kamarádské párty začnou pomalu ale jistě ubývat. Už nikdy nebude nic jako dřív. Ach jo. No ale máme tady třetí díl legendární ságy. Tentokráte se děj posouvá k Jimově svatbě. Postav opět trošku ubylo. Takže vlastně dostávají ostatní tím pádem zase o něco větší kousek koláče. Největší prostor dostává Stifler, kterého bych označil za hlavní postavu filmu, protože vlastně se všechny zajímavé kousky dějí kolem něj. Ostatní jsou toporní a hlavně nevtipní. Tento film zkrátka táhnou Paul Finch a Steve Stifler. PS: Varování! Scéna s lanýžem neudělá dobře nikomu a na konci přichází... 65% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Toto je nestřeštěnější díl, ve kterém se hraje pouze a jedině pouze na jedniou věc a to jsou vtipné, střeštěné a trapné scény, které opravdu stojí za to. Nostaligie zde moc nefunguje, příběh je jednoduchej a není podstatnej, to ale nevadí. Film vypňuje dost skvělých písní. Chyběl zde herec Oze. A mnozí další z předchozích dvou dílů. Nevadí ale. Jim a Stiffler se opět předvedly ve filmu, srandy bylo dost. Celkově hodnotím na 95% = ***** ()

Dudek

všechny recenze uživatele

Překvapivě naprosto pohodová komedie s povedenou druhou polovinou. Začátek velmi tápe a to po všech stránkách, ale spolu s přesunem přes polovinu se snímek záhadným způsobem uklidňuje - na čemž má nepochybně svůj obrovský podíl i stifmeister předstírání hodného chlapce. Podprůměrný scénář dává vyniknout neschopnosti Jesseho Dylana, který se s postem režiséra nepopral tak jak bych čekal. Jasné je tu většiny potenciálně povedených scén, kterým nezvládá dát ani špetku 'drajvu'. Velmi příjemná je ohraná scénka s návštěvou dvou pěkných striptérek propojená s (ne)zvaným hostem. Ač jsme ji mohli vidět již v několika jiných filmech, pričkám se daří dodat jí příjemný punc lehtivé vtipnosti. Ke konci se film bohužel dostává až do přílišné dospělosti, která má nejspíše symbolizovat i fakt, že z hlavního hrdiny se stává ženáč a je třeba přibrat trochu rozumu. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (34)

  • V tomto filmu již nezazněla žádná skladba od kapely Blink 182. V předešlých dvou dílech uslyšíme skladby “Mutt“ a “Everytime I look for you“. (Stocki)

Reklama

Reklama