Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA CINEMA HD - Na hlavu tohoto dílu ze série Scary Movie padají slova jako děs, nevkus, trapnost, hnus, nechutnost, někdo se dokonce stydí za to, že film zhlédnul. A já se musím k těmto názorům přiklonit, protože toto bylo opravdu zlé. Zejména pán s odpornou rukou mě iritoval. Jedničku jsem viděl mnohokrát a řadím ji k jedné z nejlepších USA parodií, ale dvojka ji nesahá ani po kotníky. Dvojku jsem už kdysi taky viděl, ale až dnes jsem se podivil, jak moc se od prvního dílu liší, co se množství zábavného humoru týče. Nemile mě to překvapilo. Ještě, že film má cca 70 minut čistého času. No nic, tohle nevyšlo, tak snad si příští týden spravím chuť u třetího dílu. PS: Když už do Scary II půjdete, tak doporučuji jedině s dabingem TV Nova. Kdysi jsem to viděl s dabingem od brněnského studia Ebbi a to byla fakt hrůza. PS 2: Upřímné díky patří Nově Cinema za absenci jakékoli reklamy, hodinu po půlnoci se opravdu vyplatí na vás koukat :) 40% ()

Anthony odpad!

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si, že jednička (ač žádné veledílo) mě docela slušně pobavila. Nenáročnou zábavu jsem očekával i od druhého dílu, ale ouha! Výsledek je zoufale nevtipný a trapný, úroveň humoru je na nule. V prvním díle bylo dost nechutných ale přesto zároveň i humorných scén – zde zbyla jen nechutnost. Výjimkou je úvodní scéna parodující Vymítače ďábla – u těchto pár minut jsem se skutečně chvílemi i zasmál. I když sledovat Jamese Woodse jak se svíjí na záchodě mě taky moc nebralo. Po úvodních titulcích jsem se už nezasmál ani jednou. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Viete si predstaviť, čo by sa asi stalo, keby ste si dali na seba tričko s americkou zástavou a vybrali sa niekde do bohomzabudnutej osady v Pakistane, ktorú ovláda Taliban? Zrejme by vám hneď niekto podrezal hrdlo. A čo by sa asi tak stalo, keby ste prišli medzi futbalových fanúšikov Slovana Bratislava v drese Spartaku Trnava? Pravdepodobne by ste prišli o niekoľko zubov. Alebo čo keby tak nejaký černoch zablúdil na zraz členov Ku-Klux-Klanu? Určite by ho zlinčovali. No a čo spravím ja, seriózny nadšenec horrorovej tvorby, z debilnou paródiou, ktorá sa snaží primitívnym spôsobom strapňovať kultové scény zo známych horrorových filmov? Označím to ako odpad! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší než jednička. Tam, kde jednička tvůrcům dávala na frak svými překopanými scénami, tak tady už jen slabě kopíruje hororové snímky a bohužel vše je podáváno dost trapně. Jsou zde i pasáže, u kterých budete zívat nudou, protože nápadů už není tolik, ale herecké osazenstvo má stále co nabídnout. Příště by to chtělo ubrat na trapnosti a gagy více propracovat tak, jak to bylo v jedničce. 60% ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Ač jednička také není žádný klenot a mnoho vtipů zasahovalo do hranice hodně trapných, přesto převládaly ty povedené. Tady jsme za hranicí té nejhorší nechutné trapárny po celou dobu filmu a mimo ni se dostaneme asi dvakrát a to jen na okamžik a ani né moc daleko, jen co dobrý vtip vystrčí prstíček, už ho malomocný sluha svým pahýlem stáhne zpět do vod hnisu, výkalů a slin. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (31)

  • Druhý díl navštívilo v našich kinech 65 050 diváků a vydělal 5 631 327 Kč. (Stocki)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama