Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po roce jsme se dočkali pokračování „Děsného bijáku“, ve kterém nám tentokrát nebude dělat společnost vrah v masce, ale strašidelný dům a všichni ti podivní „obyvatelé“ co v něm přebývají. I já se přidávám k těm, kterým se líbí především první polovina této parodie, protože vymýtání ďábla bylo prostě perfektní a v mých očích i nepřekonatelné (co se týká komedií – parodií). Už dlouho jsem se tak nezasmál a hlášky tipu „To dítě na sebe nenechá ani šáhnout – No třeba by si za bonbon dala říct“ a „Tvá matka kouří ptáky v pekle – Závidíš, že jo?“ my utkvěli v hlavě dodnes (od doby co jsem to viděl prvně). Stejně jako mé první setkání s názvy dnů na kalhotkách (dneska už je v klidu seženete). Další nezapomenutelnou scénou je (Megajoint). Bohužel tento díl je o dost slabší než jeho předchůdce a to hlavně od chvíle, kdy se děj přesune do strašidelného domu. Hlavně si pamatujte, že kočkám se do písku srát nemá! Takže „Pozor na mojí prdelku…“ a hurá na další porci zábavy (vkusné i nevkusné), záleží na každém, jak si to přebere. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Opäť crazy paródia na horory (ale nielen na horory) so značným množstvom vtipných hlášok a situácii. Mne raz od času nevadí úplne vypnúť pri takomto druhu komédie a ak sa ešte jedná o paródiu na známe horory, aspoň si zaspomínam. Tá úvodná scéna filmu z Exorcistu bola vynikajúca. Väčšinu filmu som sa bavil a smial, preto 4*. Len asi vo filmoch Scary Movie sa môže stať aby tráva fajčila toho černocha Čmouda a ako si to Poltergaist rozdáva s Tori Spelling pekne do úst, atď... ()

Reklama

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Další potrhlé pokračování parodie, ze které zůstává hlavně příchuť rozpačitosti. Zajímavé momenty jsou opět přehlušeny sexistickým vtipem nadrženého puberťáka. Jaká škoda. Nosnou linií je Strašení s prvky Vymítače ďábla, Charlieho andílků, Kruhu a mnoha dalších. Opět je ve středu dění parta školáků Cindy (Anna Faris), Brenda (Regina Hall), Shorty (Marlon Wayans), Ray (Shawn Wayans), dále Buddy (Christopher Masterson), nadržená Alex (Tori Spelling) a Theo (Kathleen Robertson). Doplněné jsou sexuchtivým profesorem Oldmanem (Tim Curry), jeho invalidním asistentem Dwightem (David Cross), úchylným sluhou Hansonem (Chris Elliott) a duchem Hugha Kanea (Richard Moll). Trochu svěžesti přináší svérázný otec McFeely (James Woods). Bohužel pocit rozpačitosti přetrvává a přetrvává. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Až asi na 3-4 povedenější fórky jde o velkou porci neoriginality, nevkusu a trapnosti. Hlavně úvodní sekvence, v níž se "paroduje" Vymítač ďábla, tak to je samotný vrchol hnusu. Bratři Wayansové zkrátka neznají pořekadlo "V nejlepším přestat" a po relativně ucházející jedničce tentokrát natočili paskvil, jenž se místy zvrhává v parodii na film jako takový. Perličkou pak je účast dvou hvězdiček z TV seriálu Beverly Hills 90210. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Trochu slabší než jednička, ale pořád ještě parádní parodie. Zdejší hodnocení tomu teda neodpovídá, ale holt jsem jednodušší povahy, případně se spokojím s málem, ale Wayansové prostě umí a dokonce skrz svoje filmy přivedli ke slávě Annu Faris a vlastně i sami sebe. Podávání večeře je samozřejmě to nejlepší. 80% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (32)

  • Z filmu bylo vystřiženo přes 20 scén. (Stocki)
  • Jedná se o nejkratší díl z celé série. (ČSFD)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama