Reklama

Reklama

Velma

(seriál)
  • USA Velma
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Animovaný seriál pro dospělé sleduje Velmu Dinkley, nedoceněnou vědátorku a členku zábavné Scoobyho party. Originální a vtipný příběh odhaluje komplikovanou minulost jedné z nejoblíbenějších amerických hrdinek slavné série o řešení strašidelných záhad. (HBO Max)

Recenze uživatele William_ k tomuto seriálu (4)

Velma (2023) 

Financování seriálu Velma mi připadá jako špatný stand-up komik s otřesnými vtipy, kterým se nikdo nesměje, ale dotyčný za to dostal slušně zaplaceno tak v tom pokračuje. Na animaci se pěkně dívá, bohužel to je asi ta jediná dobrá věc na celém tomto počinu. Příběh a děj (obzvlášť v první polovině) je nudný a tak prvoplánový, že by i stará Kropáčková z Babic vymyslela lepší dějovou linku. Neustálá snaha o to být politicky korektní a "jakoby" kriticky nastavovat dnešní společnosti zrcátko se absolutně nepovedla a většina dialogů a rádoby promluv k dnešní době zůstane ležet někde v posledním šuplíku v podzemí atomového krytu do kterého se nikdo nikdy nevrátí. Tyto promluvy a woke materiál sráží seriálu nohy, a při sledování jsem si zároveň pouštěl animák Brickleberry, který je absolutní opak Velmy. Zkrátka když dva dělají animák, není to totéž. Pár dílů bylo nadprůměrných, ale to až v poslední polovině, ten zbytek je těžkej podprůměrák a seriál tak doporučit nemohu. Raději si pusťte hrané filmy Scooby-Doo. ()

The Candy (Wo)man (2023) (S01E02) odpad!

První epizoda byla hrozná, ale já si jí užil. Mám rád když trpím.  2. epizoda je hrozná ale vůbec jsem si jí neužil :( Tak do třetice všeho zlého? ()

Velma Makes a List (2023) (S01E04) 

Nevím proč, ale některé poznámky mi u tohohle politicky velice korektního seroše přijdou extrémně rasistické na obě dvě strany. ()

Fog Fest (2023) (S01E07) 

Objektivně byla tohle nejzajímavější epizoda z celého seriálu. Škoda že jediná za poslední dobu. ()

Reklama

Reklama