Reklama

Reklama

Velma

(seriál)
  • USA Velma
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Animovaný seriál pro dospělé sleduje Velmu Dinkley, nedoceněnou vědátorku a členku zábavné Scoobyho party. Originální a vtipný příběh odhaluje komplikovanou minulost jedné z nejoblíbenějších amerických hrdinek slavné série o řešení strašidelných záhad. (HBO Max)

Recenze uživatele Dukekuky k tomuto seriálu (3)

Velma (2023) odpad!

Příšerné, opravdu příšerné. Velma je opravdu hodně zajímavá postava z několik let staré série Scooby doo a takhle to pokazí? Jako fakt se omlouvám ale z normální Velmy udělají přiblblou, úchylnou čerňošku? Nejsem rasista ale tohle je na mne moc. Naprosto nevtipný humor a to myslím opravdu vážně, seriál se snažil být pořád vtipný ale nikdy jsem se ne zasmál. Epizody naprosto bez příběhu, skvělého humoru a když je to krimi tak trošku nějaké akce. Dále si myslím že není dobrý krok udělat tenhle seriál pro starší publikum, možná že se to povéct mohlo ale já bych v to nevěřil. Naprostý hnus a divím se že si dovolili tohle vydat! 1/10 ()

Velma (2023) (S01E01) 

Tak tohle bylo drsný. V dětství jsem miloval Scooby Doo a tohle z toho udělají ? Nejdříve jsem si myslel že to bude nepovedený dětský animák ale pro děti to teda rozhodně není, což za mě není krok správným směrem. Dále mě naštvalo že z klasické Velmy udělali čerňošku, nejsem rasista ale k této postavě se to rozhodně nehodí. Hrozné ! 1,5/10 ()

The Candy (Wo)man (2023) (S01E02) 

Hodnocení stejné jako u minulé epizody, naprostý hnus. Divím se že tohle si dovolili vydat. 2/10 ()

Reklama

Reklama