Reklama

Reklama

Baiohazado: Desuairando

  • Japonsko バイオハザード: デスアイランド (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

D.S.O. agent Leon Kennedy je poslán zachránit uneseného doktora Taylora. Mezitím agent B.S.A.A. Chris Redfield vyšetřuje výskyt zombie v San Franciscu, kde se nepodařilo zjistit příčinu nákazy. Oběti mají pouze jedno společné – všichni nedávno navštívili ostrov Alcatraz. (mikki089)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (46)

vikino1 

všechny recenze uživatele

Píšu to vždycky a napíšu to i ted: Residen Evil animovanej se mě prostě líbí. Pokaždé to má crazy finální supermostrum, spoustu jiných monster, super postavy - klasický klaďáky, dobrýho záporáka - jeho motivace vždy vykresleny, i choreografii soubojů, spousty těžkých zbraní a líbivé CGI.. Kam se hrabe serie s M.Jovovič (teda až na první díl. Tunel k Červné královně je pro mě nezapomenutelná scéna). ()

molcan2 odpad!

všechny recenze uživatele

Einstein povedal, že všetko je relatívne, vrátane času. Odstráňte Millu Jovovich, pridajte CGI a hej, presto. Radšej by som si vytrhol zuby z hlavy a zjedol ich, ako pozeral túto úplnú kravinu. Neviem, prečo si hollywoodski manažéri vždy myslia, že je dobrý nápad ušetriť peniaze a vyhodiť hlavného herca (To isté sa stalo aj pri Zaklínačovi), ale je to taký lúzerský ťah, ktorý robia lúzeri pre lúzerov. Na akú odpornú sračku sa táto séria zmenila bez mIlly. Odvtedy som vymazal všetky posledné filmy a teraz si znovu pozerám Millu v celej jej kráse. Prajem všetko dobré všetkým, ktorí si myslia, že sa to dá pozerať. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nečekal, že se z frančízy se jménem Resident Evil stane nefalšovaný Marvel. Tohle jsou totiž Avengers se vším všudy. Mě jako obřího fanouška herní předlohy zaujal nápad dát všechny hlavní protagonisty této série do jednoho filmu. Sice to ve výsledku je pořádný guláš, ale vem to čert! Po stránce příběhu nemá Death Island moc co nabídnout, volně to navazuje na Vendettu z roku 2017 (ta mi osobně přišla kvalitnější). Jinak akční sekvence neurazí, na tu spolupráci všech postav se docela dobře dívá. A za závěrečný souboj s monstrem by se nestyděl ani žádný superhrdina (tohle mi už osobně přišlo přes čáru). Slova komornost a střídmost tomuto dílu ságy RE absolutně nic neříkají! :D Za mě dávám 6/10 ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, kdy jsem naposledy viděl nějaký Resident Evil co by nebyl v “modrých číslech”. Za mě obrovské plus za animaci a “casting”. Máme tu “známé tváře” (další plus). Protože mám osobní slabost pro “ostrov”, tak plusové body sbírá i výběr lokace. Na druhou stranu mi osobně dost hnula žluči scéna s motorkou (ta byla super debilní), “komáří bio-drony” na tom nebyly o moc lépe… uf. Za mě tedy solidní průměr co nijak nepřekvapil a ani nezklamal. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Campcom zase vzal nepoužité CGI scény z Resident Evil hier a vygeneroval z toho animovaný film. Animovaný film, ktorý však ako film vôbec nefunguje. Herná séria Resident Evil totiž nikdy neprekvitala nijako inteligentným príbehom, prepracovanými postavami, ale to všetko dokázala vynahradiť zábavnou hrateľnosťou. No a keď tú z tohto celého vyberiete, ostane vám len CGI film s primitívnym príbehom, otrasnými postavami, ktoré sa tvária drsne ako cigán na úrade práce, trápny scénar s monžstvom rádoby cringe hlášok a aj grafika, ktorá môže možno vynikať vo videohre, ale na poli celovečerných animovaných filmov hrá iba druhú, ak nie až tretiu ligu. Ani Degeneration alebo Damnation neboli žiadne animované zázraky, ale ako také priemerné kúsky sa dali akceptovať. Death Island však už líže laťku podpriemernosti až príliš často. Skutočne iba pre hardcore fanúšikov Resident Evil. Všetci ostatní, nech si radšej zahrajú ľubovoľný Resident Evil na Playstation, bude to omnoho lepšie strávený čas. CELKOVO: 3/10 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (8)

  • Scenáristé potvrdili, že Jill stárne pomaleji díky experimentům, které na ní provedl Wesker. Proto používají model z rebootu hry „Resident Evil 3“. (mikki089)
  • Ve filmu je zmíněno, o jaký typ viru se jedná. Tentokrát se vrací typ Tyrant Virus (T-Virus) v upravené formě. I přestože mění hostitele v krvelačné zombie, nepřenáší se skrze kousnutí, ale byl k tomu vyvinut speciální druh Bio-dronů. Ten tentokrát z hostitelů nedělá hloupé šourající se mrtvoly, ale dodává jim rychlost, dravost a zvýšenou agresivitu. (ScarFace_V8)
  • Práce na filmu začaly na jaře 2020, hned po vydání videohry „Resident Evil 3“ (2020). (mikki089)

Reklama

Reklama