Reklama

Reklama

MasterChef Česko - Série 1

(série)
Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2015 (Alternativní 19x60 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejznámější a největší soutěž amatérských kuchařů začíná. Po prvních castingových kolech bude několik desítek odvážlivců poprvé vařit pro přísnou porotu Miroslava Kalinu, Marka Fichtnera a Marka Raditsche. (TV Nova)

Recenze (67)

playboy_05 

všechny recenze uživatele

Prvni dily svezi a koukatelne, bohuzel v dalsich kolech tomu tradicne dochazi dech a je to velmi nevyvazene...z trojice porotcu bohuzel nikdo nema moc charisma a pred kamerou pusobi nemastne neslane a neumi gestikulovat, ale na druhou stranu velmi chvalim jejich profesionalitu...s tou sebrankou zmrdu z prvni serie je to nesrovnatelne...ukoly pro soutezici jsou casto zajimave, ale jindy dost na pest...stejne tak finalni hodnoceni a vyrazovani...zcela evidentne se nekde nadrzuje:) ()

CaladanChmur odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně zabité strojeností dramaturgie.Porotci jsou možná slušní kuchaři,ale nejsou to osobnosti do podobného pořadu.Působí smutně nedůvěryhodně.Navíc si nemyslím,že by to byli tací znalci,aby v tomhle pořadu každý přijmul jejich znalecký posudek.Navíc je trapné,když je odhadnutelné jak kdo bude hlasovat (ANO...NE...(wow mám strach)a  áno.. je to ANO!!!To bylo fakt drama kurde)....trapné.Super pořad,ale v orginálu,tady to zabíjí prkená porota ...20%  A jeden příklad za všechny...."ovocné knedlíky...jak od babičky..tady máte zástěru"....pecka když se podíváte na nějakou z prvních 5 řad Masterchef US a co dělají tam a pak to porovnáte s ovocnými knedlíky...tak česká verze je neuvěřitelně trapná a nepochopila princip soutěže. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O nic lepší než předchozí bratrovražedný Masterchef.. Jen další tupá novácká franšíza, navíc - A to mě zaráží a irituje nejvíc.. - s bezezbytku špatným řemeslem, které zcela míjí tu oslavu gastronomie a činí z pořadu jen duchapustou reality show.. Svícení, střih i samotné snímání, všechno špatně !! To se pak jednomu nesbíhají sliny, které by ho ponoukaly vykrást vlastní lednici, ale pouze sliny zuřivosti.. Jen znovu prázdné a v souvislosti s originální show pomýlené zaplnění nováckého vysílacího času.. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

"Okurkovou polévku jsem nikdy nedělal, ale teď budu vařit polévku... A jakou? No, okurkovou." Jedna z mnoha perel tohoto pořadu. Ale v pohodě, jde tam o jídlo, ne o řeči. Asi teda. Jako inspirace k tomu, co uvařit ve středu večer dobrý. Takže jdu si vzít červenou nebo modrou zástěru (samozřejmě vypranou v Arielu), suroviny z Billy a hurá na to. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jako rozený kulinář cítím potřebu se vyjádřit ke klání kuchtíků. Co na tom, že mi polévka z pytlíku pokaždé pláchne z hrnce, párky mi vždy nadšeně popukají ve vodě a vše usmažím do černočerného černa? Já jsem totiž dost kreativní dobytek na to, abych hodil na pánev flákotu masa, řádně ji pocukroval, zalil karamelem s chilli papričkami a světácky ji zkonzumoval. Jelikož však nejsem přesvědčen o objektivitě a fundovanosti této poroty, tak si své delikatesy nechám pro sebe a raději se pokusím zaujmout porotu Superstar svým jedinečným třítónovým rozsahem. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Vítězem první řady se stal Roman Kotlář. (SONY_)

Reklama

Reklama