Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Mason Storm (Steven Seagal) odhalil spojení vysoce postavených politiků s mafií. Protože se nechtěl nechat zastavit v boji proti korupci, zločinci připravili krutou pomstu - skupina vrahů přepadla jeho rodinu a Masonova manželka je zastřelena. Také agenta považují za mrtvého. Mason Storm však žije. Bude trvat velmi dlouho, než se pustí do hledání vrahů. Potom už jej však nic nezastaví. Detektiv Mason Storm pořídí usvědčující videozáznam schůzky neznámého poslance se zločineckým podsvětím, na níž se domlouvá vražda senátora Campbella, po jehož křesle poslanec touží. Zločinci však Storma odhalí, a aby získali videokazetu, vyvraždí celou Stormovu rodinu. Nevšimnou si však, že syn stačil uprchnout. Vážně zraněný Storm, oficiálně prohlášený za mrtvého, upadne do kómatu. Zatímco zkorumpovaný kapitán Huiland se pokusí Stormovu památku pošpinit, jeho kolega a přítel O´Malley zachrání usvědčující videozáznam a zajistí, aby byl Storm inkognito převezen do bezpečí, kde by se případně mohl uzdravit. Storm se po sedmi letech probere z kómatu. Mafiáni se to ale dozvědí a ihned se ho pokoušejí zabít. Storma zachrání zdravotní sestra Andy Stewartová, která ho ukryje. Detektiv se postupně uzdravuje a fyzicky i psychicky se připravuje k odplatě a odhalení spiknutí. Andy a Storm se do sebe brzy zamilují. Zločinci však stahují smyčku kolem Storma a likvidují všechny, kteří překážejí. Storm naváže kontakt s O´Malleym a posílen zjištěním, že jeho syn přežil, začíná tvrdě usilovat o naplnění spravedlnosti. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (286)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Vymrdali s ním“ a to se jim šeredně nevyplatí. Jen co se probudí z kómatu, myslí jen na pomstu a ta bude šeredně bolet. Tento kousek je rovněž jako ostatní Seagalovky nabitý solidní akcí, nespočtem vystřílených nábojů, nechybí pěkná ženská ale i spousta nelogických prvků. U podobných kousků se však nikdy nevyplatí moc přemýšlet, prostě je lepší sednout do křesla, vzít do ruky vychlazené pivko a užít si slušný – leč tentokrát průměrný akční nářez. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Těžko ho zabít je pro mě tím prvním nabušeným Seagalovským filmem, kde je vše, co na jeho filmech z 90´let zbožňuji. Nico byl jen slabým rozjezdem, ale tady již Steven ukazuje, co filmy s ním nabízejí. Bojové scény jsou doslova dokonalé a vždy si užívám každé křupnutí kosti, které je tak typické pro jeho skoro první tři prvotiny. Dokonce i vedlejší záporáci, kteří by měli být jen do počtu, jsou svým způsobem charismatičtí a hlavně zapamatovatelní. Těžko ho zabít je sice brak, ale nemůžu si pomoct, moc dobře se na něj kouká, a to i po letech. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

VHSková nostalgie, které v té přemíře vypravěčských klišé neodpustím akorát ten les kulek mířících na auto, jenž vyvázlo se třemi čistými průstřely předního skla. Steven v dobách štíhlých a šarmantních. Jeden z trojlístku dobových evergreenů s SS a solidní Štěpničkův dabing. Je to příliš černobílé a tupé, ale velmi, velmi zábavné. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Filmy so Seagalom boli vlastne vždy stupidné, je jedno v akom roku sú natočené (v tých starších mal aspoň hlavný predstaviteľ formu a nejakých 50 kíl menej...:) Hard to Kill je nenáročná zábavka kde logika nemá miesto a slúži akurát na pobavenie a zabitie nudy...Super som sa pobavil na scénach, kde mi Steven s briadkou a dlhými vlasmi pripomínal Serja Tankiana zo System of a Down:))) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +Seagal ve formě, silná hudební složka, příběh, záporáci, -jednotlivé souboje mohli být ještě brutálnější/// V pořadí třetí segalovka patří skutečně k tomu lepšímu. Ba co víc tady se jedná o hodně dobrý film i v porovnání s konkurencí. Storm si žije relativně poklidný život u policie a doma na něj vždy čeká pěkná manželka se synem. Teď všichni víme co bude následovat. Ovšem tady je drobná změna. Storm smrti své rodiny nezabrání, jenže sám je postřelen a na sedm jet poslán do kómatu. Osobně ta část kdy nabyl vědomí, dostává se tréninkem do formy a připravuje se na odplatu je velice emotivní. A emocemi oplývají i některé další scény. Což je u film jedině dobře, navíc cítíte stejně jako hlavní hrdina touhu se pomstít, což je výborné. Taková hláška která potěší. Storma a jeho známou přepadnou u ní doma, celí barák rozstřílí. Přesto se oběma podaří uprchnout autem a v tom ta známá prohlásí „Jéžiš zapomněla jsem zamknut dveře“ Ve filmu to zní vtipně. Boby SixKiller jako záporák určitě potěší. Celkově výborný snímek a ve výsledku jsem naladěn i na další segalovky, sem s nimi./// Celkem 76%/// ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Film bol v necenzúrovanej verzii zakázaný v Nórsku (1990 – 2003). (Paldiny)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo na rôznych miestach v Los Angeles, vrátane Čínskej štvrte. (Real Tom Hardy)
  • Scénáristé Steven Pressfield a Ronald Shusett, kteří se na snímku podíleli, nebyli uvedeni v titulcích filmu. (Monco)

Reklama

Reklama