Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém americkém městě se množí případy úmrtí na následky hadího uštknutí. Zdá se, že tentokrát jde o neznámý, velmi agresivní druh hada - a nervozita obyvatel se změní v paniku po zjištění, že poušť za městem se těmito novými hady přímo hemží. Pocházejí z tajné vojenské základny, která se pokoušela genetickými mutacemi "vylepšit" hady pro válečné použití. Proti jedu tohoto superhada není obrany. Stejně jako proti bezohlednosti těch, kterým se tajný projekt vymkl z ruky a teď se silou mocí snaží zabránit skandálu. Malé město v poušti se stalo jediným svědkem selhání armádní mašinerie - a má za to být srovnáno se zemí i se svými obyvateli... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

Radko 

všechny recenze uživatele

Mentálny rohypnol. Zopár perál sa síce v otrepanom príbehu ohrozenia mestečka smrteľnou nákazou zo zmutovaných hadov predsa len nájde, no všetky poskytne výlučne kúzlo nechceného. Špičkové v tomto zmysle je synchronizované padanie vírom postihnutých žien v nemocnici. Hady vystreľujúce zo zeme ako šípy z kuše a popritom vyrevujúce ako leopardy tiež nie sú na zahodenie. Pred nákazou nechráni civilov nič, doktorov plátenné rúško na tvári, vojakov plynová maska a generálov kozmický skafander (žeby kritika hierarchie moci?). Film som si dávkoval na etapy lebo po odsledovaní desiatich minút mi padali viečka, zrejme som bol úspešne infikovaný. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Hadí stisk je jen dalším bolestným kousnutím mezi nevyčerpatelnou a otřesně zpracovanou tématikou zmutovaných, plazících se tvorů. Sice jsem se nedodívala do konce, ale stačilo mi. Některé scény mi přišly komické. Třeba scény v nemocnici, jak se tam začaly ženské postavy hroutit. Na béčkových a ještě horších filmech si cením jedné věci. Vždycky mohou být ještě horší, než jsou. ()

Reklama

pend 

všechny recenze uživatele

Po zdrcujících komentářích jsem očekával něco hrozného. Nakonecto nebylo tak zlé. Hadi vypadají naprosto reálně (samozřejmě kromě scén, kde na povel všichni stejně vylézají). Název je nesmyslný, nikoho nezardousí, jenom koušou. Inspirace Petersenem mi zas tak nevadila. Šílenec s bouchačkou v nemocnici, to se scénáristovi opravdu nepovedlo. Pro mě za 50 procent. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Dost filmů tohoto režiséra je v tmavých barvách a hojně hodnoceno položkou -odpad- a to je pro mne lákadlo. Sehnal jsem si šest filmů a postupně se na ně podívám. První byl film Konec světa, následoval příběh Skleněná past, Superžralok, a Zničující střet, teď Hadí stisk a poté Trosečníci vesmíru. Jsem zvědav, který bude horší nebo lepší. CITÁT - sssss hadi. Ještě to chcete vidět?....... Úvodní scéna je trikově celkem povedená i úvodní titulky dokážou zaujmout. Protože tu není v nebezpečí nějaké letadlo ani obří mravenci nebo žralok, ale jen "hadi" je tento příběh ve své podstatě bez triků. Velká část příběhu leží na dialogu. CITÁT - Dejte je okamžitě do karantény........ Scéna okolo 55 minuty je tedy úžasně trapná a nedomyšlená. Za tuto scénu jedna hvězda méně. CITÁT - Sakra!!!.......... Je tu přeci ještě jedna akční scéna. Honička osobního auta s helikoptérou, ale krom efektního výbuchu to není vůbec adrenalinové. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Treat Williams šedivie. Nemám dočinenia s ultimátnym hadím hororom. Predtým, ako sa hororoví tvorcovia KONEČNE pustia do poriadneho hadieho hororu, by im niekto preventívne mal vysvetliť, že ak niekoho pohryzie had, v žiadnom prípade nemá zmysel dotyčnému ranu narezať a vysať jed ústami. HADÍ STISK je štandardný produkt, trpiaci nedostatkom financií i nápadov. Ale bolo aj horšie. Taká SMRTIACA EPIDÉMIA akurát s hadmi, na môj vkus úplne nestrašidelná (a to sa hadov bojím). ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v kalifornské Santa Claritě. (Terva)
  • "Směrnice 712", která se používá k příkazu nukleárního výbuchu, aby se zabránilo šíření viru, je již zmíněna ve filmu Kmen Andromeda (1971). (Terva)

Reklama

Reklama