Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Tento film se fakt těžko popisuje a hodnotí. Dokonale nádherná E. Hurley je asi jediné, v čem mám jasno. M. Myers je natolik kvalitní herec, že mu nejde nevěřit nic. Snad jen ten jeho sexappeal. Tomu asi nerozumí nikdo :) - z chlapů. A film? Skvělá parodie na Bonda a ostatní agentovky. Vtipné, dobrá hudba, povedená zápletka. M. Myers v roli Dr. Zloducha taky výborný. Nasmál jsem se jako kdysi. Jen ty věčné sexistické narážky mi vtipné prostě nepřijdou, ale považuji to za svůj problém. ()

CiTrus007 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem do čeho jdu a nic moc mě tedy nepřekvapilo. Austin Powers je vskutku bláznivá špiónská parodie, která zachází s Jamesem Bondem velmi podobným způsobem jako Spaceballs s Hvězdnými válkami. A právě na komické stránce toto dílko nejvíce získává i nejvíce ztrácí. Vtípky sice většinou pobaví, odpustil bych si ale místy trochu toho nechutnějšího humoru, který taky někdy působí dost trapně. Scénář, ač je záměrně překombinovaný, vypadá vcelku solidně a herci fungují na výbornou, zejména pak ústřední dvojka Myers-Hurley. Podtrženo, sečteno, Austin Powers vytěžuje svůj potenciál a spolehlivě rozesměje, nic víc od něj ale neočekávejte. 5/10 ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

První Austin Powers je poměrně klasika, i když se ještě oproti dalším dílům drží relativně zkrátka. Jde o hodně sexy komedii (hlavně díky božské Elizabeth Hurley), která má hodně stupidních vtipů, ale najdou se i nápadité a dokonce i několik vyloženě chytrých. Celkově Špionátor není kdovíjak vtipným filmem, ale příjemně se na něho kouká a má svůj nezaměnitelný styl. (7/10) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tak jo, asi bych měl spáchat sebevraždu, ale radši se chovám za populární dětskou hlášku: "To ne já, to ona!":) Pochopili jste správně, po tom všem co jsem o hrůzném Austinu Powersovi prohlašoval, jsem se i já dopracoval k tomu, že jsem strávil před televizí celých 94 minut, které tenhle film trvá. A teď proč za to může ona...Ona, jedině ona a nikdo jinej by mě nepřinutil Mikea Myerse sledovat...takhle se mi to i docela líbilo:) Prostě ať chcete nebo ne, ženské s náma dokážou hrozné věci:)) takže dost blábolů a výmluv a jde se k filmu - jako parodie na šedesátá léta je to super. Myers coby Doktor Zloun je taky super. Hudba, ta je taky super. Ale co není super, co je naprosto strašlivý a nechutný, to je Myers jako Austin Powers se svým aksamitovým oblekem, italskýma botama, nevím jakýma zubama, švédskou pumpou a arktickou hrudí...děsivý, bleeee...ale plus mínus objektivně (to určitě, pořád si pamatuju co se stalo před premiérou World is Not Enough:)) za ***. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si znovu pustil Špionátora,abych zjistil,jestli s odstupem času nezměním své hodnocení,ale faktem je,že pro to nemám důvod.Austin Powers mě pořád baví,Dr.Zloduch je bezchybný a nadšení Mika Myerse je brutálně nakažlivé.Nemění se ani můj názor na těch pár slabších momentů,pro které jsem nemohl udělit pět hvězdiček,naštěstí jich není mnoho,takže můžu s klidem říct,že mě i dnes film dokáže pobavit a rozesmát. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Kočka doktora Zloducha (Mike Myers) pan Bigglesworth má své jméno po fiktivním válečném pilotovi, hlavním hrdinovi rozsáhlé série knih W.E. Johnse. (sg.sysel)
  • Název úvodní písně k filmu je "Soul Bossa Nova" složená Quincy Jonesem. Později byl stejný námět použit pro Kanadskou show "Definition" (1974). (PußyMagnet)

Související novinky

Reklama

Reklama