Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

...v popise je uvedené horor,thriller....neplatí ani jedno...záver z filmu ostáva len jeden :trápnosť - samé jačanie,behanie zabijaka s nohou na ovládanie...mladí idú na nejaký ples a keď sa vracajú za dve minuty sú v temnom lese, kde zablúdia a zrazu chalúpka...to,že sa rozdelia,aby ich ľahšie zmasakrovali je "úžasne prekvapivé" ... Renée Zellweger, Matthew McConaughey musia byť" pyšní "na svoje začiatky...nič napínavé ani hrozné -ako veľmi slabá parodia na horory ? ani to nie ...suma sumarum -som rád,že som to dopozeral-poznamka pre seba"toto už nepozeraj viackrát.. ()

elanista1 odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt nenachadzam slov, myslel som si ze som uz videl zle filmy, ale taketo nieco som teda este nikdy nevidel. Takyto odporny hnus, ktory pojem film ponizuje na najnizsiu uroven si nezasluzi ine hodnotenie ako odpad! Ono ten film sam seba zhadzuje nepochopitelnymi, ale fakt nepochopitelnymi logickymi lapsusmi a preto sa ani len naznakom neda brat vazne, cloveku sa fakt chce plakat a smiat zaroven, lebo toto niekto kto ma trocha sudnosti nemoze natocit. Trapne neherecke vykony /v znesitelnej miere je akceptovatelna len Zellweger/, odveci dialogy, neskutocna logika, neuveritelne spravanie postav, absolutne ziadne napatie. Skusme si nieco nacrtnut.. ste sami traja v lese, dvaja kamarati utekaju za autom, co urobite vy? Urcite sa rozbehnete sa nimi? Nie, ostanete tam stat uplne sam s baterkou, ktora vam uplne nahodou vtedy vyhori!.. Kluce od auta si samozrejme nechate zastrcene v aute.. Dalej, clovek vam ohmatava vlasy, pcha si ich pomaly do ust, vsimnete si to? Naco sa otocit.. Obet vam ujde do vlastneho domu a vy nemate od neho kluce, tak len stojite a cakate kym pride spolubyvajuci a otvori vam!.. Ste sam v dome, a viete ze to je dom vraha ktory vas nahana. Urcite sa budete snazit utiect? Nie, pojdete sa poriadne vymocit!..S istotou najhorsi film aky som videl. ()

Reklama

Ilhan odpad!

všechny recenze uživatele

Kravina nejvyššího řádu. V průběhu jsem si myslel, že se to dá i bezproblémů přežít, to však platilo jen do začátku druhé poloviny filmu, která se stává jen hnustou stokou, která parazituje na sérii Texaských masakrů, s kterými to nemá opravdu příliš společného a to co společného má, tak je zkurveno (omlouvám se, ale výstižnější slovo prostě neexistuje) na úroveň subodpadu. Žádné komediáln prvky jsem nenašel, k smíchu byli spíše ty hororové. Spousta logických chyb a nesmyslů, že z toho jde člověku hlava kolem. Oproti tomuto je Texax Chainsaw Massacre z roku 1986 mistrovské dílo. K docela známým hercům můžu říci jen jedno: Nějak se začínat musí. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pozor, nie je "Masaker v Texase" ako "Texaský masaker motorovou pilou". Ten ktorý v roku 1974 natočil Tobe Hooper sa stal hixploitation horrorovou klasikou. Mne sa páčil aj remake Marcusa Nispela z roku 2003. No variácia na túto tému z roku 1994, ktorú režíroval akýsi Kim Henkel, nestojí ani za prd. Debilný scénar, nesympatické postavy, dvadsať päť ročná šereda Renée Zellwegerová, idiotské dialógy, žiadne napätie, žiadna atmofséra, minimum krvi, zmätená chaotická réžia. Všetko špatne. Totálny nepodarok. * ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další verze Texaského masakru ,ale poněkud prazvláštní. Někdy je to spíš do komedie. Nelogické chování postav je až moc vidět. Místy se z toho stává fraška když si zbylá dívka vezme slovo a všechny tam seřve a docela to ,má úspěch . Hraní si s ovládáním jakési protézy na noze je velice divné. Do toho muži v černém. No slabší horor. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Kinoverze snímku byla ochuzena zejména o násilné scény. Úpravami prošel i úvod. Také byla vystřižena scéna, ve které se Jenny (Renée Zellweger) doma připravuje na maturitní ples. (fiLLthe3DD)
  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)

Reklama

Reklama